AZBOX Me & Mini Me

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

AzBox Me RTi Core v1.7.0 - 08.02

- New Kernel from 04.02.2012 [ Added support for ppp ]

- New smp865x.ko from 04.02.2012

- Fixed mp4 playback with .srt files

- Fixed segmentation fault problem on .avi files

- Added support for 3G USB Modems (Currently added configs for Marroco Telecom Operators) [ HDM EC122, Huawei E153, Huawei E156G, Huawei E1750 ] - Menu -> Setup -> System -> [3G Set]

- Improved Blindscan support

https://rapidshare.com/files/871977551/Me_E2_170.img

Σιγά τα αυγά. Καμμιά σοβαρή αναβάθμιση θα γίνει επιτέλους;

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

δηλαδη ? σαν τι ?
μηπως το ζητας σε λαθος forum ?

Όσο για το forum έχεις δίκιο, αλλού πρέπει να το ζητήσω. Όμως δεν ζητάω κάτι, απλά κάνω ένα πικρόχολο σχόλιο, ότι προβλήματα τα οποία έχει το image, πρακτικά από την πρώτη έκδοση, δεν έχουν λυθεί, άλλα προβλήματα, που δεν υπήρχαν, έχουν δημιουργηθεί και πράγματα που κατά καιρούς ζητούνται εκεί που πρέπει αγνοούνται.
Φυσικά δεν πρέπει να υπάρχουν απαιτήσεις από άτομα που δουλεύουν για το χόμπι τους, αλλά περιμένει κανείς από ένα software με version number 1.7.0 να χειρίζεται το υλικό όπως πρέπει.

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

δεν εχεις ιδιαιτερο αδικο , και εγω εχω περισσοτερες απαιτησεις . πολλοι απο εμας πηραν το μηχανακι για τα feeds kai to blind scan . οσο δεν λειτουργει to blind scan σωστα ως καθολου εχουμε θεμα . αλλα αρκετα μερη του δεκτη λειτουργουν σωστα . cardreader , emus , remote , picture quality , media center εν μερη , vpn . θελω σιγουρα υποστηριξη για dvbt usb tuners , και μερικα ακομα καλουδια του enigma2 . το βασικο νομιζω ειναι να κρατησουν σταθερο ενα kernel και εκει πανω να αρχισουν να στηνουν τα κομματια που λείπουν . δεν γινεται να αλλαζουν τον kernel καθε τρεις και λιγο και να χανουν συμβατοτητα με τα περιφεριακα .

Re: AZBOX Me & MINI ME

και για το android...

Το άλλο με τον Τοτό.....

Αυτό που μου λείπει είναι ένα πολύ καλό media center με υποστήριξη iso-8859-7 srt, υποστήριξη dvb-t και dvb-s2 usb tuners , σωστή εγγραφή ΚΑΙ αναπαραγωγή και σωστή αντιστοιχία keymap.
Επίσης θεωρώ παράδεκτο το μήνυμα tuner failed .... PAT .... όταν γίνεται επανεκκίνηση και χρειάζεται είτε shutdown είτε κλείσιμο από το κουμπί.

Το άλλο με τον Τοτό.....

Αυτό που μου λείπει είναι ένα πολύ καλό media center με υποστήριξη iso-8859-7 srt, υποστήριξη dvb-t και dvb-s2 usb tuners , σωστή εγγραφή ΚΑΙ αναπαραγωγή και σωστή αντιστοιχία keymap.
Επίσης θεωρώ παράδεκτο το μήνυμα tuner failed .... PAT .... όταν γίνεται επανεκκίνηση και χρειάζεται είτε shutdown είτε κλείσιμο από το κουμπί.
Εδω σε βρισκω λαθος α)γιατι ο media player υποστηριζει κανονικα υποτιτλους και ειναι απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος σε enigma2,η εγγραφη και αναπαραγωγη ειναι ετοιμη θα βγει σε επομενη version,τα tuner θα δουλεψουν λενε με το νεο kernel και οσο για το keymap εγκαταστηστε αυτο http://goo.gl/j1B4m και για τον me και για τον premium και πες μετα για το keymap.:2thumb22sup:

Εδω σε βρισκω λαθος α)γιατι ο media player υποστηριζει κανονικα υποτιτλους και ειναι απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος σε enigma2,η εγγραφη και αναπαραγωγη ειναι ετοιμη θα βγει σε επομενη version,τα tuner θα δουλεψουν λενε με το νεο kernel και οσο για το keymap εγκαταστηστε αυτο http://goo.gl/j1B4m και για τον me και για τον premium και πες μετα για το keymap.:2thumb22sup:

Να τα λέτε, να τα γράφετε αυτά παιδιά.....

Όσο για τους υπότιτλους έχω να πω 2 πράγματα. 1) Αποσυγχρονισμός σε πολλές περιπτώσεις αναπαραγωγής ο οποίος οφείλεται σε λανθασμένο διάβασμα του χρόνου του video και όχι των υποτίτλων 2) Δεν διαβάζει iso-8859-7 ή win-1253

Συνολικά για τον Media Player μετά τον XBMC .... το χάος. Κρίμα που το τίμιο αλλά παλιό μου XBOX γενιάς 1 δεν τα βγάζει πέρα με HD περιεχόμενο.

Συγνωμη αλλα ειχα την εντυπωση οτι μιλατε για δορυφορικο δεκτη και οχι για media player ή κινητο-tablet (βλεπε android)...Σαν δορυφ. δεκτης αξιζει τα 240 ευρω ή π.χ Vu+ uno ή ο xtrend 5000-6000 ειναι καλυτερη αγορα ; Μιλαμε για τωρα οχι στο μελλον....

@ astanapane
εχεις δικιο για τους υποτιτλους (.srt utf-8) οντως τους αποσυγχρονιζει αλλα διαβαζει και .idx χωρις κανενα προβλημα αποσυγχρονισμου

@ kyrliot

Εαν και αυτο το Μιλαμε για τωρα οχι στο μελλον....δεν με βρισκει απολυτα συμφωνο επειδη απλουστατα ολοι μας αγοραζουμε λινουξατο δεκτη με γνωμονα για το τι θα μπορει να μας προσφερει και στο μελλον και οχι μονο στο παρον, η γνωμη μου ειναι οτι ναι αξιζει και την τελευταια δεκαρα απο τα 240 ευρω που εδωσα αλλα μην ξεχνας οτι τα παντα ειναι υποκειμενικά διοτι καποιος απο μας αγοραζει εναν δεκτη απλα για να βλεπει tv,καποιος αλλος για να βλεπει και να κανει συνγχρονως εγγραφη και καποιος τριτος για να εχει οτι ζητανε οι δυο πρωτοι συν feeds, οποτε νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις αυτα που γραφονται στο νημα απο τους χρηστες και να αποφασισεις εαν ο δεκτης καλυπτει τις αναγκες σου

Η ερωτηση απορια μου ειναι περισσοτερο ρητορικη παρα πραγματικη γιατι προσωπικα ποτε, δεν αγοραζω προιοντα "ολα σε ενα" γιατι σχεδον παντα, ποτε δεν κανουν κατι πολυ καλα, ουτε και αυτο που ειναι η κυρια χρηση τους.

Υ.Γ Δεν εχω κατι με τους azbox,μαλιστα οταν πρωτοβγηκαν, παραλιγο να επαιρνα ενα premium.Aλλα μου φαινεται "καπως" οταν ολοι μιλανε για το media player σε δορ. δεκτη.

Last edited:

προσωπικα τον δεκτη τον πηρα ως αντικαταστατη ενος κλώνου dm800 που και εκει ειχα ενα καρο tuned failed , ειχα φασαρια απο τον ανεμιστηρα κτλ .
τα 220 που μου κόστισε ο δεκτης νομιζω οτι ειναι περα για περα τιμια , ναι οντως ειναι σπαστικο το προβλημα με τα tuner ακομα και με το 1,7 , ελπιζω και εγω στον νεο kernel .

Άλλη μια φορά θα σε ευχαριστήσω για το τρομερό keymap (χαρακτηρισμός που προέρχεται όχι από την ίδια την αξία του plugin αλλά πιο πολύ από την αδυναμία του αρχικού-προεπιλεγμένου). Νομίζω ότι πρέπει να επιμείνουμε να το ενσωματώσουν στην διανομή ως προεπιλογή ή τουλάχιστον μέσα στα μενού γαι εγκατάσταση. Μετά από αυτό κατέληξα στο RTi 1.5.0 στο οποίο λειτουργεί κανονικά η εγγραφή-αναπαραγωγή. Αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει και κάτι άλλο ας μην το κρύβει η να το θεωρεί χωρίς αξία. Ενημερώνω επίσης ότι χρησιμοποιώ το HD Glass 16 skin http://hotfile.com/dl/146174486/36452a6/enigma2-skin-hdglass16_4.21_mipsel.zip.html το οποίο θεωρώ κορυφαίο.

Kαλησπερα παιδια,
Καμια 'πατατα' θα εκανα παλι...ενω το στικ usb το βλεπει κανονικα οταν πανω να βαλω τον εξωτερικο σκληρο (320GB,ntfs) στην μπροστινη θυρα usb δεν τον βλεπει & τρωω ενα μεγαλοπρεπες 'παγωμα' στον MC ...
Το image ειναι το rti1.7
Tι να κανω?