AZBOX Me & Mini Me

Re: AZBOX Me & MINI ME

Για τον ηχο κλεισε και ανοιξε την τηλεοραση χωρις επανεκκινηση του δεκτη και θα εισαι οκ,πρεπει να εχεις panasonic plasma,οσο για τους υποτιτλους αν δεν θες να τους μετατρεψεις απο την αρχη σε utf8 και μετα να τους περασεις στον δεκτη,δοκιμασε το plugin rtisubtitle converter.

Στο σπιτι εχω μια panasonic 42" αλλα η δοκιμη και το προβλημα που αναφερω για τον ηχο ειναι σε μια sony 40" lcd διετιας.
Ευχαριστω για το plugin rtisubtitle converter,θα δοκιμασω και θα αναφερω

παιδια το ενα boot κρατηστε το για το RSI γιατι απ"οτι φαινεται απο δω και περα θα εχουμε καθε μερα και νεο openRSI

http://openrsi.rsi-images.org/downloads.html

επισης οσοι απο σας εχουν ερωτησεις,παρατηρησεις καθως και αν θελουν να αναφερουν bugs των images μπορουν να το κανουν εδω
http://www.opensat4all.com/

Τελικά κάνει και update μέσα από το δέκτη,μου έβγαλε αναβάθμιση για 19 πακέτα.

OpenRSI. Πολύ αξιόλογη πρόταση στηριγμένη σε πραγματικά ακλόνητη βάση. Παιδικές ασθένειες ακόμη. Πιστεύω ότι με την εξέλιξη αυτή διπλασιάστηκε η αξία του δέκτη. Πάντα τέτοια. Προς το παρόν θα προτιμήσω το RTi 1.8.0 με όλες τις τροποποιήσεις που του έχω κάνει.

Το κουφό της υπόθεσης. Αφού πέρασα το OpenRSI στο boot[0] έπαψα να έχω προβλήματα με του remote control της LG στο RTi 1.8.0 boot[1]. Αυτό το θέμα πρέπει να μας το λύσει κάποιος αν ξέρει.

μια απορια παρακαλω,εχω τον ΑΖΒΟΧme μολις τον αγορασα και ανοιξα ενα feed 4:2:2 αλλα δεν εχω ηχο στην τηλεοραση SAMSUNG 8000 3D με συνδεση HDMI καλωδιο

Παντως με το openRsi γινονται συνεχεια αναβαθμισεις και ειναι image που βασιζεται στο openPli.Ειναι πολυ σταθερο.Το κακο ειναι οτι οι ολλανδοι του OpenPli εχουν κολλησει και δεν γουσταρουν το azbox σαν μηχανημα..

Το κουφό της υπόθεσης. Αφού πέρασα το OpenRSI στο boot[0] έπαψα να έχω προβλήματα με του remote control της LG στο RTi 1.8.0 boot[1]. Αυτό το θέμα πρέπει να μας το λύσει κάποιος αν ξέρει.
Μηπως εκανες και flash στον kernel?

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Τεστάρω το OpenRSI image εδώ και μία ώρα και νομίζω είναι καλύτερο από της RTI.Μπορείς να το παραμετροποιήσεις όπως θες(τι γλώσσα θες να ακούγεται 1η 2η,τι υπότιτλους να έχεις σαν 1ους 2ους,να κρατάει τον ήχο και τον υπότιτλο,να σου προσφέρει πληθώρα plugins) να είναι σταθερό,γρήγορο και το κυριότερο μιας και θα υπάρχει καθημερινή αναβάθμιση,παρέχει online update

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

μια απορια παρακαλω,εχω τον ΑΖΒΟΧme μολις τον αγορασα και ανοιξα ενα feed 4:2:2 αλλα δεν εχω ηχο στην τηλεοραση SAMSUNG 8000 3D με συνδεση HDMI καλωδιο

Αν βρεις άλλο feed με 4:2:2 ξανατέσταρέ το.Μου φαίνεται περίεργο.

Μηπως εκανες και flash στον kernel?

Ναι έβαλα τον Kernel που προτείνεται στο openRSI στο boot[0] που έχω το openRSI. Μήπως ο kernel επηρεάζει όλα τα boot; Επίσης στο OpenRSI δεν παιζει ο MC και δεν αναπαράγονται οι παλιές εγγραφές.

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Ναι έβαλα τον Kernel που προτείνεται στο openRSI στο boot[0] που έχω το openRSI. Μήπως ο kernel επηρεάζει όλα τα boot; Επίσης στο OpenRSI δεν παιζει ο MC και δεν αναπαράγονται οι παλιές εγγραφές.

Επηρεάζει μόνο το boot που έχεις.Σε μένα με boot 0 rti και boot 2 rsi όλα δουλεύουν μια χαρά
Δοκίμασε αυτό
http://www.avclub.gr/forum/showthre...INI-ME?p=1056381384&viewfull=1#post1056381384
και ξαναπέρασε το
Κράτα back up όμως γιατί θα σου σβηστούν όλα

Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

δοκιμασα σημερα ενα ανοικτο feed το ιδιο δεν εχει ηχο,μηπως καμμια ρυθμιση μεσα απο menu?

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Γνωρίζουμε το changelog των καινούργιων?

Changelog:
1403 - Fixed the Mediacenter keymap for HD models
1403 - Added first implementation of wifi on Premium / Premium+ (Pls test, as i only tested wpa)
1403 - Improved start of playback of recorded material

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Changelog:
1403 - Fixed the Mediacenter keymap for HD models
1403 - Added first implementation of wifi on Premium / Premium+ (Pls test, as i only tested wpa)
1403 - Improved start of playback of recorded material

Σε ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

δοκιμασα σημερα ενα ανοικτο feed το ιδιο δεν εχει ηχο,μηπως καμμια ρυθμιση μεσα απο menu?

Αν μπορείς δώσε συχνότητα του feed.Σε κανάλια άλλα έχεις πρόβλημα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

εβαλα ενα ελευθερο SUPERTENNIS(HOTBIRD)ΠΑΛΙ δεν εχει ηχο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Μια χαρά ήχο έχω σε αυτό το κανάλι.Τι image έχεις?Ρυθμίσεις ήχου-συνδεσμολογία?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

εβαλα ενα ελευθερο SUPERTENNIS(HOTBIRD)ΠΑΛΙ δεν εχει ηχο

καλησπερα πηγαινε παραμετροποιηση/συστημα/ριθμιση audio-video και βαλε passthrough εκτος(χωρις).
κανε ρεσταρτ enigma και θα εχεις ηχο.

καλο απογευμα