AZBOX Me & Mini Me

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Δοκιμασε και με την εντολη

οpkg install -force-overwrite /tmp/το ονομα του αρχειου.ipk

Επίσης αν θες βάλε τον φάκελο που είναι μέσα στο rar στο usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions και κάνε restart.Με αυτό θα μπορείς να κάνεις εύκολα install/uninstall τα ipkg αρχεία.

http://www.mediafire.com/?w2v89ty1q5n4j5u

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Με τη βοήθεια του Μπάμπη/nakata..να είναι καλά.. φοράω την έκδοση openrsi2.1 με το τελευταίο κέρνελ 4-6-12.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι η εγκατάσταση του plugin για υποστίρηξη υπότιτλων σε μία ταινία θα περαστεί από εμένα σαν έξτρα ή βρίσκεται μέσα στα plugins και θέλει μόνο download?

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Με τη βοήθεια του Μπάμπη/nakata..να είναι καλά.. φοράω την έκδοση openrsi2.1 με το τελευταίο κέρνελ 4-6-12.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι η εγκατάσταση του plugin για υποστίρηξη υπότιτλων σε μία ταινία θα περαστεί από εμένα σαν έξτρα ή βρίσκεται μέσα στα plugins και θέλει μόνο download?
Θα ηθελες να μοιραστεις την εκδοση με τον κερνελ μαζι μας?Απο που τα κατεβασες?

Έβαλα σήμερα το official Aztrino του δέκτη για να δοκιμάσω λίγο τις media δυνατότητές του και διαπίστωσα με απογοήτευση ότι παρότι δεν κάνει τα κολλήματα του enigma, δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους ούτε σε ansi ούτε σε utf-8. Έχει καταφέρει κανείς να τους κάνει να παίξουν σωστά;

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

το aztino διαβαζει μονο υποτιτλους με καταληξη .idx , μπορεις να μετατρεψεις τους υποτιτλους που εχεις σε .srt (utf-8) με το subtitle creator

http://sourceforge.net/projects/subtitlecreator/files/latest/download

ανοιγεις τους υποτιτλους που εχεις με το προγραμμα κα μετα δινεις εντολη save vob sub

btw
που βρισκω το Enhanced Media Player,

Last edited:

Αγορασα τον mini σαν εναν μικρο δεκτη για το δωματιο.
Μεχρι τωρα οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες.
Ο δεκτης αυτος τολμω να πω πως μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τον μεγαλο του αδελφο (ΜE).
Mικρος σε μεγεθος και γρηγορος!
Βεβαια ακομα δεν τα καταφερνω καλα με την αλλαγη των Boot (με μπερδευει πολυ αυτη η διαδικασια. Με τα κοπων και βασανων καταφερα και περασα το openpli_MOD kernel 3.3.1 στο boot 1 μεσω usb, απο web οπως εκανα παλαιοτερα με τον Me δεν.....).
Οποιος μπορει να βοηθηση εδω (πως κανουμε την αλλαγη και πως ξερουμε σε ποιο boot ειμαστε καθε φορα) καλοδεχουμενος..:antlers:

Το image αυτο ειναι σταθερο και δεν ειχα κανενα κολλημα.
Ο mεdia player επαιξε αριστα και δεν ειχα κανεναν αποσυχρονισμο (αρχεια mkv & mp4 που δοκιμασα).
Η μονη 'παραξενια' ειναι οτι τους υποτιτλους *.srt τους θελει σε μορφη -udf 8.

Ψαχνω να βρω ενα plugin για τους υποτιτλους στις ταινιες ωστε να τους αλλαζω μεγεθος και θεση και αν ειναι δυνατον να τους μετατρεπει αυτοματα σε -udf8.
Εχετε καποιο να προτεινετε και απο που να το κατεβασω?

(Τον δεκτη αυτον παντως σας τον προτεινω..)

Last edited:

Ψαχνω να βρω ενα plugin για τους υποτιτλους στις ταινιες ωστε να τους αλλαζω μεγεθος και θεση και αν ειναι δυνατον να τους μετατρεπει αυτοματα σε -udf8.
Αν βλέπεις ταινίες μέσω του media center (και όχι μέσω media player) πατώντας μενού σου βγάζει μία σειρά επιλογών για τους υπότιτλους, όπου μπορείς να αλλάξεις μέγεθος και θέση των υποτίτλων. Επίσης, από τα feeds, στα extensions μπορείς να κατεβάσεις το rti panel και, μέσω αυτού, το subtitle converter (αν και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει).

Αγορασα τον mini σαν εναν μικρο δεκτη για το δωματιο.
Μεχρι τωρα οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες.
Ο δεκτης αυτος τολμω να πω πως μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τον μεγαλο του αδελφο (ΜE).
Mικρος σε μεγεθος και γρηγορος!
Βεβαια ακομα δεν τα καταφερνω καλα με την αλλαγη των Boot (με μπερδευει πολυ αυτη η διαδικασια. Με τα κοπων και βασανων καταφερα και περασα το openpli_MOD kernel 3.3.1 στο boot 1 μεσω usb, απο web οπως εκανα παλαιοτερα με τον Me δεν.....).
Οποιος μπορει να βοηθηση εδω (πως κανουμε την αλλαγη και πως ξερουμε σε ποιο boot ειμαστε καθε φορα) καλοδεχουμενος..:antlers:

Το image αυτο ειναι σταθερο και δεν ειχα κανενα κολλημα.
Ο mεdia player επαιξε αριστα και δεν ειχα κανεναν αποσυχρονισμο (αρχεια mkv & mp4 που δοκιμασα).
Η μονη 'παραξενια' ειναι οτι τους υποτιτλους *.srt τους θελει σε μορφη -udf 8.

(Τον δεκτη αυτον παντως σας τον προτεινω..)

Έκανες πολύ καλή αγορά.Καλορίζικος.Media player κορυφή αν δεις και τα τεστ που είχα κάνει και στο δορυφορικό κομμάτι πολύ καλός
Όσο αφορά την αλλαγή του boot κράτα πατημένο τον αριθμό απ'όπου θες να ξεκινήσει ο δέκτης από την στιγμή που τον θέτεις σε λειτουργία μέχρι να δεις την οθόνη έναρξης του image.
Για να βάλεις το image μέσω usb υπάρχει η γνωστή διαδικασία
To install Enigma 2 on AZBox MiniMe, extract archive and copy 2 files to root of the USB Memory Stick. Plug-in USB Memory stick in AZBox MiniMe and follow procedure on TV. By default image0.jffs2 is mentioned to be installed onBOOT 0, but if You wish to install on BOOT 1 rename image0.jffs2 to image1.jffs2

Όποιος μπορεί ας δοκιμάσει κάποιες iptv λίστες που έφτιαξα να μου πει αν λειτουργούν με το openrsi με τον τρόπο που είχα δημοσιεύσει παλαιότερα.Δυστυχώς δε μπορώ να το δοκιμάσω.Ευχαριστώ

http://www.mediafire.com/?16t7xi1dbikpui6

στη σελίδα 59 είχες δημοσιεύσει τον τρόπο, αν το καταφέρει κάποιος ας το πει...

Αν βλέπεις ταινίες μέσω του media center (και όχι μέσω media player) πατώντας μενού σου βγάζει μία σειρά επιλογών για τους υπότιτλους, όπου μπορείς να αλλάξεις μέγεθος και θέση των υποτίτλων. Επίσης, από τα feeds, στα extensions μπορείς να κατεβάσεις το rti panel και, μέσω αυτού, το subtitle converter (αν και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει).

To δοκιμασα αλλα τετοιες επιλογες (για υποτιτλους) δεν εχει.....
Ποιο αλλο λογισμικο για mini να δοκιμασω?

To δοκιμασα αλλα τετοιες επιλογες (για υποτιτλους) δεν εχει.....
Ποιο αλλο λογισμικο για mini να δοκιμασω?
Τη συγκεκριμένη επιλογή δεν την έχει το OpenAZBox MOD, αλλά την έχει το OpenRSI Beta3 release (δεν ξέρω αν έχει βγει και για minime).

Re: AZBOX Me & MINI ME

Γενικα αυτη την στιγμη τα μονα που εχουν media center ειναι μονο τα openrsi.

Re: AZBOX Me & MINI ME

Και μια ασχημη ειδηση για τον media center:
Guys,

For now i will not continue to develop openrsi for the 3.3.1 kernel. I dont get MC working stable. And I dont have time to keep trying. I will keep the 2.6 kernel openrsi updating every night.

I dont know if RTI has plans to work on MediaCenter or will stick to gstreamer

Kind Regards,

Tommy