Β&W Zeppelin Air

Απο τον αντιπρόσωπο κατευθυαν είναι φθηνότερο αλλα θα είναι διαθέσιμο μετα τις 15 ιανουαριου.
Δεν νομίζω να το έχει κανείς Ελλάδα. Εγω θα περιμένω. Αν μπουν κι άλλες παραγγελίες ίσως έρθει και πιο γρήγορα..

Απο τον αντιπρόσωπο κατευθυαν είναι φθηνότερο αλλα θα είναι διαθέσιμο μετα τις 15 ιανουαριου.
Δεν νομίζω να το έχει κανείς Ελλάδα. Εγω θα περιμένω. Αν μπουν κι άλλες παραγγελίες ίσως έρθει και πιο γρήγορα..

Απο οτι καταλαβα η εταιρεία περιμένει μεγαλη παραγγελια μεσα στον Ιανουαριο γιατι κι εγω με ενδιαφέρει να πάρω κάτι ηχεία για pc (ΜΜ-1) και σε ερώτηση που έκανα μου είπανε για τέλη Ιανουαρίου.

Καλορίζικο Δημήτρη! Πού θα το τοποθετήσεις;

Ευχαριστώ _tzo_

Προς το παρόν σε έπιπλο στο καθιστικό. Θα προσπαθήσω να βρω μια βάση που να μου αρέσει - αλλά να ταιριάζει και στον χώρο -
Θα δούμε..

Αξίζει να αναφέρω κάτι σχετικό με το setup του zeppelin. Προσπαθούσα με το desktop PC (Quad Core) αρκετή ώρα να συνδεθώ, να αλλάξω IP, όνομα κλπ. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να δω πουθενά το zeppelin στο δίκτυό μου. Επίσης δεν έκανε hard-reset με τίποτα.
Παίρνω τότε το macbook air αγκαλιά και τα κάνω όλα από εκεί. Zeppelin recovery tool με καλώδιο USB, κατόπιν setup από την αρχή και μέσα σε πέντε λεπτά είχα τελειώσει!
Μάλλον κάτι παίζει με τους drivers στα windows (7 ultimate 64, τα δικά μου).

Αυτά..

Κατά τ'άλλα, ότι έχεις περιγράψει παραπάνω με λεπτομέρειες, ισχύουν. Το μηχανάκι "ροκάρει" :worshippy:

...Παίρνω τότε το macbook air αγκαλιά και τα κάνω όλα από εκεί.
...
Κατά τ'άλλα, ότι έχεις περιγράψει παραπάνω με λεπτομέρειες, ισχύουν. Το μηχανάκι "ροκάρει" :worshippy:

Κι εγώ σε mac pro έκανα το σετάρισμα σε πέντε λεπτά.

Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένος από τον ήχο του. Rock on!:music-smiley-006:

Επιτραπέζια βάση έχει ήδη ενσωματωμένη.

Για να δώσεις κάθετη κλίση και για απομόνωση από το έπιπλο μπορείς να χρησιμοποιήσεις Auralex Mopads.

To Β&Ο Beolit 12 είναι φορητό μικρό μηχανάκι. Δεν συγκρίνεται με το Zeppelin.

Από τα Klipsch, το Stadium μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστής, αν και αυτό είναι θεωρητικό γιατί εκτός του ότι θα κοστίζει 1,5 χιλιάρικο, η αισθητική του είναι αμφιλεγόμενη. Και θα εμφανιστεί το Φθινόπωρο 2012 στην αγορά.

Το θηρίο Console με τα διπλά 12ιντσα σαμπ και τα 10 ιντσα woofer θα κοστίζει 6-7 χιλιάρικα. Θα αποτελέσει το flagship airplay speaker της αγοράς.
Δείχνει όμως πόσο σημαντικό είναι το Airplay για να επενδύει τόσο και η Klipsch σε αυτό.

ακομα ενα airplayiteufel air δεν εχω ιδεα πως θα παιζει αλλα δειχνει ομορφο.

ισως θα ηταν καλυτερα να ανοιγαμε ενα νημα για airplay ηχεια..

Φαντάζομαι τι ποιότητα κατασκευής θα έχει το iTeufel Air, αφού ντρέπονται να το δείξουν γυμνό.
Δύο coaxial ηχειάκια έχουν βάλει. Πού είναι οι ξεχωριστές μονάδες μεγαφώνων με ξεχωριστό ενισχυτή για την καθεμία που έχει το Zeppelin;

new philips fidelio (with airplay)
στην κατηγορια του zeppelin μαλλον ειναι το νέο SoundSphere DS9860W και το επίσης νέο DS9100W
μένει να δουμε αν θα παιζουν καλύτερα απο zeppelin air που ειναι ηδη σχεδον 1 χρονο στην αγορα..

το παλιο Philips DS9800W το εχει ακουσει κανεις? ειναι στην ιδια ακριβως τιμη με το b&w air

Last edited:
Με τα Fidelio 9800 κερδίζεις σε στερεοφωνία και στην υποτιθέμενη διασπορά των tweeters που προεξέχουν.

Κατά τα άλλα χάνεις σε εργονομία. Από κάθε ηχείο βγαίνει ένα καλώδιο ρεύματος και ένα διπλό καλώδιο που ενώνει τα δύο ηχεία. Το ίδιο και από το dock, προκύπτει ένα τρίτο καλώδιο ρεύματος. Με τόσα καλώδια και σε αυτή την τιμή, χάνεται το όφελος του υποτίθεται ασύρματου AirPlay και κερδίζει ένα παραδοσιακό σύστημα δύο ηχείων-ενισχυτή/πηγής. Στις διαφημίσεις και στο youtube πάντα όλα εκτός ρεύματος όμορφα και τακτοποιημένα είναι...

Επίσης περιορίζεσαι μόνο στο Airplay και σε ένα πενιχρό aux in. Δεν υπάρχει optical in που έχει το Zeppelin Air, ούτε 24/96 dac, ούτε ethernet για ενσύρματη σύνδεση.

philips-soundsphere-ds9800-hands-on-pictures-5.jpg

Last edited:
Πολυ χρησιμα ολα αυτα που γραφεις Γιαννη, ευχαριστω.
οποτε μεχρι στιγμης το zeppelin δεν εχει αντίπαλο.

Παντως περιμενα απο τον εδω αντιπροσωπο της B&W για ενάμιση μηνα περιπου, να το φερει για να το παρω λιγο φτηνοτερα (μου ειχε πει 550ε) και σε χθεσινη συνομιλια που ειχαμε με ενημερωσε οτι το zeppelin και καποια αλλα αξεσουαρ της B&W δεν θα αντιπροσωπεύονται πλεον απο αυτον. Τσαμπα η αναμονη και πλεον δεν ξερω αν θα προβώ στην αγορα του λόγω οικονομικών συγκυριών.