AZBOX Me & Mini Me

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ SERAFINO ΟΛΑ ΟΚ ΜΕ ΗΧΟ ΤΩΡΑ

Re: AZBOX Me & MINI ME

Νεο spaze image Millenium 1.1
download
http://www.spazeteam.eu/site/downloads/
Changelog:

- Last kernel 2.6.22.
- Last Drivers.
- Wifi fix.
- Updated spzDownloads.
- Added plugin Cronmanager.
- Added new timesleep.
- Added fix on recordings with AZbox not premium+.
- Added plugin spzWeather.
- Added plugin spzRSS.
- Added plugin spzZapHistory.
- Added plugin spzVirtualKeyboard.
- Added plugin AZFrontPanel.
- Added EPG Freesat.
- Fix .ts files on MediaCenter.
- Fix MediaCenter finishing videos.
- Fix MediaCenter deleting files without permissions.
- Other corrections on Skin y E2.
- Fix bug in spzIMDB
- Fix bug in NetworkBrowser

IMPORTANT: For your own safety, we strongly recomend to change the default password on your AZbox and don´t open ports in your router if this is not necesary. Also, we recomend use https protocol in Web Interface.

Μαλιστα...καλα νεα!!!!
Εγω χθες στο openpli βλεποντας μια ταινια στον MC ξαφνικα μου πεταξε μια μεγαλοπρεπη πρασινη οθονη και αρχισε τα μπουταρισματα και φυσικα κολλισε...
Ετρεξα την ιδια ταινια μετα με το Ε2 0,4 RSI χωρις κανενα προβλημα...
Σε σας παιζει ομαλα ο MC στο openpli ?

Για να εχετε Ελληνικα στο spaze με το default image ακολουθηστε τις οδηγιες του φιλου astanapane στους οδηγους post #16

παιδια ο ο minime κυκλοφορει τον θελω για ενα φιλο
εδω ελλαδα που ειχα ψαξει δεν τον ειδα στο sat-eshop λεει συντομα κοντα σας

Μαλιστα...καλα νεα!!!!
Εγω χθες στο openpli βλεποντας μια ταινια στον MC ξαφνικα μου πεταξε μια μεγαλοπρεπη πρασινη οθονη και αρχισε τα μπουταρισματα και φυσικα κολλισε...
Ετρεξα την ιδια ταινια μετα με το Ε2 0,4 RSI χωρις κανενα προβλημα...
Σε σας παιζει ομαλα ο MC στο openpli ?

Φίλε σε μένα δεν παιζει απολύτως τίποτε, ούτε καν τα γραμμένα τα δικά του.

Σε μενα με κερνελ απο το aztrino o mc του OPENRSI παιζει μια χαρα εκτος απο το γνωστο προβλημα των υποτιτλων σε .srt αλλα με μετατροπη των υποττλων σε .idx δεν εχω κανενα προβλημα

Σε μενα με κερνελ απο το aztrino o mc του OPENRSI παιζει μια χαρα εκτος απο το γνωστο προβλημα των υποτιτλων σε .srt αλλα με μετατροπη των υποττλων σε .idx δεν εχω κανενα προβλημα

Που υπαρχει ο κερνελ του αζτρινο; Ευχαριστώ.

astanapane εχεις αλλαξει skin?Αν ναι μπορεις να δεις εαν σου παιζουν με to default skin του openrsi?

astanapane εχεις αλλαξει skin?Αν ναι μπορεις να δεις εαν σου παιζουν με to default skin του openrsi?

Δεν παίζουν ούτε με το default ούτε με το openpli-hd. Ξαναπερνάω το image και βλέπουμε.

Με επανεγκατάσταση Media Center OK. Και πάλι όμως δεν παίζει τις εγγραφές του από το αντίστοιχο μενού (κουμπί stop)

κατεβασε το αρχειο και καντο εγκατασταση στο pc σου μετα πηγαινε σε ενα neutrino image και με δεξι κλικ δωσε ανοιγμα με 7-zip μεσα θα δεις εναν φακκελο, διπλο αριστερο κλικ στον φακελο και οταν ανοιξει θα δεις δυο αρχεια, to αρχειο zbimage-linux-xload ειναι το kernel του aztrino και το αλλο το image

http://www.mediafire.com/?ooq984cn52d81an

Last edited:
Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

To service των δεκτων στην Αθηνα ποιος το εχει; Πρεπει ο δεκτης να εχει αγοραστει απαραιτητα απο Αθηνα για να ισχυει η εγγυηση;

Καλημερα,

μια(!) ερωτηση για τον media player του ΑΖme επειδη με ενδιαφερει σοβαρα η αγορα του και για αυτη την χρηση. Με ethernet connection με τον Η/Υ streamαρει οκ τα mkv; Στους υποτιτλους πως συμπεριφερεται; κανει audio passthrough σε στερεο; Τέλος, ποιο image αξιοποιει τις δυνατότητες του media player καλύτερα;

Ευχαριστω προκαταβολικα

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

To service των δεκτων στην Αθηνα ποιος το εχει; Πρεπει ο δεκτης να εχει αγοραστει απαραιτητα απο Αθηνα για να ισχυει η εγγυηση;

για πιο μοντελο? azbox me η καποιο απο τα παλιοτερα?