AZBOX Me & Mini Me

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

καλησπερα σε ολα τα παιδια...αγορασα το azbox me..και θελω να συνδεσω το δεκτη στο ιντερνετ με acces point....μπωρει να μου πει καποιος πως κανουμε τη συνδεση [ acces point kai και δεκτη; ] ευχαριστω γιαννης...

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

πρωτα πρεπει να ορισεις μια στατικη Ip στην θυρα λαν του pc σου ( συμφωνη με τo ευρος της ip του access point εστω 192.168.1.100 ) μετα πρεπει να συνδεθεις με ενα browser στο webinterface του accesspoint < κατω του πρεπει να γραφει την ip kai to username kai password ( συνηθως 192.168.1.254 admin - admin ) .
πας στο μενου wireless - security settings - εκει δινεις μορφη κωδικοποιησης και τον κωδικο - save και κανει λογικα μονο του ρεσταρτ . μετα πας στο menu - wireless - wirelessmode - οριζεις client και κανεις surney - επιλεγεις το επιθυμητό wifi σου και πατας connect , μετα save . λογικα κανει reboot και αν εχουν παει ολα καλα εχει συνδεθει . στο δεκτη αφηνεις ενεργο το dhcp και λογικα θα παρει ip , αλλιως δωσε στατικα ip , subnet , gateway και nameserver .
δεν προτεινω να flashareiς τον δεκτη με αυτη τη διαταξη αλλα μονο με direct cable on rooter .
τα παραπανω ειναι απο μνημης απο το τελευταιο tp-link που εκανα . σε αλλες εταιριες η διαδικασια μπορει να διαφερει . ψαξε στο γοογλη και θα βρεις το πως

nickman ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου,,αν χρειαστω κατι αλλο θα σου στειλω pm...thanks a lot...

Ευχαριστώ για την πληροφορία, δούλεψε κανονικά αφού πρώτα έκανα φορματ σε ext3!
Να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω; Πώς κάνουμε φορματ ένα δίσκο σε ext3? Έχω ένα σκληρό και σκέπτομαι να τον χρησιμοποιήσω με σύνδεση εξωτερική μέσω usb.

Αν θες μέσω υπολογιστή βρες το

Paragon Partition Manager™ 11 SE Personal

Αν θες μέσω δέκτη κάνε τα εξής βήματα

1. Connect to AzBox by telnet and type this command

umount /dev/sda1

2. Now we will format HDD in ext3 FS

mkfs.ext3 /dev/sda1

3. With this command we will mount HDD under /media/hdd

mount /dev/sda1 /media/hdd

4. To be able to record and use timeshift we need to create directory movie in /media/hdd

cd /media/hdd

mkdir movie

Αν θες μέσω υπολογιστή βρες το

Paragon Partition Manager™ 11 SE Personal

Αν θες μέσω δέκτη κάνε τα εξής βήματα

1. Connect to AzBox by telnet and type this command

umount /dev/sda1

2. Now we will format HDD in ext3 FS

mkfs.ext3 /dev/sda1

3. With this command we will mount HDD under /media/hdd

mount /dev/sda1 /media/hdd

4. To be able to record and use timeshift we need to create directory movie in /media/hdd

cd /media/hdd

mkdir movie

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ απο μένα

Last edited:
Re: AZBOX Me & MINI ME

το link δεν 'δουλευει'..τελικα ειναι λιγο περιεργοι αυτοι, καθε φορα αλλαζουν και link.

"Restart image two times at first boot"
αυτο τι ειναι?

Το link ξανά.

http://www.sifteam.eu/download/get/...9/sifteam-enigma2-koala-azboxme07-03-2012.zip

Τα υπόλοιπα τα ακολουθούμε για να λειτουργήσει. Κάνε και το σταυρό σου, δυο στροφές γύρω από τον εαυτό σου και φτύσε τον κόρφο σου.

Πέρα από την πλάκα κάποια στιγμή που το image θα δουλέψει σωστά ο δέκτης θα απογειωθεί.

Σε μπελα να βρισκομαστε.....:drummer:

Ειπαμε οτι εχει λιγο παιδεμα η υποθεση αλλα εδω καταντα μαζοχιστικο:BDGBGDB55:

Και εγω το πιστευω οτι οταν το απλοποιησουν θα απογειωσει τον δεκτη και ειδικα οταν εμπλακει και 'επισημα' η PLI.
Eχουμε τιποτα νεοτερο επ'αυτου?

Το έβαλα το κοάλα και παίζει. Εντυπώσεις αργότερα. Τα 2 reboot και τη δημιουργία του symbolic λινκ τα χρειάστηκε.

Αργο ειναι στο boot κατα τ'αλλα πολυ ομορφο skin απο τον daconi,αρκετα γρηγορο στην εναλλαγη καναλιων,πολυ καλη εικονα,keymap απο pingflood δουλευει αψογα,γενικα το κανω default:worshippy:

Για 4:2:2 να μην ρωτήσω αν παίζει.¨Εχει blindscan?Έχει db?Από plugins-features έχει αυτά που λέει?

Να πω και εγώ ότι από recovery mode δεν το παίρνει με τίποτα, μόλις πέρασα το rti 1,70 και από πάνω το koala με το δεύτερο reboot ξεκίνησε μια χαρά. Όντως από zapping είναι πιο γρήγορο, τα υπόλοιπα δεν δοκίμασα ακόμα τίποτα...

Πέρασα τα settings της RTI στην SIF αλλά μου λέει ο συντονισμός απέτυχε.Τι φταίει.Οι ρυθμίσεις tuner κτλ φαίνονται σωστές

Έκανα reboot γύρισα boot σε RTI και δεν έχω σήμα.Δε μπορώ να βρω δορυφόρους και δεν ξέρω δυστυχώς που έχει παρκαρει το πιάτο τώρα

Last edited:

καλησπερα σε ολους

εβαλα το κοαλα και διαπιστωσα οτι δεν παιζει τιποτα καλα(σημα στα περισσοτερα καναλια δεν εχει, ο μεδια πλαυερ δεν παιζει,τα cams υπολειτουργουν....).
ευελπιστω να διορθωσουν τα προβληματα στο μελλον.
καλοαπογευμα σε ολους

To βαλα και εγω το αρχειο εκδοσης 7/3/1012.
Περαστικε ομαλα αλλα οπως και οι προλαλησαντες μου εβγαλε αρκετα προβληματα με το tuner και περιεργες απωλειες σηματος.
Βεβαια ειναι οι πρωτες εκδοσεις και στο μελλον ελπιζω σta καλυτερα με κανονικη υποστηριξεi απο pli και γιατι οχι και BH....
Προς το παρος πισω λοιπον στο Ε4