b&w 703 ή sonus faber grand piano domus

Εγώ είχα ακριβώς το ίδιο δίλημα, αλλά τελικά επειδή:

1) Τα Sonus είναι 4Ω (δεν μπορούν να παίξουνπαράλληλα και με άλλο ζεύγος), χρειάζονται δυνατά ενισχυτικά και επιπλέον δεν μπορούν να γίνουν biwired (δυνατότητα που είχα με τα παλιά μου ηχεία)

2) Τα B&W θέλουν και αυτά πολύ δυνατά ενισχυτικά και μάλλον η σειρά 8 είναι η πιο επιτυχημένη

πριν 6 μήνες πήρα τα ProAc D28 με 4.500 Ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος (κυρίως ακούω όπερα & κλασική μουσική). Σου συνιστώ να τα ακούσεις.

Να τα χαίρεσαι!

Τα D28 τα είχα ακούσει στου Ιωνά και μου άρεσαν πάρα πολύ!

Δεν ξέρω εάν θα το πιστέψεις, αλλά μου τα έφεραν (από το ίδιο μαγαζί) στο σπίτι για test με τα τα δικά μου συστήματα !!

Άψογη εξυπηρέτηση !! Ένας λόγος που ήμουν σίγουρος όταν τα πήρα (τα άκουσε και η γάτα μου που ακούει όμως μόνο Mozart !!).

Τελικά πολύ μάπα αυτά τα ΒΜW ρέ παιδί μου...

Μόνο για χόμ σινεμά κάνουν.

Κάποιος που ταγόρασε μέγα κακό τον βρήκε
φίδι κακό τον δάγκωσε, του πρήστηκε το πόδι
και σαν να μήν έφτανε κι' αυτό, ξυρίζανε τα πρίμα !

Ενανού αλουνού που αγόρασε τα BMW, του κάηκε το video και ακόμα να του το σιάξουν !

Μιανής της χάλασε το μίξερ και ακόμα τρέχει στις μαστόροι !

Απα πά πά πά. Μακριά απο τα BMW. Του σατανά πράγματα......

:joker:

Re: Απάντηση: b&w 703 ή sonus faber grand piano domus

Κάποιος που ταγόρασε μέγα κακό τον βρήκε
φίδι κακό τον δάγκωσε, του πρήστηκε το πόδι
και σαν να μήν έφτανε κι' αυτό, ξυρίζανε τα πρίμα !

Ενανού αλουνού που αγόρασε τα BMW, του κάηκε το video και ακόμα να του το σιάξουν !

Μιανής της χάλασε το μίξερ και ακόμα τρέχει στις μαστόροι !

Απα πά πά πά. Μακριά απο τα BMW. Του σατανά πράγματα......

Ε, πώς!

Οι δυο μεγαλύτεροι αλχημιστές-μάγοι στη γηραιά Αλβιώνα το Μεσαίωνα, ήταν ο Bowers και ο Wilkins!

To σχήμα των 802D, είναι από το σχήμα των altars που έκαναν τα πειράματά τους!

Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν τους βρήκαν για να τους κάψουν! :flipout::flipout::flipout:

Φιλε Gathan, εχω τα B&W 704 και μπορω να σου μιλησω μονο γι αυτα απο προσωπικη εμπειρια. Το 704 λοιπον ειναι ενα εξαιρετικο ηχειο.Απιστευτο οικονομικο γι αυτα που σε προσφερει. Εχει μονο ενα κουσουρι. Θελει καλο ενισχυτη. Οταν λεω καλο δεν εννοω κατ αναγκη πολλα βατ. Αλλα το ηχειο ειναι τιραμολα και εξαρτατε παρα πολυ απο τον ενισχυτη. Αρα οταν το ακουσεις θα εχει πολυ μεγαλη σημασια η συνεργασια του με τον ενισχυτη. Προσωπικα τον δουλευω με λυχνιες και το ηχειο δινει ρεστα. Το ακουσα και με αλλους ενισχυτες μετριους. Το αποτελεσμα μετριο. Σημειωτεον το 703 που ενδιαφερεσαι ειναι ανωτερο απο το δικο μου κυριως στις χαμηλες συχνοτητες. Στην "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ" μπορεις να τ ακουσεις με ROTEL η με CLASSE και να βγαλεις ενα ασφαλες συμπερασμα. Τα SF δεν τα ξερω και δεν μπορω να σε βοηθησω. Αν μενεις στην Θεσ/νικη πολυ ευχαριστως να ερθεις και να ακουσεις τα δικα μου. Παιζουν καλα και και με χαμηλη ενταση και δυνατα. Νομιζω οτι ειναι περιτο να σε περιγραψω τον ηχο οταν πολυ ευκολα μπορεις να πας σε καποιο καταστημα και να εχεις προσωπικη αποψη. Αλλα να προσεξεις ιδιαιτερα τα συνοδα. Αν ο χωρος σου ειναι μεγαλυτερος απο 20 τ.μ. θα το απολαυσεις.