AZBOX Me & Mini Me

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

RTi Core v1.4.0 Enigma 2 for AzBox Me

Enigma 2 of 07.12.2011

Kernel of

Drivers of 08.12.2011

What is new ?

- New driver 865xdvb.ko wit several fix inside of it.

- Fix for EPG

- Fix for Component

- Added Input video scan mode

- Added Interlaced progressive algo

- Revert playing TS file from Media Center to internal E2 Player (Press EPG button, choose which recording you want to play, and press ok. To stop playing press stop button on RCU) (We tested playback of files recorded with Enigma 2!!!!)

- Added new options in A/V settings, related to Input video scan mode and Interlaced progressive algo

Download:
http://www.multiupload.com/LXNBEUAZZV

Re: AZBOX Me & MINI ME

το RTI σίγουρα αλλά πρεπει να δούμε και το RSI, ένα λινκ για κατέβασμα?

Καλημέρα. Παρέλαβα κι εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Πολλά κουμπιά όμως κάνουν άλλα από αυτά που γράφουν.
Πέρασα ένα άλλο keymap.xml αλλά δεν δούλευε σωστά.
Το έχει διορθώσει κανείς?

Αν έχεις εσωτερικό σκληρό δοκίμασε με το κόκκινο κουμπί για εγγαφή και με το κιτρινο για timeshift.Για usb θα περιμένουμε.Mε το tune failed δοκίμασε να ξανασκανάρεις εκεί που έχεις πρόβλημα ή δοκίμασε άλλη channel list.Για υπότιτλους δοκίμασε το κουμπί lang μετά πάτα το πράσινο κουμπί.Για epg πάτα το info

Επίσης έχω μοτέρ usals και παίρνω πολύ "Tune failed" με το RTi.

+1

Τώρα μου το παρουσίασε αυτό μόλης πέρασα chdata απο dogsettings.

Για την απενεργοποιηση του usals τι κάνουμε??,πχ εγω συνήθως τους ρυθμίζω χειροκίνητα τους δορυφόρους

Εγώ πάντως είπα να δώσω λίγο περισσότερο χρόνο στο μαμίσιο firmware το οποίο φαίνεται να τα πηγαίνει άψογα στην κίνηση του μοτέρ.
Ειδικά αν παίξει κάποιος λίγο με τη ρύθμιση για την ταχύτητα της κίνησης του μοτερ, δεν βγάζει και το "Channel not found".
Το Neutrino πάντως είναι αρκετα δύστροπο κατά την έρευνα της λίστας των καναλιών.
Έχετε υπ' όψιν σας κάποιο καλό tutorial?

επειδή στον Vu+Duo έχω φτιάξει πολύ ωραια τα favorites, πήρα ολα τα settings με το Dog και τα έριξα στον AZ.
Αποτελεσμα = σκ@τ@

Bootαρει και κρασάρει ο ΑΖ, ξαναπερνάω image και φτου και απο την αρχή.

Ποιος ειναι ο πιο εύκολος τρόπος να πάρω ΜΟΝΟ τα Favorites απο τον Vu και να τα ρίξω στον AZme?

Χαιρετω ολους σας

Αποφασισα να παρω και εγω τον Me προς αντικατασταση του Premium ετσι τον παρελαβα χθες και αρχισα να παιζω μαζι του.Πρωτη παρατηρηση και καπως ανησυχιτικη ειναι οτι βλεπω την ενδειξη σηματος και την ποιοτητα πολυ χαμηλα.Δηλαδη στον HotBird στην 11823H με το Neutrino δειχνει 55% σημα και 50% ποιοτητα ενω με το Ε2 δειχνει 74% και 53% αντιστοιχα.Να πω εδω οτι ο Premium δειχνει 99% και 96% αντιστοιχα ενω ενας Spiserbox 9000 που εχω 89% και 83% ανιστοιχα.Γενικα σε ολα τα καναλια δειχνει οτι εχει χαμηλο σημα βεβαια παρολαυτα εβγαλε πανω απο 2000 services στο scan.Nα σας πω οτι η κεραια μου ειναι IRTE 3.10 κινητο επαναρυθμισμενο στο τοξο πριν δυο μηνες με πεδιομετρο και το LNB ειναι Invacom Quatro.Αλλαξα και εξοδο στο Lnb αλλα τα ιδια.Μηπως ειναι καποιο bug του δεκτη η να αρχισω να ανησυχω για το tuner του οχι τιπατ 'αλλο αλλα φυλαξα και το κουτι του στο παταρι.

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

@ sotos

Δεν ξερω που ειναι τα αγαπημενα στον vu+duo αλλα ψαξε στο /etc/enigma για ubouquets.xml και userbouquet.dbe01.tv (αυτο σε περιπτωση που ολα τα καναλια τα εχεις σε εναν καταλογο) η σε περιπτωση που τα εχεις σε διαφορετικους καταλογους userbouquet.dbe01 -userbouquet.dbe02 -userbouquet.dbe03 και παει λεγοντας και ριξτα στον me

@Takis

συνηθως ο καθε δεκτης χρησιμοποιει αλλα μετρα και σταθμα στην ενδειξη σηματος χωρις αυτο να σημαινει κατ'αναγκη οτι εχει πιο ευαισθητο η οχι tuner ο καλυτερος τροπος για να δοκιμασεις τον me ειναι να πας σε καποιο καναλι που κατεβαζες οριακα με τον παλιο σου δεκτη και να δεις αν εχεις καλυτερη η χειροτερη ληψη με τον me

Last edited:

Τελικά μόνο το RSI αξίζει ,τα άλλα 2 image έχουν πολλά προβλήματα.

Nakata θα συμφωνησω μαζι σου το γεγονος ομως να μου δειχνει σε συχνοτητα μεHd καναλι 73%σημα και 50% ποιοτητα δεν το βλεπω με καλο ματι.Θα δειξει αλωστε μια μερα τον εχω εχουμε δρομο μπροστα ευχομαι παντως να βγεις αληθινος.

Τελικά μόνο το RSI αξίζει ,τα άλλα 2 image έχουν πολλά προβλήματα.

Αυτό εχω βάλει Default, Αλλά μου κραράσει όταν παίζω mkv 1080p σε μια ταινία συγκεκριμένα..
Πράσινη οθόνη και reboot.
Προσπαθώ να δώ τι φταίει..

Εγώ τώρα έκανα Reboot στο aztrino έχω signal 55 και quality 0 στον hotbird.
και στο πρώτο boot μου έκανε πρόβλημα. Μόνο με 1-2 reboot είδε φως.
Περίεργα πράγματα. Πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα δυστυχώς....

Τελικά το RTi φαίνεται η καλύτερη λύση.

Στo RSI το media player τα έπαιξε απο το Fast Forwarder στην Ματροσκα και βγάζει πλέον πρασινη crash οθόνη σε όποιο video ανοίξουμε.