Νομίζω ότι πια είναι το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα του RTi.
Και 1 αλλο θεμα ειναι greek subtitles?
Με την παλια pli εβαζα drtic kai greek subs και γινοταν η ταινια μεταγλωτισμενη, εδω που υπαρχουν;
Εχει κανενας προβλημα με τον ηχο?Οταν κανω επανεκκινηση χανεται ο ηχος..Μιλαω για την version 1.6.0
Εγω το εβαλα:smile:Το αντιμετωπιζει κανενας αλλος?Μόλις προσθέσανε το bug στην buglist τους.Ας ελπίσουμε να λυθεί γρήγορα.
Επιβεβαιωνω και εγω για τα καναλια και το παγωμα του δεκτη,με το cross epg δεν εχω θεμα.Ισως να ειναι και θεμα skin,εγω χρησιμοποιω το vali hd 3.7.υπαρχει ενα θεμα με τα redlight 3d hd kai to hustler hd , εχει κανονικα ηχο αλλα δεν εχει εικονα .
επισης μου παγωσε αρκετες φορες πληρως το μηχανημα καθως απλα εκανα ζαπ και δεν εκανε ουτε reboot απο το remote . νομιζω οτι ειχε ενα θεμα με το crossepg . το vpn ειναι οκ .blind scan δεν δοκιμασα ακομα . . . διαβαζει κανονικα με oscam στο internal reader μια μαυρη hd+ 1843 . δοκιμασα να παιξω το κλιπακι απο το avatar που ειχε δώσει αρκετα ποστ πιο πισω ο nakata αλλα παγωσε το μηχανημα και ηθελε reboot .
χωρις να κανω κατι πλεον λειτουργει κανονικα απο χθες το βραδυ χωρις κολλημα και φαινεται να ειναι και λιγο πιο γρηγορο το μηχανακι .
username:root pass:azbox ισχυει για ολες τις δικτυακες εφαρμογες
Νέο Aztrino 1.6 με Blindscan http://azbox.com/index.php?id=74
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.