Azbox, σύνδεση FTP και μεταφορά MKV

rocker70

Senior Member
8 April 2009
331
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα στην παρεα!!!
Υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω μια ταινια απο το pc στο δεκτη χωρις να πηγαινοφερνω τον εξωτερικο μια στο pc και μια στον δεκτη...δηλαδη ο δισκος μου να ειναι συνδεμενος στον δεκτη και τα αρχεια να ερχονται απο το pc στον δεκτη μεσω ethernet..πιο πανω διαβασα κατι αντοιστοιχο για μεταφορα αρχειων ...sory μα ειμαι λιγο ασχετος με το Αθλημα
Ευχαριστω.:)

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Ισχύει η ίδια διαδικασία και για τη μεταφορά της ταινίας. Συνδέεσαι με FTP στον δέκτη, μπαίνεις στον φάκελο DATA και ανάλογα σε ποια θύρα έχεις συνδέσει τον δίσκο θα τον βρεις στο usb1 ή στο usb2. To .ts αρχείο με το μεγαλύτερο μέγεθος είναι η ταινία σου.

Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Για να συνδεθω με ftp πως το γραφω?!?!?! για να παρω την ταινια απο το pc μου στον δεκτη..μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα..:)

Για να συνδεθω με ftp πως το γραφω?!?!?! για να παρω την ταινια απο το pc μου στον δεκτη..μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα..:)
μπορεις με ενα ftp προγραμα οπως ειναι το filezilla

Στο fileZilla οπου κομβο τι βαζω?...και εκει που λεει ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης και θυρα τι βαζω?κωδικο και ονομα χρηστη βαζω αυτα που βαζω για μπω στο ιντερνετ?......!!!και τον AXBOx που θα τον δω μεσω του FilleZilla?sory αν σε κουραζω!!!

Στο fileZilla οπου κομβο τι βαζω?...και εκει που λεει ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης και θυρα τι βαζω?κωδικο και ονομα χρηστη βαζω αυτα που βαζω για μπω στο ιντερνετ?......!!!και τον AXBOx που θα τον δω μεσω του FilleZilla?sory αν σε κουραζω!!!
στον κομβο βαζεις την ip του azbox θυρα δεν βαζεις τιποτα user pass νομιζω ειναι root azbox

Last edited:

Οταν ανοιγω το FilleZilla και βαζω αυτα που μου ζηταει δηλαδη την ip του δεκτη ,user & pass συνδεoμαι κανονικα και βλεπω τα αρχεια του σκληρου μου δισκου που ειναι συνδεμενος με τον δεκτη.ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ PC ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ SEND OK!! ΟΜΩς ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ CONNECT ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΥΟΥΜΕ ΤΟ FTP CONNECT.... Στον δεκτη στο μενου που μου βγαζει για ftp τι βαζω στα πεδια HOST,ID,PW για να κανω connect?:worshippy:

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα στον δέκτη.
Σε ποια ακριβώς θέση αποθήκευσες το αρχείο σου όταν συνδέθηκες με FTP?

Σε κάθε περίπτωση μπορείς πατώντας το πλήκτρο home στο τ/χ να επιλέξεις την "οργάνωση αρχείων" και ακολούθως να μπεις στον usb δίσκο σου.
Αν το αρχείο σου είναι video μπορείς να το βρεις και από την επιλογή "Ταινία". Σε αυτή την περίπτωση σε οδηγεί στον φάκελο DATA/movie του υποτιθέμενου εσωτερικού σκληρού δίσκου (αυτό έχει νόημα μόνο στον Premium. To firmware όμως είναι κοινό και για τους δύο) Με το O.K. στο τ/χ επιστρέφεις στον γενικό φάκελο DATA και διαλέγεις πάλι τον usb δίσκο σου.

Ευχαριστω για τις σημαντικες βοηθειες σου μα οταν παω οργανωση αγαπημενων και παταω το κουμπι [μενου] μου βγαζει την επιλογη Δημιουργια φακελου ...δημιουργωντας φακελο πατωντας το οκ...ο φακελος δεν φαινεται...Κανω κατι λαθος!?!?!?!
Ευχαριστ:)

Δεν θα πατήσεις "μενου" απλώς το O.K. από το τ/χ. Θα σε μεταφέρει στον προηγούμενο φάκελο με επιλογές, μεταξύ άλλων και το usb

Και κατι ακομα...απο το pc μολις συνδεθω και μου δειξει τα αρχεια του δεκτη τι κανω για να γινει σωστη μεταφορα αρχειου?Δημουργω φακελο απο τοn filezilla και δημιουργειται ταυτοχρονα και στον δεκτη και ετσι μεταφερετε η δεν χρειαζεται:bigcry:

Κατα την Εκκινηση της μεταφορας πηγαινει μεχρι ενα σημειο και μετα παπαλα.....Για του λογου το Αληθες..!!??!!??
Εκκίνηση αποστολής του F:\Program Files\BitLord\Downloads\The Dark Knight 2008 720p BluRay DTS x264-ESiR+Gr Subs[SaX]\The.Dark.Knight.2008.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR.mkv
Εντολή: CWD /DATA/usb1
Απάντηση: 250 Directory successfully changed.
Εντολή: PWD
Απάντηση: 257 "/DATA/usb1"
Εντολή: PASV
Απάντηση: 227 Entering Passive Mode (192,168,2,4,36,51)
Εντολή: STOR The.Dark.Knight.2008.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR.mkv
Απάντηση: 150 Ok to send data.
Σφάλμα: Η σύνδεση διακόπηκε
Κατάσταση: Σύνδεση στο 192.168.2.4:21...
Κατάσταση: Σύνδεση εδραιώθηκε, αναμονή για μήνυμα υποδοχής...
Σφάλμα: Αδύνατη η σύνδεση στον εξυπηρετητή
Κατάσταση: Καθύστερηση σύνδεσης λόγω της προηγούμενης αποτυχημένης προσπάθειας...
Σφάλμα: Αδύνατη η σύνδεση στον εξυπηρετητή
Κατάσταση: Καθύστερηση σύνδεσης λόγω της προηγούμενης αποτυχημένης προσπάθειας...
Παρεπιπτοντως δεν δημιουργησα φακελο απο τον FilleZilla.
Ευχαριστω!!!

Παντως ευχαριστω για την υπομονη και το χρονο σας!!!

Mηπως εχεις κανει φορματ τον usb δισκο σου se NTFS και οχι σε fat32 ??
Για δες το και αυτο ...( καθως επισης μηπως σου μπλοκαρει καποιο firewall την αποστολη αρχειου ??? )

Last edited:

μηπως αν χρισιμοποιουσα κανενα αλλο ftp software περα απο τον FilleZilla υπαρχει κατι αλλο για να δοκιμασω?Παντως με τρελαινει που οταν συνδεομαι στον δεκτη απο το pc με τον filleZilla βλεπει τα αρχεια εξωτερικου σκληρου που ειναι συνδεμενος με τον Azbox που θα πει οτι συνδεεται με το δεκτη!!!!????τωρα γιατι δεν στελνει το Αρχειο την ταινιας!!!ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ!!!Τι να πω φαντασματα εχει ο Δεκτης μου?!?!?!?!

Αν ειναι ας μου πει καποιος απο τη αρχη τι κανει και το πετυχαινει..Μηπως και βγω απο το Αδιεξοδο αυτο ...Μηπως κανω κατι εγω ΛΑΘΟΣ και παιδευω και εσας μαζι.. Εστω καποιον οδηγο..:bigcry: