AZBOX Me & Mini Me

Re: AZBOX Me & MINI ME

δεν έβαλα και όλα τα αρχεία αλλά οτι έβαλα το πήγε τέλεια.και subs κανονικά.

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Στο prerelease 4 τα feeds είναι πλέον ενεργά, οπότε μπορούμε και να κατεβάσουμε plugins και να κάνουμε update.
Αλήθεια, υπάρχει ένα plugin που λέγεται irdetoscidriver. Τι ακριβώς κάνει αυτό; Επίσης κυκλοφορεί στο net ένα άλλο plugin, το hypercam. Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό;
Τέλος, έχετε να προτείνετε εναλλακτικά skins που σας αρέσουν; Πέρα βέβαια από το γνωστό HD Glass, μου αρέσει πολύ το Elegance και το Army Pro.

Στο prerelease 4 τα feeds είναι πλέον ενεργά, οπότε μπορούμε και να κατεβάσουμε plugins και να κάνουμε update.
Αλήθεια, υπάρχει ένα plugin που λέγεται irdetoscidriver. Τι ακριβώς κάνει αυτό; Επίσης κυκλοφορεί στο net ένα άλλο plugin, το hypercam. Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό;
Τέλος, έχετε να προτείνετε εναλλακτικά skins που σας αρέσουν; Πέρα βέβαια από το γνωστό HD Glass, μου αρέσει πολύ το Elegance και το Army Pro.

Για εμένα ένα από τα πιο όμορφα skin είναι το red heat από τον daconi,αυτό έχω με όλα τα image. https://rapidshare.com/files/2557821768/enigma2-plugin-skins-redheat-plimod_v1.0r0_mipsel.ipk

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@ διαχειριστές:

Πώς γίνεται ένα θέμα σαν το συγκεκριμένο με 866 απαντήσεις και 205.297 εμφανίσεις να μην έχει γίνει ακόμα sticky, και να εξακολουθούν να είναι άλλα με πολύ λιγότερες εμφανίσεις, πολύ λιγότερες απαντήσεις και τελευταία απάντηση το 2011;

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

αυτό είναι και για τα παλιά μοντέλα όχι μονο για το με , για πιο παλιά μοντέλα υπάρχει κάπου το imag αυτό γιατί ψάχνω και δεν το βρίσκω ? η μήπως δεν έχει βγει ακόμα public?
Tested under: Me, MiniMe, Elite, Premium, Premium+ and Ultra under Open AZBox MOD Enigma 2.

Re: AZBOX Me & MINI ME

Στο prerelease mod 4 fix μετά την εγκατάσταση κολλάει δείχνοντας την μπλέ οθόνη με τα γραφικά και τους κεραυνούς η οθόνη δείχνει CHK BOOT[0] κολλημένη. Ξεκινώντας το ΒΟΟΤ[2] το τελευταιο openrsi ξεκινά κανονικά, άρα δεν φταίει ο κερνελ. Έκανα και recovery και επανεγκατάσταση με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Καμμιά ιδέα κανείς;

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Πως λειτουργεί αυτό; Στα plugins έχει μόνο setup. Πως το ξεκινάμε;

Στην πρώτη σελίδα του setup σου έχει επιλογή αν θες να εμφανίζεται στα extension ή όχι (μπλε πλήκτρο). Βέβαια ξεκινάει αυτόματα πατώντας το stop και αντικαθιστώντας το κλασικό media browser. (Βέβαια κατ' εμέ αυτό το plugin δεν είναι media center, είναι ένας απλός media player με επιπλέον επιλογές)

Έχω την εντύπωση ότι μετά την αναβάθμιση της RSI σε kernel 3 απολαμβάνω απίστευτο DTS και AC3 ήχο σε ταινίες που παλιότερα μου έδιναν την αίσθηση ότι είναι απλώς στερεοφωνικές. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Που να 'ρθει και ο AzPlayer.

Ναι παιζει καλα, χθες εβαλα και εγω το imageRSI για τον mini και το καταχαρικα ΑΛΛΑ ας φτιαξουν και τα *.srt υποτιτλους, καθε φορα πρεπαι να τους κανω μετατροπη σε utf8 στο pc για να δω σαν ανθρωπος....