Το λάθος του ηχείου είναι ότι αρέσει στον Guybrush?
Που να δεις το λάθος του ενισχυτή μου που αρέσει στον Kessler!
Τι λες μπρε σακατεμένο; Για ηχεία μιλάμε, όχι για studio monitors!![]()
Κανόνισα ακρόαση για τα 703 και τα 805 με ενισχυτικά της rotel προ και τελικό σχεδόν έχω αποφασίσει
Βλεπεις τι λες? "Μου αρεσει ο χαρακτηρας τους..."
Μονο και μονο αυτη η προταση δειχνει το λαθος του ηχειου.
Το ξέρω βρε μάναμ!
Αλλά το hi-fi είναι και άποψη, εκτός από πιστότητα.
Είμαι και λίγο περίεργος βέβαια, αφού μου αρέσουν εξίσου και εντελώς διαφορετικά ηχεία, επειδή το καθένα έχει τις χάρες του.
Βγάλε άκρη...
Αν και απ' ό,τι λέει ο Διονύσης, τα Signum είναι τα πιο "μονιτορέ" ηχεία της εταιρείας...
Ρε συ ακραίο παράδειγμα έφερα, απλά όταν είχα τον Krell μέχρι και τα Step της Audio Physic είχα δοκιμάσει.Δημητρη αν ειναι να πρω ηχειο των 15.000 και να χρειαστω αλλες 50.000 για να ακουσω ηχο παιρνω ενα πολυ καλυτερο ηχειο με μεγαλυτερη ευαισθησια και με normal ενισχυτικα ακουω καλυτερα...
Ολα καλά ρε παιδιά αλλά το βασικό είναι και το χρήμα
Δεν τα φτυαρίζω Τρία παιδιά έχω το ποσό που θέλω να δώσω είναι κοντα στο τάληρο αν κάποιος έχει υπόψιν του κάτι καλό με αυτά τα χρήματα ας με ενημερώσει . Και μην τσακώνεσται ο ήχος είναι κάτι πολύ αντικειμενικό και καμι'ά φορά δεν θέλει και πολά χρήματα για να πάρεις τον ήχο που θα σε ικανοποιήσει
Φιλε κοιτα και τα ATC τα 40αρια με τον ολοκληρωμενο της Copland που εχει ο φιλος ο Tsimisce. Νομιζω σε αυτα τα λεφτα παιζουν περιπου.
Ναι ρε συζητηση κανουμε...Ειμαι σιγουρος οτι και το συστημα που ειπες θα παιζει εκπληκτικα!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.