AZBOX Me & Mini Me

Re: AZBOX Me & MINI ME

Εχει κανενας προβλημα με τον ηχο?Οταν κανω επανεκκινηση χανεται ο ηχος..Μιλαω για την version 1.6.0

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Νομίζω ότι πια είναι το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα του RTi.

Μεγάλη μπουκιά να φας..... Στη έκδοση 1.6.0 δεν λειτουργεί καθόλου η αναπαραγωγή των εγγραφών, παρά μόνο από το mc. Επίσης έχει αλλάξει το keymaping με αποτέλεσμα να διορθωθούν προβλήματα με κάποιες TV (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου LG) αλλά να μην λειτουργεί κανένα στην αναπαραγωγή των εγγραφών (στο mc όλα είναι ok). Το 1.6.0 το έβαλα στην θέση (boot[2]). Το άκρως περίεργο είναι ότι γυρνώντας στην 1.5.0 (boot[0]) έμεινε το ίδιο (μάλλον) keymaping με την 1.6.0, με αποτέλεσμα να μην έχω πρόβλημα με την TV, αλλά να χάσω πλήρως την λειτουργικότητα της αναπαραγωγής. Άγνωσται αι βουλαί του κυρίου RTi....

ο δεκτης λειτουργει σωστα στην ανιχνευση feed?
απο εικονα τι λεει?
ο azbox mini me εχει βγει στην αγορα?

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Όσοι έχουν πρόβλημα με το blindscan ας εγκαταστήσουν αυτό το patch.Δυστυχώς δε μπορώ να δω αν λειτουργεί επειδή δε μπορώ να κινήσω το πιάτο λόγω αέρα...

http://www.mediafire.com/?gsw2iuxk8d29m70

Κατά την εγκατάσταση των νέων εκδόσεων aztrino 1.5 και rti 1.6.0 με συνδεση ηδμι παιζει τυφλό σύστημα στην τηλεόραση. Προσπαθώ να ρυθμίσω μέσα από την οθόνη lcd. Στο ενιγμα ειναι εύκολο αλλά στο αζτρινο δεν τα έχω καταφέρει. Μήπως υπάρχει κάποιο shortcut.

Και 1 αλλο θεμα ειναι greek subtitles?
Με την παλια pli εβαζα drtic kai greek subs και γινοταν η ταινια μεταγλωτισμενη, εδω που υπαρχουν;

Αυτό γίνεται στους δέκτες μας?

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Εχει κανενας προβλημα με τον ηχο?Οταν κανω επανεκκινηση χανεται ο ηχος..Μιλαω για την version 1.6.0

Μόλις προσθέσανε το bug στην buglist τους.Ας ελπίσουμε να λυθεί γρήγορα.

Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Μόλις προσθέσανε το bug στην buglist τους.Ας ελπίσουμε να λυθεί γρήγορα.
Εγω το εβαλα:smile:Το αντιμετωπιζει κανενας αλλος?

Σε μένα δεν έχει παρουσιαστεί.Δοκίμασε να ξαναβάλεις πάλι το firmware.

υπαρχει ενα θεμα με τα redlight 3d hd kai to hustler hd , εχει κανονικα ηχο αλλα δεν εχει εικονα .
επισης μου παγωσε αρκετες φορες πληρως το μηχανημα καθως απλα εκανα ζαπ και δεν εκανε ουτε reboot απο το remote . νομιζω οτι ειχε ενα θεμα με το crossepg . το vpn ειναι οκ .blind scan δεν δοκιμασα ακομα . . . διαβαζει κανονικα με oscam στο internal reader μια μαυρη hd+ 1843 . δοκιμασα να παιξω το κλιπακι απο το avatar που ειχε δώσει αρκετα ποστ πιο πισω ο nakata αλλα παγωσε το μηχανημα και ηθελε reboot .
χωρις να κανω κατι πλεον λειτουργει κανονικα απο χθες το βραδυ χωρις κολλημα και φαινεται να ειναι και λιγο πιο γρηγορο το μηχανακι .

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

υπαρχει ενα θεμα με τα redlight 3d hd kai to hustler hd , εχει κανονικα ηχο αλλα δεν εχει εικονα .
επισης μου παγωσε αρκετες φορες πληρως το μηχανημα καθως απλα εκανα ζαπ και δεν εκανε ουτε reboot απο το remote . νομιζω οτι ειχε ενα θεμα με το crossepg . το vpn ειναι οκ .blind scan δεν δοκιμασα ακομα . . . διαβαζει κανονικα με oscam στο internal reader μια μαυρη hd+ 1843 . δοκιμασα να παιξω το κλιπακι απο το avatar που ειχε δώσει αρκετα ποστ πιο πισω ο nakata αλλα παγωσε το μηχανημα και ηθελε reboot .
χωρις να κανω κατι πλεον λειτουργει κανονικα απο χθες το βραδυ χωρις κολλημα και φαινεται να ειναι και λιγο πιο γρηγορο το μηχανακι .
Επιβεβαιωνω και εγω για τα καναλια και το παγωμα του δεκτη,με το cross epg δεν εχω θεμα.Ισως να ειναι και θεμα skin,εγω χρησιμοποιω το vali hd 3.7.

Σε συνέχεια των παραπάνω , το μηχάνημα σε δορυφορική καθαρά χρήση χάνει το remote και μόνο με κλείσιμο από το κουμπί επανέρχεται . Με dreamdroid λειτουργεί κανονικά επίσης οι μπαταρίες είναι μια χαρά τις μέτρησα .

Παρακαλω μια βοηθεια..
Εβαλα το spaze team image αλλα δεν μπορω να συνδεθω με το filezilla στο pc (δεν εχω τους κωδικους user & pass)
(Ασχετος ειμαι βεβαια :) )

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

username:root pass:azbox ισχυει για ολες τις δικτυακες εφαρμογες

Δουλεψε...
Ευχαριστω!!!

παιδια ειμαι ασχετος θα σας 'πρηξω' και συγνωμη..

AzBox Me RTi Core v1.7.0 - 08.02

- New Kernel from 04.02.2012 [ Added support for ppp ]

- New smp865x.ko from 04.02.2012

- Fixed mp4 playback with .srt files

- Fixed segmentation fault problem on .avi files

- Added support for 3G USB Modems (Currently added configs for Marroco Telecom Operators) [ HDM EC122, Huawei E153, Huawei E156G, Huawei E1750 ] - Menu -> Setup -> System -> [3G Set]

- Improved Blindscan support

https://rapidshare.com/files/871977551/Me_E2_170.img