Azbox, σύνδεση FTP και μεταφορά MKV

Re: Παρουσίαση AZBox Elite

samba Server plugin (Autostart)

Code:
AZBOX samba Plugin (was ist Samba??? mit Samba Server kann mann Netzlaufwerk freigeben damit man unter Windows Laufwerk mappen kann.)um Probleme und Fehler zu vermeiden empfehle ich für die AZBOX den winscp (DOWNLOAD) als FTPclien zu benutzen.samba_plugin Entpacken.1.) mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMPErst über Telnet mit Azbox verbindung hestellen und einloggen.Folgende ausführen:Unter Windows auf "Start" -> "Ausführen..." "cmd" [ENTER]dann den befehl: telnet 192.168.???.??? (ip adresse von deinen azbox) [ENTER]benutzename: root [ENTER]passwort : azbox [ENTER]dann den befehl : mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP [ENTER]danach punkt 2 bis 7 ausführen.2.) mit ftp Datei smb.conf in /MMP/etc/samba kopieren3.) mit ftp Datei S50smbd in /DISK2 kopieren4.) mit ftp Datei module.seq in /EMU/OpenXCAS kopieren5.) mit ftp Ordner samba /EMU/OpenXCAS kopieren6.) die Datei in /EMU/OpenXCAS/samba/samba.sh rechte auf 0755 setzen7.) dann über die Fernbedienung Starten.Wie auf samba zugreiffen ???am bestenIm Windows: Menu Start -**** ausfuehrenda eintippen:zbsp: \\192.168.1.20 (IP von AZBOX) [Enter]PS. normaleweise nachdem neustart soll samba automatisch starten.

Attached Files
rar.gif
samba_plugin.rar (5.6 KB, 21 views)

Που 8α παι αυτο?
1.) mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP
2.) mit ftp Datei smb.conf in /MMP/etc/samba kopieren
3.) mit ftp Datei S50smbd in /DISK2 kopieren
4.) mit ftp Datei module.seq in /EMU/OpenXCAS kopieren
5.) mit ftp Ordner samba /EMU/OpenXCAS kopieren
6.) die Datei in /EMU/OpenXCAS/samba/samba.sh rechte auf 0755 setzen
7.) dann όber die Fernbedienung Starten.

Και εγω βαζω την ιρ του δεκτη στον ΙΕ και δεν βρισκει τιποτα
αν βαλεις την ip στον ΙΕ τοτε πρεπει να εμφανηστει το web interface του δεκτη (αν εχει) αν ομως πας στο "υπολογιστης μου" και στην γραμη διευθηνσεων βαλεις \\ip του δεκτη τοτε πρεπει να εμφανηστουν φακελοι του δεκτη πχ στον dream εχει δυο φακελους "configuration" και "harddisk"

Το αρχείο ///192.168.2.101 δεν βρέθηκε. Ελέγξτε τη διαδρομή και προσπαθήστε ξανά.....αυτο μου λεει...

samba Server plugin (Autostart)

Code:
AZBOX samba Plugin (was ist Samba??? mit Samba Server kann mann Netzlaufwerk freigeben damit man unter Windows Laufwerk mappen kann.)um Probleme und Fehler zu vermeiden empfehle ich für die AZBOX den winscp (DOWNLOAD) als FTPclien zu benutzen.samba_plugin Entpacken.1.) mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMPErst über Telnet mit Azbox verbindung hestellen und einloggen.Folgende ausführen:Unter Windows auf "Start" -> "Ausführen..." "cmd" [ENTER]dann den befehl: telnet 192.168.???.??? (ip adresse von deinen azbox) [ENTER]benutzename: root [ENTER]passwort : azbox [ENTER]dann den befehl : mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP [ENTER]danach punkt 2 bis 7 ausführen.2.) mit ftp Datei smb.conf in /MMP/etc/samba kopieren3.) mit ftp Datei S50smbd in /DISK2 kopieren4.) mit ftp Datei module.seq in /EMU/OpenXCAS kopieren5.) mit ftp Ordner samba /EMU/OpenXCAS kopieren6.) die Datei in /EMU/OpenXCAS/samba/samba.sh rechte auf 0755 setzen7.) dann über die Fernbedienung Starten.Wie auf samba zugreiffen ???am bestenIm Windows: Menu Start -**** ausfuehrenda eintippen:zbsp: \\192.168.1.20 (IP von AZBOX) [Enter]PS. normaleweise nachdem neustart soll samba automatisch starten.

Attached Files
rar.gif
samba_plugin.rar (5.6 KB, 21 views)

sory μα δεν βγαζω ακρη απο τα γραφομενα....

mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP......Σε αυτη την εντολη μεσα απο την εντολη (cmd) μου βγαζει μυνημα λαθους ..και δεν μπορω να συνεχισω.

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά με την αναβάθμιση του λογισμικού και ο δέκτης θέλει format και επανεγκατάσταση.

Δοκίμασε αυτή τη λύση:
Κατέβασε την έκδοση .1868 από εδώ:
ΑΖΒΟΧ

1. Αποσυμπίεσε και μετονόμασε το αρχείο σε patch.bin
2. Πέρασε το σε ένα usb στικάκι και κούμπωσε το στον δέκτη.
3. Κάνε εκκίνηση του δέκτη από το πλήκτρο on/off (από την πίσω πλευρά)
4. Επέλεξε την επιλογή 4. "format application area".
5. Μετά το "done" επέλεξε αναβάθμιση μέσω USB (πρώτη επιλογή)
6. Μετά την ολοκλήρωση ο δέκτης θα κάνει μόνος του επανεκκίνηση.
7. Κλείσ' τον και αφαίρεσε το στικάκι. Κάνε επανεκκίνηση.

Με την διαδικασία αυτή θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις.
Οσοι έχετε πρόσβαση στον δέκτη, μπορείτε με τον Azbox editor να αποθηκεύσετε τη λίστα καναλιών.
Εναλλακτικά σώστε με FTP τα all_channel.dat, antenna_list.dat, DVBS.dat που βρίσκονται στον φάκελο /DISK2/

πατωντας το πληκτρο home απο τ/χ η επιλογη 4 ενοεις? .....δεν μου λεει format application area...που 8α βρω αυτη την φραση?

Δε μίλησα για τ/χ.
Την επιλογή αυτή θα στην εμφανίσει όταν μπουτάρεις τον δέκτη με το usb "κουμπωμένο" όπου μέσα σε αυτό θα έχεις μόνο το αρχείο patch.bin

τον δισκο φορματ δεν 8α τον κανω προς το παρον η δεν χρειαζεται...το format application area φανταζομαι δεν αναφερεται για format του σκληρου, αλλα κατι σαν μια εντολη για reset για τον δεκτη η κανω λαθος.....

Μην μπερδεύεσαι με την θεωρία. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου γράφω.

Δεν μίλησα ούτε για τ/χ, ούτε για φορματ σκληρού δίκου.
Αν μπουτάρεις τον δέκτη με το στικ στην θύρα usb, η κάρτα που θα εμφανιστεί θα σε καθοδηγήσει και θα επιλέξεις όσα είπα παραπάνω.

Αδελφε δεν μπουταρει κλεινοντας τον δεκτη απο πισω αφου εχω βαλει το stick δεν μου βγαζει για να διαλεξω την 4η επιλογη με βγαζει στα settings που 8α πει δεν μπουταρει απο το usb...εκανα τα παραπανω που ειπες οπως τα ειπες....υπαρχει καμια επιλογη για να μπουταρω απο την usb?...στις ρυθμισεις σου λεει να κανεις αναβαθμιση απο usb...και αυτην εκανα αλλα την επιλογη που μου ειπες δεν μου την εβγαλε,οπως και τα καναλια δεν σβηστηκαν αφου εκανα την αναβαθμιση...

Μηπως αν εκλεινα τον δεκτη και κλειστος οπως ειναι να βαλω το στικ και μετα να τον ανοιξω μηπως και μπουταρει?

και με αυτο τον τροπο παλι το ιδιο μου κανει......πως να το κανω να δει πρωτα το στικ...βαζοντας το στικ υπαρχει καμια επιλογη οπως με τα pc στο bios που του λες με πιο να μπουταρει...να υπαρχει μια τετοια επιλογη που να μπουταρει πρωτα απο το στικ η το βλεπει αυτοματα και αν το βλεπει αυτοματα γιατι δεν τον βλεπει στην δικια μου περιπτωση υπαρχει καμια επιλογη για να διαλεξω να μποταρει απο στικ....¨:(

Αποσυμπίεσε και μετονόμασε το αρχείο σε patch.bin

το εκανα οκ!!!!
απλα δεν επρεπε να μετονομασω το αρχειο γιατι ηταν .bin απο την αρχη
Εγω το εκανα μετονομασια που μου ειπες και το αρχειο ητα σε αυτη την μορφη
pach.bin.bin...αυτο εβλεπε ο δεκτης και δεν εκανε boot...ολα οκ
!!!!το εκανα ..αλλα φευγω για δουλεια και 8α δω το βραδυ που θα ερθω να δω τι ξαρια θα πιασω
Καλη συνεχεια σε ολους σας!!!

χιχχχιιιχιχιχι σφαγη γινεται θα το κανω και εγω αλλα με το παλιο image ..

καλησπερα παιδες!!!!Το προβλημα λυθηκε η λυση βρεθηκε!!!!AlexT καταφερα και μπηκα με ftp στον δεκτη......Μετεφερα την πρωτη ταινια εστω και καθυστερημενα σε 20 λεπτα 4.5GB[MKV]Σε ευχαριστω γιατις λυσεις που μας δινεις!!!!:award:

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

καλησπερα παιδες!!!!Το προβλημα λυθηκε η λυση βρεθηκε!!!!AlexT καταφερα και μπηκα με ftp στον δεκτη......Μετεφερα την πρωτη ταινια εστω και καθυστερημενα σε 20 λεπτα 4.5GB[MKV]Σε ευχαριστω γιατις λυσεις που μας δινεις!!!!:award:
Ανάσταση! :ernaehrung004:

Καλημερα Αδελφια!!!!Κανενα προγραμμα συννενωσης υποτιτλων για MKV αρχεια..Εχω ενα που μου δωσατε, Βλεπε (MkvMerge) αλλα ενω πηγαινει στον δεκτη υποτιθεται υποτιτλισμενο δεν την ξεκιναει καθολου ο Azbox.Εχει καποιος καμια προταση να μου δωσει για το ολο θεμα.
Ευχαριστω!!!!