AZBOX Me & Mini Me

Re: AZBOX Me & MINI ME

Δυστυχώς και μετά το ξεπάντρεμα το πρόβλημα παραμένει. Το θέμα είναι ότι κάποιες εντολές του τηλεχειριστηρίου LG (vol +/-) ερμηνεύονται από το azbox me ως standby/wakeup και ως μεταφορά στις λίστες radio.

Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

από nakata said:
κλεισε τον δεκτη,αποσυνδεσε τον δισκο , ξεκινα το aztrino και μολις μπουταρει ο δεκτης ξανασυνδεσε τον δισκο ( ο δεκτης να ειναι σε λειτουργεια ) και θα τον δει χωρις προβληματα πλεον

Φίλε nakata θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση.Επίσης και όλα τα παιδιά του forum για τις κατατοπιστικότατες οδηγίες τους!Οσον αφορά το θέμα μου όταν ξαναφόρτωσα το image aztrino v.1.3(σε boot 0) ο δέκτης είδε κανονικά το δίσκο και το pc επίσης έβλεπε τον δίσκο!Οσο για τo αρχείο που μας έδωσες κανένα πρόβλημα!Το επόμενο που θα ήθελα να καταφέρω είναι να κάνω mount τους σκληρούς του pc μου!
ΑZ Box me!Ετοιμος για όλα!

Last edited by a moderator:

Δυστυχώς και μετά το ξεπάντρεμα το πρόβλημα παραμένει. Το θέμα είναι ότι κάποιες εντολές του τηλεχειριστηρίου LG (vol +/-) ερμηνεύονται από το azbox me ως standby/wakeup και ως μεταφορά στις λίστες radio.
εμενα εχει ενα θεμα με το πληκτρο ok του remote της toshiba tv που εχω , με το που το παταω πηγαινει στο Ν1 της channel list . ευτηχως ειναι μικρο το κακο .

Γειά σας!Χρόνια πολλά!Εχω βάλει σκληρό (Sata 80 GB).Τον έκανα πρώτα ext3 με το Paragon Hard Disk Manager.Μετά μου ζήτησε και του έκανα μορφοποίηση μέσω του software του rsi_0_3.Εκτοτε δουλεύει κανονικά σε λειτουργία media player(Εχω δουλέψει και εξωτερικό σκληρό 300 GB,βλέπει και παίζει τα πάντα άψογα).Ο εσωτερικός σκληρός επικοινωνεί κανονικά με το PC ,με saba όπως εξήγησε ο φίλος sokos και δουλεύει με όλα τα images εκτός από το Aztrino_v.1.3_Me(Δεν μπουτάρει ο δέκτης).

Seagate 3.5 500GB partition με gparted live cd σε ext3. Λειτουργεί κανονικά σε rti 1.5.0 και σε rsi 0.3

τελικά έβαλα ένα seagate 250gd, όπως ήταν σε fat32 και τον μετάτρεψα με το δέκτη σε εχτ3. Ολα εντάξει τον βλέπει,εγγραφές οκ όπως και το δίκτυο με το pc εντάξει και αυτό. Σαν να έχει 'βαρύνει' όμως το όλο σύστημα.. και τα κανάλια τώρα δεν μου δείχνουν εύκολα το σήμα (με απανωτό zapping και με πιθανότητες). Θα περάσω ξανά από την αρχή τα image και ξανά τις λίστες αν χρειαστεί.

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Νεο AZtrino 1.4 - AZBox Me για κατεβασμα στο official site

Καλη Χρονια σε ολους

Γεια και απο μενα.
Ελεγα να παρω τον dreambox 800 (clone) 200euro. Αλλα μαλλον παω για τον me. Να ρωτησω καποια πραγματακια ομως.
- Ειναι enigma δεκτης? Δεχετε cccams ?
- Οταν λεμε android, σημαινει οτι παιζει ολες τις εφαρμογες του? Σερφαρει και κανονικα σε ελοες τις σελιδες στο διαδικτυο? Αν ναι με ποιο πληκτρολογιο?
- Ξερεται αν εχει ανεμιστερακι? (τον θελο 100% αθορυβο)
- Μπορει να γινει combo?
-δεχετε και γραδει σε εξωτερικο δισκο?

Αν κανει ολα τα παραπανω πειτε μου απο που να τον παρω και ποσο εχει. Αξιζει σε σχεσει με τον dm800?

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Γεια και απο μενα.
Ελεγα να παρω τον dreambox 800 (clone) 200euro. Αλλα μαλλον παω για τον me. Να ρωτησω καποια πραγματακια ομως.
- Ειναι enigma δεκτης? Δεχετε cccams ?
- Οταν λεμε android, σημαινει οτι παιζει ολες τις εφαρμογες του? Σερφαρει και κανονικα σε ελοες τις σελιδες στο διαδικτυο? Αν ναι με ποιο πληκτρολογιο?
- Ξερεται αν εχει ανεμιστερακι? (τον θελο 100% αθορυβο)
- Μπορει να γινει combo?
-δεχετε και γραδει σε εξωτερικο δισκο?

Αν κανει ολα τα παραπανω πειτε μου απο που να τον παρω και ποσο εχει. Αξιζει σε σχεσει με τον dm800?

-o δεκτης δεχεται λειτουργικο netrino ( original ) , η Ε2 με οτι αυτο συνεπαγεται .
-το θεμα android εχει μπει στο παγο για την ωρα .
-ανεμιστηρακι δεν εχει , ειναι 100% αθορυβο , και δεν μοιαζει να του χρειαζεται ουτε το καλοκαιρι με μεγαλυτερες θερμοκρασιες .
- μπορει να γινει combo με συγκεκριμενα Usb dvb-t tuner .
- δεχεται εσωτερικο sata αλλα και εξωτερικο usb δισκο
για την αγορα μπορεις να μπεις στο sat-ehop και ειμαι σιγουρος οτι ο φιλος ο δημητρης θα σε εξηπηρετησει με τον καλυτερο τροπο

Καλα ρε παιδια, τοσο καλος δεκτης ειναι που υπάρχει μονο σε ενα καταστημα και μαλιστα στον ΒΟΛΟ?
Στην Αθηνα δεν υπαρχει κανενα μαγαζι να παω να τον δω?
Καλα με το android ειπαμε προς το παρον παπαλα. Web serfing kanei telika?
Kαι γιατι να μην παω στον Azbox mini me?

Έχω συνδέσει εξωτερικα στον azbox me εναν western digital 500 ΜΒ αλλά δεν τον βλέπω στο menu και δεν βλέπω τα path files για να ορίσω την εγγραφή. Στο media center φαίνεται κανονικα και παίζει τα αρχεία που έχει μέσα.Δεν θέλω να κάνω φορματ γιατί έχω μέσα αρχεια.Μήπως πρεπει να κάνω κάτι για να τον δει?

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Έχω συνδέσει εξωτερικα στον azbox me εναν western digital 500 ΜΒ αλλά δεν τον βλέπω στο menu και δεν βλέπω τα path files για να ορίσω την εγγραφή. Στο media center φαίνεται κανονικα και παίζει τα αρχεία που έχει μέσα.Δεν θέλω να κάνω φορματ γιατί έχω μέσα αρχεια.Μήπως πρεπει να κάνω κάτι για να τον δει?

να παρω σαν δεδομενο οτι ο δισκος ειναι φορμαρισμενος σε NTFS? εαν ναι δοκιμασε το εξης στο /etc υπαρχει ενα αρχειο με το ονομα fstab ανοιξε το και στη θεση της τελευταιας γραμμης η οποια εαν δεν την εχεις πειραξει θα ειναι ετσι #/dev/sda1 /media/usb auto defaults 0 0 βαλε την παρακατω /dev/sdb1 /media/usb ntfs-3g defaults 0 0 και λογικα θα δεις τον σκληρο σου

αν εχεις το enigma πηγαινε setup->system->customize εκει βαλτο στο expert και αποθηκευσε .
βγες απο το μενου και μετα πηγαινε setup->system->και θα εχει εμφανιστη το recording paths και σεταρετο.
ετσι το εκανα εγω με το rti 1.6

Ευχαριστώ τους φιλους kapios και nakata. Τελικα χρησιμοποίησα τη λύση του kapios και το πρόβλημα λύθηκε.Εχω ακόμα ενα ερώτημα.Θελω να φλασάρω τη νέα εκδοση του RTI μέσω web interface και εχω και στις 3 θέσεις άλλα images.Πως μπορώ να σβήσω ένα απο τα 3 image για να βάλω το νέο? Πατώντας τη διευθυνση του AZBOX στον chrome δεν μου βγάζει την επιλογη για φλασαρισμα ούτε στο boxcontrol ούτε στα extras. Τι κάνω λάθος?

Δοκιμασε με αλλον browser πχ explorer.Δεν κανεις τιποτα απλα αντικαθιστας την παλια θεση επιλεγοντας σε ποια θεση θελεις να βαλεις το καινουργιο.

Δοκίμασα και explorer και firefox αλλα δεν βλεπω κάπου την επιλογή για φλασαρισμα του δεκτη. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι πριν ή ταυτόχρονα και στον AZBOX?

Το skin HD Glass 16 είναι καταπληκτικό. Κατεβάζετε την έκδοση 4.14 enigma2-skin-hdglass16_4.14_mipsel.zip την αποσυμπιέζετε και την τοποθετείτε σε ένα φάκελο (π.χ. /tmp) με ftp winscp... Μετά με putty εκετελείτε #ipkg install enigma2-skin-hdglass16_4.14_mipsel.ipk και μετά από λίγο έχει εγκατασταθεί. Ρυθμίσεις από το μενού SETUP->HD GLASS 16

Last edited: