Azbox, σύνδεση FTP και μεταφορά MKV

Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Μπορει καποιος να μου πει πως μια μεταφορα με ftp για ενα mkv αρχειο μεγεθους 4 gb κανει χρονο γυρω στα 20 λεπτα ενω με sftp κανει σχεδον 4 ωρες...στην πρωτη περιπτωση ηταν που εμπαινα στον δεκτη με ftp πριν μου βγαλει το προβλημα[500 OOPS: vsftpd: not found: directory given in 'secure_chroot_dir':/EMU/home/stbuser]Στην δευτερη μπαινω με sftp μιας και βρηκα τον τροπο να μπαινω στον δεκτη μου για μεταφορες αλλα με απωλειες στον χρονο απ'οτι πριν...Μηπως πρεπει να διωρθωσω κατι....σε εσας συμβαινει το ιδιο η κανει πιο λιγη ωρα?
Ευχαριστω.:frusty:

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Σε όλους τους υπόλοιπους μεταφέρει κανονικά μέσω απλής σύνδεσης FTP.
Δεν έχει παραπονεθεί κάποιος.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Σε όλους τους υπόλοιπους μεταφέρει κανονικά μέσω απλής σύνδεσης FTP.
Δεν έχει παραπονεθεί κάποιος.

Αλεξ δεν εχει samba o δεκτης γιατι θα ειναι ποιο ευκολο για τον φιλο rocker70?

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

καλησπερα!!!! τωρα σχολασα απο την δουλεια....βαζοντας στον δεκτη το samba μεσω sftp στον δεκτη...μετα 8α μπορω να μπαινω με ftp χωρις να μου βγαζει το ιδιο μυνημα?και πως το βαζεις στον δεκτη...στα plugin?
Ευχαριστω!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Εχει και μάλιστα εγκατεστημένο. Βλέπει αυτόματα όλο το οικιακό δίκτυο χωρίς κάποια περαιτέρω ρύθμιση.
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να βοηθήσω τον rocker.

@rocker
Κάλεσε σπίτι σου ένα φίλο σου που ξέρει λίγα πράγματα από ftp προγράμματα. Διέκοψε προσωρινά όλα τα προγράμματα προστασίας που τρέχουν στον υπολογιστή σου. Η σύνεση γίνεται στην ρύθμιση απλού FTP και όχι sftp.

Κάνε και κάτι άλλο. Δώσε DHCP στον δέκτη να πάρει αυτόματη ΙP και δοκίμασε να συνδεθείς.

Καλημερα παιδια...εχω δει οτι σε αυτη την διαδρομη../EMU/home/stbuse δεν υπαρχει στο directory home το αρχειο [stbuse] ειναι κενο ...που μπορω να το βρω για να το βαλω στα plagins του δεκτη?
Ευχαριστω.

καποιος μπορει να ελεγξει το φακελο home του δεκτη του αν υπαρχει το αρχειο stbuser...γιατι σε εμενα δεν υπαρχει..?...?...?

Απλα μου το λεει στο μνμ που μου βγαζει οτι δεν το βρισκει στο φακελο home...Για του λογου το αληθες ..
500 OOPS: vsftpd: not found: directory given in 'secure_chroot_dir':/EMU/home/stbuser
Σφάλμα: Επικίνδυνο σφάλμα
Σφάλμα: Αδύνατη η σύνδεση στον εξυπηρετητή

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Από την κάρτα "διαχείριστης τοποθεσιών", επέλεξε απλό FTP.
ΔΕΝ σου χρειάζεται κάτι άλλο. (μην παιδεύεσαι άδικα..)

Δεν απάντησες όμως στα παραπάνω. Εχεις δώσει στον δέκτη στατική IP ή παίρνει αυτόματα μέσω DCHP?
Απενεργοποίησες πριν την FTP σύνδεση τα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή?

Το εχω στην δυναμικη ip (DCHP)
Οταν λες καλωδιο utp ενοεις αυτο που συνδεεται με το ethernet του δεκτη ?φανταζομαι αυτο ειναι...

Ναι μα αν εχει προβλημα το καλωδιο τοτε γιατι παιρνω τα filmware το δυκτιο χωρις να εχω προβληματα.......

Μεσω δυκτιου ξαναμπηκε η καινουρια αναβα8μιση 1868!!!Μολις την κατεβαζω..ευχομαι να ειναι καλυτερη απο την προκατοχο της..:-)

αφου λοιπον εχει samba πας στο "υπολογιστης μου" και στην γραμη διευθηνσεων γραψε "\\ip του azbox"

αφου λοιπον εχει samba πας στο "υπολογιστης μου" και στην γραμη διευθηνσεων γραψε "\\ip του azbox"

Αδελφε μου βγαζει κατι σελιδες σε σχεση με τον Azbox αλλα καμια σχεση με ip του azbox

Αδελφε μου βγαζει κατι σελιδες σε σχεση με τον Azbox αλλα καμια σχεση με ip του azbox

τι ενωεις?επρεπε να σου εβγαζε τους φακελους με τα αρχεια του azbox