AZBOX ME & MINI ME Powerbuy

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε ολους

Δεν ξερω αν υπαρχει καμια εξελιξη σχετικα με την αποκτηση των δεκτων, απλα εχω να προσθεσω μια ακομη παραγγελια (χρειαζομαι τελικα δυο δεκτες, πρεπει να βοηθουμε και να προσεχουμε τους φιλους ). οποτε το μονο που εχω να προσθεσω ειναι : με το καλο να μας ερθουν και ευχομαι σε ολους (οποιον δεκτη και να εχουν), καλες θεασεις στις δορυφορικες ληψεις και αναζητησεις.

καλο βραδυ σε ολους.

Και γω ενδιαφέρομαι για έναν axbox me.
Αλλα μένω Θεσσαλονίκη. Πως θα γίνει να τον πάρω;
Είναι και κανένας άλλος από δω πάνω;

Update

AZBOX ME

zaras27 = 1
nakata = 2
mv_best = 1
Φίλιππος Φ = 1
NICKMAN9271 = 1
kozadin = 1
tsakman = 1
leyekab = 1
gio72 = 1
mikkard = 1
vili = 1
makis373 = 1
serafino000 = 1
blkik = 1

Και γω ενδιαφέρομαι για έναν axbox me.
Αλλα μένω Θεσσαλονίκη. Πως θα γίνει να τον πάρω;
Είναι και κανένας άλλος από δω πάνω;

οπως θα τους παρουμε ολοι μας.

με κουριερ

Αλλη χρέωση έχει όμως το courier εντός Αττικής και άλλο εκτός
Αν είναι να γλυτώσω 30 απο το powerbuy και να τα δώσω στον courier δεν με συμφέρει

Αν είναι να γλυτώσω 30 απο το powerbuy και να τα δώσω στον courier δεν με συμφέρει
Υπομονή .Τιποτα δεν είναι δεσμευτικό .Μπορεί αυτός που θα επιλέξουμε σαν καλύτερο να στο στείλει έτσι .Κάτσε να δούμε και τα κουριερ είναι τα ευκολα

Το ανώτερο δέκα ευρώ θα δώσεις για την ταχυμεταφορά, δε νομίζω να πάει παραπάνω.

και τον panasat 720 που εχω τον ειχα στειλει Αθηνα να μου περασουν την τελευταια αναβαθμιση. 20 ευρω μου ειχε παρει η κουριερ πριν 2 χρονια + ..

Πολύ ακριβά, Γιώργο. Το ανώτερο που έχω πληρώσει για να στείλω δέκτη είναι 12 ευρώ και για να παραλάβω από κάποιο κατάστημα +10 ευρώ στην τιμή αγοράς.

Πολύ ακριβά, Γιώργο. Το ανώτερο που έχω πληρώσει για να στείλω δέκτη είναι 12 ευρώ και για να παραλάβω από κάποιο κατάστημα +10 ευρώ στην τιμή αγοράς.

ακριβα ναι. τι να πω. δεν εχω στειλει πολλα με κουριερ. οτι στελνω το στελνω με τα ελτα. καθυστερει μεχρι να φτασει λιγο.. αλλα αλλα μπροστα στην κουριερ ειναι 'τσαμπα'

παιδια ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας και ως επαγγελματιας θα εχει ειδικο λογαριασμο με καποια εταιρεια (currier) οποτε μαλλον τα εξοδα αποστολης δεν νομιζω να ειναι πανω απο 8 ευρω οποτε προς τι η ανησυχια?

καλησπερα σε ολους

φιλε zaras ισως δεν ειδες οτι αναφερθηκα και για δευτερο δεκτη.
οταν αναννεωσεις την λιστα παλι σε παρακαλω σημειωσε με για δυο δεκτες.
ευχαριστω πολυ.

καλο βραδυ σε ολους

Καλημέρα σε όλους, τα έξοδα αποστολής μέχρι 2 κιλά, αντικαταβολή ή οχι είναι 7 ευρώ με courier.

Update

AZBOX ME

zaras27 = 1
nakata = 2
mv_best = 1
Φίλιππος Φ = 1
NICKMAN9271 = 1
kozadin = 1
tsakman = 1
leyekab = 1
gio72 = 1
mikkard = 1
vili = 1
makis373 = 1
serafino000 = 2
blkik = 1

Total = 16

Γεια σε όλους.
Βάλτε με και μένα στη λίστα, έχω ήδη έναν Azbox Elite και είμαι ευχαριστημένος.

Status
Not open for further replies.