Sorry Πέτρο,δεν είδα το thread σου και έγραψα στο thread που άνοιξε άλλος φίλος.
Sorry Πέτρο,δεν είδα το thread σου και έγραψα στο thread που άνοιξε άλλος φίλος.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου .Ηταν ταινιάρα.
Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν μια ταινία σαν το Crash να παίρνει Oscar ενώ επρόκειτο για μιά απολύτως επιφανειακή ταινία.
Σπυρο, κατ'εμε και τα δυο (crash & Βαβελ) ηταν ταινιαρες..Για το Βαβελ τα ειπες μονος σου, για το crash θα προτεινα μια δευτερη θεαση...ειναι αρκουντως πολυεπιπεδη και διαθετει τουλαχιστον μια συγκλονιστικη σκηνη, απο αυτες που σε στοιχειωνουν χρονια (η σκηνη με το κοριτσακι και τον πυροβολισμο..)
Το ιδιο και εγω!:ernaehrung004:
Μιας που σου αρεσε λοιπον, παρε και το soundtrack και θα με θυμιθεις. Τα instrumental tracks του θα σε στειλουν αδιαβαστο μιας και θα σου φερνουν στο νου τις αντιστοιχες σκηνες.
Πέτρο, δεν χρειάζεται να υπάρχει απάντηση, όπως τη λες. Αν ο δημιουργός δεν παίρνει θέση, θέλω τουλάχιστον να μου εξηγήσει γιατί του είναι αδύνατο να πάρει θέση.
Για μενα ο δημιουργος ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ τιποτα σε κανεναν. Οτι θελει παρουσιαζει και σε οποιον αρεσει.
Αυτό δε συμβαίνει με την ιστορία της Γιαπωνεζούλας: θα ήταν μια πολύ δυνατή ταινία μικρού μήκους, αλλά εδώ μοιάζει σα να μπήκε τσόντα. Αναγκάζομαι να υποψιαστώ ότι την έβαλε αφενός για να μη χαθεί στην αφάνεια των μικρού μήκους και αφετέρου γιατί η υπόλοιπη ήταν αδύναμη.
Εν μερη συμφωνω. Η ιστορια της γιαπωνεζουλας ενδεχομενως θα μπορουσε να μην υπαρχει καθολου στο εργο. Δε με χαλασε ομως.
H συγκεκριμενη ταινια δεν προσφερει "μασημενη τροφη"..Σκοπος της ειναι να προβληματισει τον θεατη και να τον ξεκουνησει απο τον ανετο πολιτισμενο καναπε του, προκειμενου να σκεφτει τις τεραστιες πολιτισμικες/κοινωνικες/ταξικες διαφορες στην ζωη των ανθρωπων αυτου του μικρου πλανητη..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.