AZBOX Me & Mini Me

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Παίδες καλησπέρα.
Όσοι έχετε το Me με μοτέρ, έχετε προβλήματα κατά την αλλαγή δορυφόρου (Tune failed)?? Το παλίο μου dreambox 500 εξακολουθεί να οδηγεί απροβλημάτιστα το μοτέρ οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό.
Επίσης, είναι φορές που ο δέκτης δεν απαντάει σε καμιά εντολή του remote παρά μόνο στο παρατεταμένο πάτημα του Power που οδηγεί σε reboot.
Κάποιος άλλος με παρόμοια συμπτώματα?
Ευχαριστώ.

Το tune failed το έχω παρατηρήσει όταν υπάρχει μεγάλη απόσταση εναλλαγής δορυφόρων.Από 30W σε 13Ε πχ.Δεν είναι πρόβλημα αφού μόλις βρίσκει τον δορυφόρο βγάζει κανονικά σήμα Επίσης όταν κάνεις αναζήτηση καναλιών επελεξε διαγραφή πρώτα και μετά σκαναρισμα για να μη επιλέγεις κανάλια που δεν υπάρχουν πλέον και σου βγάζει σφάλμα

Re: AZBOX Me & MINI ME

Παίδες καλησπέρα.
1. Όσοι έχετε το Me με μοτέρ, έχετε προβλήματα κατά την αλλαγή δορυφόρου (Tune failed)?? Το παλίο μου dreambox 500 εξακολουθεί να οδηγεί απροβλημάτιστα το μοτέρ οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό.
Οχι μόλις έβαλα το usals δουλεύει κανονικά σε τόξο 82Ε-45W μόνο στον τουρκσατ δε πάει στο rti και μου βγάζει πράσινη οθόνη.
2. Επίσης, είναι φορές που ο δέκτης δεν απαντάει σε καμιά εντολή του remote παρά μόνο στο παρατεταμένο πάτημα του Power που οδηγεί σε reboot.
Κάποιος άλλος με παρόμοια συμπτώματα?
Ναι ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ
Ευχαριστώ.

......

Στο rti παρουσιάζει πράσινη οθόνη στον Τurksat μόνο αν έχεις το default skin.Αν αλλάξεις skin βλέπεις μια χαρά τον Turksat

μήπως τα έγραψες ανάποδα, γιατί τώρα που έβαλα το default πήγε κανονικά τουρκσατ

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Το default είναι το AzConcinnity-HD2.Δηλαδή το skin που έχεις με το που εγκαθιστάς το image

Έχει άλλος το παρακάτω πρόβλημα; Μετά από κόλλημα του δέκτη και επανεκκίνηση με κρατημένο το power button από το τηλεχειριστήριο ο δέκτης δεν δείχνει εικόνα από τα δορυφορικά κανάλια πολλές φορές με μήνυμα tuner failed αλλά άλλες φορές δείχνει σήμα SNR χωρίς εικόνα. Η μόνη λύση είναι το κλείσιμο από το κουμπί και επανεκκίνηση.

Επίσης αρκετές φορές το τηλεχειριστήριο σταματά να αποκρίνεται και το μόνο που καταλαβαίνει είναι το παρατεταμένο power button (επανεκκίνηση).

Τα παραπάνω έχουν παρατηρηθεί στο RTi 1.5.0

Έχει άλλος το παρακάτω πρόβλημα; Μετά από κόλλημα του δέκτη και επανεκκίνηση με κρατημένο το power button από το τηλεχειριστήριο ο δέκτης δεν δείχνει εικόνα από τα δορυφορικά κανάλια πολλές φορές με μήνυμα tuner failed αλλά άλλες φορές δείχνει σήμα SNR χωρίς εικόνα. Η μόνη λύση είναι το κλείσιμο από το κουμπί και επανεκκίνηση.

Επίσης αρκετές φορές το τηλεχειριστήριο σταματά να αποκρίνεται και το μόνο που καταλαβαίνει είναι το παρατεταμένο power button (επανεκκίνηση).

Τα παραπάνω έχουν παρατηρηθεί στο RTi 1.5.0

Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ στην προηγούμενη σελίδα.....

Πείτε το στην επίσημη σελίδα τους.Αν μπορείτε στείλτε το log από telnet(θα σας πουν αυτοί πως)

Γειά σας!Χρόνια πολλά!Εχω βάλει σκληρό (Sata 80 GB).Τον έκανα πρώτα ext3 με το Paragon Hard Disk Manager.Μετά μου ζήτησε και του έκανα μορφοποίηση μέσω του software του rsi_0_3.Εκτοτε δουλεύει κανονικά σε λειτουργία media player(Εχω δουλέψει και εξωτερικό σκληρό 300 GB,βλέπει και παίζει τα πάντα άψογα).Ο εσωτερικός σκληρός επικοινωνεί κανονικά με το PC ,με saba όπως εξήγησε ο φίλος sokos και δουλεύει με όλα τα images εκτός από το Aztrino_v.1.3_Me(Δεν μπουτάρει ο δέκτης).

@spectator

κλεισε τον δεκτη,αποσυνδεσε τον δισκο , ξεκινα το aztrino και μολις μπουταρει ο δεκτης ξανασυνδεσε τον δισκο ( ο δεκτης να ειναι σε λειτουργεια ) και θα τον δει χωρις προβληματα πλεον

Last edited:

για να δειτε τις δυνατοτητες του δεκτη σε επιπεδο εικονας κατεβαστε το αρχειο και δειτε το μεσω του media center του δεκτη

DOWNLOAD - Avatar Sample 2.M2TS

thx to g_striftos

Last edited:
Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Αγαπητοί φίλοι, έχω σοβαρό πρόβλημα το remote control της τηλεόρασης LG7000. Με τα πλήκτρα vol+/- της LG ο δέκτης ανοιγοκλείνει και μπαίνει στις λίστες radio. Υπάρχει κάποια λύση;

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Αγαπητοί φίλοι, έχω σοβαρό πρόβλημα το remote control της τηλεόρασης LG7000. Με τα πλήκτρα vol+/- της LG ο δέκτης ανοιγοκλείνει και μπαίνει στις λίστες radio. Υπάρχει κάποια λύση;
Το τηλεκοντρόλ του Azbox το έχεις παντρέψει με την τηλεόραση ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Το τηλεκοντρόλ του Azbox το έχεις παντρέψει με την τηλεόραση ?

Το έχω παντρεμένο οπότε και το πάνω δεξιά κουμπί μπορεί και την ανοιγοκλείνει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Ξεπάντρεψέ το

Ευχαριστώ DimAsi γαι την υπόδειξη. Θα το δοκιμάσω.
Επειδή οι δικηγόροι έχουν ακριβήνει, ποιά είναι η DIY μέθοδος; Να το χωρίσω ή να το παντρέψω με καμμιά άλλη τηλεκοντρολοχωρίστρα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Ευχαριστώ DimAsi γαι την υπόδειξη. Θα το δοκιμάσω.
Επειδή οι δικηγόροι έχουν ακριβήνει, ποιά είναι η DIY μέθοδος; Να το χωρίσω ή να το παντρέψω με καμμιά άλλη τηλεκοντρολοχωρίστρα;
:music-smiley-005: