Azbox, σύνδεση FTP και μεταφορά MKV

Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Σαν αυτο το καναλι υπαρχουν και αλλα τετοια για να δειχνουν ποδοσφαιρο η ειναι το μοναδικο.....

Σαν αυτο το καναλι υπαρχουν και αλλα τετοια για να δειχνουν ποδοσφαιρο η ειναι το μοναδικο.....

Ενοεις οτι η μεταδοση γινεται απο ιντερνετ η απο το πιατο...παντως σημα σε αυτον τον δορυφορο δεν μπορω να βρω...ειμαι με usals ρυθμισμενος

Ενοεις οτι η μεταδοση γινεται απο ιντερνετ η απο το πιατο...παντως σημα σε αυτον τον δορυφορο δεν μπορω να βρω...ειμαι με usals ρυθμισμενος
απο το πιατο

Καλησπερα παιδια ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ..Ενω με το mkvmerge βαζω τους υποτιτλους αφου τελειωνει με το FilleZilla βαζω την διαδρομη που μου ειπατε και πηγαινει κανονικα η μπαρα μεχρι το 100%....Ελα ομως που το αρχειο δεν πηγαινει στον προορισμο του δηλαδη στον azbox...και κατι αλλο οταν προχωραει η μπαρα για να παει στο 100%μου λεει οτι η συνδεση με τον εξηπηρετητη εχει σταματησει,Η μπαρα ομως συνεχιζει να δουλευει μεχρι που φτανει στο 100% με αποτελεσμα αυτο που σας ανεφερα πιο πανω!Δεν παει το αρχειο στον δεκτη..!!!!!Δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος κανω και δεν γινεται η δουλεια μου...μηπως μετα την συνενωση δεν το βλεπει ο δεκτης....διοτι το αρχειο που θελω να στειλω πηγαινει οταν δεν γινει η συνενωση κανονικα ...Ενω με την προσθηκη της συνενωσης ενω σου λεει 100% και οτι το εστειλε αυτο !!!ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ!!!!Συγνωμη αν σας κουρασα με την φλιαρια μου αλλα δεν παλευεται με τιποτα..
Ευχαριστω!!!

Καλησπερα παιδια ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ..Ενω με το mkvmerge βαζω τους υποτιτλους αφου τελειωνει με το FilleZilla βαζω την διαδρομη που μου ειπατε και πηγαινει κανονικα η μπαρα μεχρι το 100%....Ελα ομως που το αρχειο δεν πηγαινει στον προορισμο του δηλαδη στον azbox...και κατι αλλο οταν προχωραει η μπαρα για να παει στο 100%μου λεει οτι η συνδεση με τον εξηπηρετητη εχει σταματησει,Η μπαρα ομως συνεχιζει να δουλευει μεχρι που φτανει στο 100% με αποτελεσμα αυτο που σας ανεφερα πιο πανω!Δεν παει το αρχειο στον δεκτη..!!!!!Δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος κανω και δεν γινεται η δουλεια μου...μηπως μετα την συνενωση δεν το βλεπει ο δεκτης....διοτι το αρχειο που θελω να στειλω πηγαινει οταν δεν γινει η συνενωση κανονικα ...Ενω με την προσθηκη της συνενωσης ενω σου λεει 100% και οτι το εστειλε αυτο !!!ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ!!!!Συγνωμη αν σας κουρασα με την φλιαρια μου αλλα δεν παλευεται με τιποτα..
Ευχαριστω!!!

το αρχειο μετα τη συνενωση μιπως εχει καταληξη mks και δεν το βλεπει ο δεκτης

Καλημερα παιδια!!!
Leo06
Οταν στελνω ταινια με υποτιτλους στον δεκτη με το FilleZilla....οταν στελνει την ταινια μου βγαζει το εξης μυνημα:
Σφάλμα: Σύνδεση τερματίστηκε από τον εξυπηρετητή
αλλα συνεχιζει η μπαρα μεχρι το 100% και φυσικα η ταινια δεν πηγαινει στον δεκτη???!!!???Ειναι λογικο να μου βγαζει το παραπανω μυνημα και να συνεχιζει την μεταφορα?το μυνημα βγαινει και σε σενα η οχι.:worshippy:

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

rocker
Το μήνυμα εμφανίζεται αλλά η μεταφόρτωση συνεχίζεται.

Το δικό σου θέμα είναι που στέλνεις την ταινία. Σιγουρέψου για τον φάκελο προορισμού. Βεβαιώσου ότι την στέλνεις στο usb.

Υπαρχει η δυνατοτητα να βρουμε και καποιο αλλο προγραμμα συνενωσης υποτιτλων σε MKV αρχειο?Να δοκιμαζα και κατι αλλο...
Ευχαριστω!!!

AlexT δεν την στελνω καπου αλλου απο εκει που μου ειπατε?Σε αυτη την πορεια το στελνω.../DATA/usb1/sda1/SLEEP HOLLOW

Στην αντιθετη περιπτωση οταν δεν χρισημοποιω το Mkvmerge για να συνενωσω τους περοβοητους υποτιτλους η ταινια παει μια χαρα στον δεκτη...:(