b&w 703 ή sonus faber grand piano domus

Κανόνισα ακρόαση για τα 703 και τα 805 με ενισχυτικά της rotel προ και τελικό σχεδόν έχω αποφασίσει

Απάντηση: Re: b&w 703 ή sonus faber grand piano domus

Το λάθος του ηχείου είναι ότι αρέσει στον Guybrush?
Που να δεις το λάθος του ενισχυτή μου που αρέσει στον Kessler! :flipout:

Τι λες μπρε σακατεμένο; Για ηχεία μιλάμε, όχι για studio monitors! :flipout:

Γιατι ρε μονο τα studio monitors δεν χρωματιζουν δηλαδη?:slapface:
Ε και χρωματισμος απο χρωματισμο διαφερουν....:flipout:

Re: Απάντηση: b&w 703 ή sonus faber grand piano domus

Κανόνισα ακρόαση για τα 703 και τα 805 με ενισχυτικά της rotel προ και τελικό σχεδόν έχω αποφασίσει

καλες αγορες τοτε! ακριβως οτι σου γραψαμε!

υπεροχο συστημα

(ε ρε διαφημιστικο τμημα η b&w.......)
:flipout:

Βλεπεις τι λες? "Μου αρεσει ο χαρακτηρας τους..."

Μονο και μονο αυτη η προταση δειχνει το λαθος του ηχειου.

Το ξέρω βρε μάναμ!
Αλλά το hi-fi είναι και άποψη, εκτός από πιστότητα.

Είμαι και λίγο περίεργος βέβαια, αφού μου αρέσουν εξίσου και εντελώς διαφορετικά ηχεία, επειδή το καθένα έχει τις χάρες του.

Βγάλε άκρη...

Το κακό των Β&W είναι ότι θέλουν ενισχυτικά βαρβάτα.
Ακούστε πχ το 805 με Krell 700 (λέμε τώρα) και αν δεν σας πέσει το σαγόνι, θα γίνω βινιλιάκιας :D

Δημητρη αν ειναι να πρω ηχειο των 15.000 και να χρειαστω αλλες 50.000 για να ακουσω ηχο παιρνω ενα πολυ καλυτερο ηχειο με μεγαλυτερη ευαισθησια και με normal ενισχυτικα ακουω καλυτερα...

Το ξέρω βρε μάναμ!
Αλλά το hi-fi είναι και άποψη, εκτός από πιστότητα.

Είμαι και λίγο περίεργος βέβαια, αφού μου αρέσουν εξίσου και εντελώς διαφορετικά ηχεία, επειδή το καθένα έχει τις χάρες του.

Βγάλε άκρη...

Συμφωνω αλλα μονο αν ζησεις με ενα ηχειο θα καταλαβεις αν τελικα σου αρεσει! Θα προτιμουσα βεβαια το hi-fi να μην ηταν απλα "αποψη"...Ετσι θα βρισκαμε και καμια ακρη...

Tα SF Signum τα έζησα κανένα εξάμηνο (και μου άρεσαν πάρα πολύ), γι' αυτό το λέω.

Αν και απ' ό,τι λέει ο Διονύσης, τα Signum είναι τα πιο "μονιτορέ" ηχεία της εταιρείας...

Δημητρη αν ειναι να πρω ηχειο των 15.000 και να χρειαστω αλλες 50.000 για να ακουσω ηχο παιρνω ενα πολυ καλυτερο ηχειο με μεγαλυτερη ευαισθησια και με normal ενισχυτικα ακουω καλυτερα...
Ρε συ ακραίο παράδειγμα έφερα, απλά όταν είχα τον Krell μέχρι και τα Step της Audio Physic είχα δοκιμάσει.

Ολα καλά ρε παιδιά αλλά το βασικό είναι και το χρήμα
Δεν τα φτυαρίζω Τρία παιδιά έχω το ποσό που θέλω να δώσω είναι κοντα στο τάληρο αν κάποιος έχει υπόψιν του κάτι καλό με αυτά τα χρήματα ας με ενημερώσει . Και μην τσακώνεσται ο ήχος είναι κάτι πολύ αντικειμενικό και καμι'ά φορά δεν θέλει και πολά χρήματα για να πάρεις τον ήχο που θα σε ικανοποιήσει

Ολα καλά ρε παιδιά αλλά το βασικό είναι και το χρήμα
Δεν τα φτυαρίζω Τρία παιδιά έχω το ποσό που θέλω να δώσω είναι κοντα στο τάληρο αν κάποιος έχει υπόψιν του κάτι καλό με αυτά τα χρήματα ας με ενημερώσει . Και μην τσακώνεσται ο ήχος είναι κάτι πολύ αντικειμενικό και καμι'ά φορά δεν θέλει και πολά χρήματα για να πάρεις τον ήχο που θα σε ικανοποιήσει

Δεν τσακωνόμαστε. Πειραζόμαστε.
Πίστεψέ με, άμα καυγαδίσουμε θα το καταλάβεις! (θα πέσουν κορμιά):flipout:

Στο τάλιρο είναι και τα πολύ αγαπητά μου ProAc Response D28.
Όπως και τα Β&W 804S (καλύτερα αυτά παρά τα 703 ΙΜΗΟ).

Αν όμως έχεις πρόβλημα χώρου και θες κάτι εύκολο στην τοποθέτηση, τα ATC SCM40 είναι μονόδρομος.

Βρε σείς υπάρχει ηχείο,χωρίς χαρακτήρα;
Οι παραμορφώσεις τους είναι οι μεγαλύτερες(πολύ),απο όλους τους άλλους κρίκους του συστήματος.Αρχαία πράγματα...
Το θέμα είναι μόνο τι είδους παραμόρφωση σου...αρέσει περισσότερο:flipout:

Re: Απάντηση: b&w 703 ή sonus faber grand piano domus

Φιλε κοιτα και τα ATC τα 40αρια με τον ολοκληρωμενο της Copland που εχει ο φιλος ο Tsimisce. Νομιζω σε αυτα τα λεφτα παιζουν περιπου.

Χοντρικά εκεί παίζουν.
Βέβαια αν θέλεις να πας εκεί θα πρέπει να ξεχάσεις τις υψηλές στάθμες >95 db.

Αν θέλεις να ακούσεις το σετάκι στείλε μου pm να κανονίσουμε μία ακρόαση αν είσαι κοντά. -bye-

Εγω παντως, σε αυτα τα λεφτα περιπου, διαλεξα τα Pioneer S1-EX. Θα σου προτεινα να μην παρεις ηχεια αν δεν ακουσεις και αυτα. Ριξε και μια ματια στις κριτικες που εχουν παρει, παγκοσμιως.

δηλαδη ο ανθρωπος διαθετει 5κ και συζηταμε τα b&w...ενας σκασμος ηχεια υπαρχουν. ο καθενας εχει την αποψη του και μαλλον πρεπει να παει να ακουσει ποιος χαρακτηρας του αρεσει.