AZBOX ME & MINI ME Powerbuy

Status
Not open for further replies.
Ακριβώς...ας μην ψαχνόμαστε για παραξήγα...κρατείστε την οργή σας άπαντες για τους μνημονιολάγνους κυβερνώντες....

Σε εμενα σταματησε ο μετρητης;
Γιατι αποσυντονιστήκαμε;:music-smiley-005:

Καλησπέρα, αν όντως η τιμή είναι αυτή (239), υπολογίστε 30 ευρώ κάτω.

Απάντηση: Re: AZBOX ME & MINI ME Powerbuy

ΑΣΣΟΣ στην προπαιδεια βλεπω :BDGBGDB55::devil-smiley-029:

Είχα προϋπηρεσία στο powerbuy της Kuro γι αυτό ....από κει μου έμεινε.Κανονικά είναι 199 λόγω ψυχολογικού ....αλλά θα δούμε

καλησπερα σε ολους

επειδη ειμαι νεο μελος στο φορουμ (για να πω την αληθεια εχω διαβασει αρκετες φορες διαφορα θεματα) θα ηθελα να στιριξω (επωφεληθω) την προσπαθεια αγορας του νεου Azbox Me.
πιστευω οτι οι προηγουμενοι δεκτες (κλεινουν 3 χρονια τον δεκεμβρη) ηταν αρκετα αξιοπιστοι και με αρκετη υποστιριξη (εχω δυο premium και μαλιστα στον ενα επεσε νερο και καηκε, εστειλα το εξαρτημα στην Azbox και μου εστειλαν αλλο με χρεωση μονο τα μεταφορικα 12 , σημειωτεων οτι το μηχανημα ηταν εκτος εγγυησης γιατι το ατυχημα εγινε 15 μηνες απο την αγορα) σε firmwares.
για να μην κουραζω αλλο θελω η ομαδα που ενδιαφερεται για την αγορα να με ενταξει και εμενα στην λιστα.

ευχαριστω πολυ

ΥΓ: ευχομαι ο νεος δεκτης να καλυψει τις προσδοκιες του καθενος μας και να αποδειχτει η Azbox και παλι πρωτοπορα (βλεπε 1080p πριν απο 3 χρονια).
αν βγει φολα ο δεκτης, θα μπει στον αρμακα με τοσους αλλους που εχω...

ο χρονος θα δειξει...

Καλως ηρθες στο φορουμ καθως και στη λεσχη των οπαδων του azbox

τα υπολοιπα (προσθεση, αφαιρεση ονοματων στην λιστα των ενδιαφερομενων και γενικα οτι εχει σχεση με ανωτερα μαθηματικα )ειναι δουλεια του οικονομικου μας συμβουλου (zaras):angel:

@ zaras
τις κακίες τις εγραψα μετα απο απαιτηση της πεθερας μου επειδη δεν της απαντησες στον skype

Update

AZBOX ME

zaras27 = 1
nakata = 2
mv_best = 1
Φίλιππος Φ = 1
NICKMAN9271 = 1
kozadin = 1
tsakman = 1 ίσως
leyekab = 1
gio72 = 1
mikkard = 1
vili = 1
makis373 = 1
serafino000 = 1

nakata αυτή την πεθερά σου αχ την θα την κάνω...:HTEHEH56:

Zara γράψε με για σίγουρο μιας και διαβάζω για το blindscan του tuner που έχει και φαίνεται πολύ καλό.

Update

AZBOX ME

zaras27 = 1
nakata = 2
mv_best = 1
Φίλιππος Φ = 1
NICKMAN9271 = 1
kozadin = 1
tsakman = 1
leyekab = 1
gio72 = 1
mikkard = 1