AZBOX Me & Mini Me

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Εχει να κανει με την λειτουργια του μπροστινου πανελ.Θα δεις διαφορα στο boot κυριως.Πλεον οταν ανοιγεις τον δεκτη απο το κουμπι απο πισω,bootαρει κατευθειαν.

Last edited by a moderator:

Παλικάρια μπορουμε να το φλασαρουμε το micom και με το Webinterface?
Ευχαριστώ.

Re: AZBOX Me & MINI ME

Παντως εγω που το εκανα με την διαδικασια του Usb αντι στο τελος να κανει reboot εκανε απλως shutdown και στην επανεκινηση απο τον πισω διακοπτη δεν ξεκιναγε καθολου.Μετα την πρωτη κρυαδα και λιγο ψαξιμο εκανα την διαδικασια που περιγραφεται στο συνδεσμο που δινει πιο πανω ο mv_best και επανηλθε αφου εχασα ολα τα image κανοντας και recovery απο τον πισω διακοπτη για να τον αναγκασω να παει σε rescue mode αφου το remote control δεν δουλευε.Προσοχη λοιπον για να μη τρεχουμε αδικα.Παντως μου εκανε εντυπωση που στη διαδικασια μεσω usb δεν αναφερεται τιποτα για το jumber ασφαλειας που εχει πισω απο το panel.

Ευχαριστω για την απάντηση.
Το προβλημά μου βασικά είναι ότι β;aζοντας το στικακι δεν μου εμφανίζει καμία οθόνη δηλ. παραμένει η οθόνη της τηλ/σης με μπλέ φόντο σαν να μη βγάζει έξοδο το azbox. Επίσης και στο zapping χάνετε η οικόνα του δέκτη! 'Εχω δοκιμάσει αλλαγή του καλωδίου hdmi - άλλη είσοδο στη τηλ/σου μου κτλ. αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μεσα στο στικακι το usb τοποθετησατε το αρχειο update.ext?Πιστευω οτι γι'αυτο ειχατε προβλημα,ισως να μην το ειχατε βαλει.Εγω το εκανα και ολοκληρωιηκε η διαδικασια χωρις προβλημα και χωρις να χρειαστει να σβησω τα image.kemence με ποιο image προσπαθεις?

Παιδιά, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να παίξει απάντρευτη κάρτα nova στον Me; Χρειάζεται εγκατάσταση κάποιου plugin ή softcam?

παιζει με cccam αλλα και με gbox.
απαλ
χρειαζεται να κανεις και καποιο config σε καποια αρχει του εκαστοτε plugin.
για λεπτομερειες μεσω πμ η μεσω τηλεφωνου ...

ΤΟ image αυτο προοριζεται για τους πρωτης γενειάς δεκτες (New Aztrino 2.0 RC1 First AZ Generation) δηλαδη τους elite,premium kai premium+ το αντιστοιχο για τους me και mini me κυκλοφορει απο τον Ιουλιο οποτε καλο θα ηταν καποιος απο τους mods να το μεταφέρει στο αναλογο thread

Αντιγραφη απο το Azbox Canada

Update on Android OS for AzBox Me - Sep 22, 2012

Significant progress has been made in getting a functional Android operating system for the newer Me lineup of AzBox HD satellite receivers as we now have working Availink tuner drivers. Initially, efforts were focused on the AzBox Me model as it features 256MB of working physical memory while the miniMe only has 128MB. However, due to the recent temporary manufacturing stoppage of the AzBox Me receiver, we were forced to refocus our efforts on making an Android OS release for the miniMe instead and we are hoping to have an initial release before the end of the year. We will also make a release for the AzBox Me once the manufacturer resumes production and units become available to distributors again.

AzBox Canada is committed in developing the best operating system software for the American market. We apologize for any inconvenience this delay may have caused

Εντάξει οι Persian ...οι άλλοι έχουν σκοπό να βγάλουν τίποτα γιατί πάει καιρός......?

Changes

- New drivers
- New player
- Fixed RCU buttons
- Add new times zones

Τώρα τι αλλαγές κάνανε, δεν μπορώ να καταλάβω.
Ρε παιδιά, όταν είσαι στη λίστα καναλιών υπάρχει πλήκτρο ώστε να προχωράς στη λίστα ανά σελίδα (π.χ. δεκάδα) καναλιών και όχι ανά κανάλι;
Επίσης στο media player δε δουλεύει το pause.
Eρώτηση: Οι εξωτερικοί υπότιτλοι πρέπει να είναι .idx?

Re: AZBOX Me & MINI ME

καλημερα σε ολους

βρηκα αυτο και ισως ενδιαφερει πολλους:
https://rapidshare.com/files/166511478/enigma2-plugin-extensions-azbrowser_0.2.3_mipsel.ipk

δεν το εχω εγκαταστησει ακομη για να ξερω αν δουλευει η οχι.
θα το εγκαταστησω σημερα το απογευμα, αν θελετε να πειραματηστειτε το ανεβασα σε rapidshare για να μπορειτε να το παρετε.
και παλι καλη σας μερα