AZBOX Me & Mini Me

Re: AZBOX Me & MINI ME

Σήμερα προσπάθησα να κινήσω το μοτερ (1.2) με το neutrino αφου πήρα ενημερωμένη chdata απο το dogsettings και δε τα κατάφερα.Δύσκολο μου φαίνεται.
Απο αυριο με πιο πολύ χρόνο, θέλω πολύ να τσεκάρω κάποιες συχνότητες αδύναμες που είχα με άλλους δέκτες.
Το kingofsat το θεωρείτε αξιόπιστο?

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Τελικά το RTi φαίνεται η καλύτερη λύση.

Στo RSI το media player τα έπαιξε απο το Fast Forwarder στην Ματροσκα και βγάζει πλέον πρασινη crash οθόνη σε όποιο video ανοίξουμε.

Το rsi εχει προβλημα με τον mc version 0,35 γιαυτο σε περιπτωση που ειχες κανει αναβαθμηση στον mc μεσω του πανελ καλυτερα να ξαναεγκαταστησεις την 0.32 χειροκινητα η να κανεις εκ νεου την εγκατασταση του image

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Nakata θα συμφωνησω μαζι σου το γεγονος ομως να μου δειχνει σε συχνοτητα μεHd καναλι 73%σημα και 50% ποιοτητα δεν το βλεπω με καλο ματι.Θα δειξει αλωστε μια μερα τον εχω εχουμε δρομο μπροστα ευχομαι παντως να βγεις αληθινος.

Τελικά αυτό που μου είπαν είναι
We will fix signal status percentage

AzBox Me RTi Core v1.5.0 - 14.12​

Enigma 2 of 07.12.2011

Drivers of 13.12.2011​

What's new:​

- Added driver for Card Reader

- Fixed MyTube

- Fixed HDMI issues when waking up from Standby

- Fixed MC issue with mp3 playback when last file in list is played

- Fixed saving changes in A/V settings

- Fixed bug in Online Update plugin

- Fixed VFD scrolling

- Removed optional skins, leaved AzConncinity HD as default and enigma 2 default skin, others are accessible by RTi Online Update

Ξέρει κανείς πως να κρατήσω backup τις λίστες καναλιών τα settings του μοτερ καθώς και τα plugins?Για όταν αναβαθμίζω τον δέκτη να μην τα περνάω ένα ενα.Επίσης αποθηκεύονται κάπου στον δέκτη οι gsod(green screen of death)?

καναλια τα κανεις με το dreamboxedit , τα settings με το /etc/enigma2/setiings σωσε απλα το αρχειο και κανε replace στη νεα εγκατασταση με reboot στο τελος .

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Ξέρει κανείς πως να κρατήσω backup τις λίστες καναλιών τα settings του μοτερ καθώς και τα plugins?Για όταν αναβαθμίζω τον δέκτη να μην τα περνάω ένα ενα.Επίσης αποθηκεύονται κάπου στον δέκτη οι gsod(green screen of death)?
παρε backup με το dreamboxedit,τσεκαρε να διαβασει απο τον δεκτη και καντα αποθηκευση στον σκληρο σου.Τα settings γραψτα σε ενα χαρτι(το καλυτερο backup) και δες για το plugin Prince's Panel Clean(google).Οι gsod(παραλλαγη του xbox360??)αποθηκεονται στον hdd.

Σας ευχαριστώ.
Θα αποθηκεύσω τα κανάλια με το dogsettings θα αντιγράψω τα motor settings με αντιγραφή από το root του δέκτη.Το Prince's Panel Clean θα το δοκιμάσω.Το gsod θα ψάξω να δω σε ποιο log αποθηκεύεται.

Έχει κανείς το εξής πρόβλημα?
Κάθε φορά που κάνω χειροκίνητη αναζήτηση ενός δορυφόρου κατεβαίνουν πολλά λίγα κανάλια
πχ eurobird 9 υπάρχουν γύρω στις 522 υπηρεσίες εμένα μου κατέβασε 111 ενώ υπάρχουν όλες οι συχνότητες μέσα.
Χεροκίνητη αναζήτηση συχνότητας περνώντας μία μία τις συχνότητες δεν έχω πρόβλημα,τα κατεβάζει όλα

Έχει κανείς το εξής πρόβλημα?
Κάθε φορά που κάνω χειροκίνητη αναζήτηση ενός δορυφόρου κατεβαίνουν πολλά λίγα κανάλια
πχ eurobird 9 υπάρχουν γύρω στις 522 υπηρεσίες εμένα μου κατέβασε 111 ενώ υπάρχουν όλες οι συχνότητες μέσα.
Χεροκίνητη αναζήτηση συχνότητας περνώντας μία μία τις συχνότητες δεν έχω πρόβλημα,τα κατεβάζει όλα

Βάλε ενημερωμένο Satellites.xml

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Το έχω ενημερώσει.Δε ξέρω τι φταίει.Μέχρι και ανιχνευση δικτύου έχω βάλει.Βρίσκει την συχνότητα και ενώ υποτίθεται πως έχει κανάλια την προσπερνάει.

παρε backup με το dreamboxedit,τσεκαρε να διαβασει απο τον δεκτη και καντα αποθηκευση στον σκληρο σου.Τα settings γραψτα σε ενα χαρτι(το καλυτερο backup) και δες για το plugin Prince's Panel Clean(google).Οι gsod(παραλλαγη του xbox360??)αποθηκεονται στον hdd.

mv_best μια σύντομη περιγραφή του Prince's Panel Clean μπορούμε να έχουμε στο νήμα αυτό;

Με την τηλεόραση LG7000 που έχω παρουσιάζεται μπλέξιμο με τις εντολές του RCU της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα όταν μεταβάλω την ένταση του ήχου από το RCU της LG ο δέκτης στιγμιαία παγώνει και εμφανίζεται το σήμα της απαγορευμένης εντολής. Μετά από λίγο επανέρχεται.

mv_best μια σύντομη περιγραφή του Prince's Panel Clean μπορούμε να έχουμε στο νήμα αυτό;
φιλε μου θα δοκιμασω πρωτα να δω οτι ειναι πληρως λειτουργικο στον me και μετα θα το ανεβασω με οδηγιες.Εκτος αν θελει καποιος να το τεσταρει.

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Με την τηλεόραση LG7000 που έχω παρουσιάζεται μπλέξιμο με τις εντολές του RCU της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα όταν μεταβάλω την ένταση του ήχου από το RCU της LG ο δέκτης στιγμιαία παγώνει και εμφανίζεται το σήμα της απαγορευμένης εντολής. Μετά από λίγο επανέρχεται.
Open battery cover of Me RCU, and:

1. Press round Button for 3 seconds until you see red LED is on.

2. Press TV button (see picture) on Me RCU and now you will see LED is blinking.

3. Press Power button on Your original TV RC, and RC will send signal to AZBox Me RC. When you see AZBOX Me RC led BLINK Three times it means learning is sucessful, or else please try again.

Εχω ενα wireless stick τo linksys wusb54gc το οποιο κάπου διαβασα ότι ειναι συμβατο με τον azbox me που εχω.Όμως ο δέκτης δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Ξερει κάποιος τι φταίει? Εχω βάλει το RTI 150 IMAGE.