Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!:argue:
ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ (μπορεί και να είναι μονής στρώσης) ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΞΕΛΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ !
:slapface:
ΕΛΕΟΣ ΕΝ ΕΤΙ 2007 !!!!!:violent-smiley-030:
Το "φυσικό" της υπόθεσης βέβαια είναι οτι στο εξώφυλλο γράφει 2.35:1 ,ενώ είναι κανονικότατα κομμένο σε 1.78:1![]()
Περιμένω να το ανεβάσει ο Ποτακίδης για να θάψω με την ησυχία μου..:grandpa:
Σε HDDVD είναι πολύ καλό πάντως..... Μα βρέ Δημήτρη, αφού υπάρχει σε HD format, τί το βλέπεις σε dvd;
ΥΓ: @Δημήτρη: Θα κατέβεις Ξυλόκαστρο το Πάσχα;
Η εικόνα του άλλες φορές ήταν εξαιρετική στα φωτεινά πλάνα σε σημείο να νομίζεις ότι βλέπεις HD και άλλες φορές στα σκοτεινά μαύρο χάλι με τα μαύρα να μπλεδίζουν . Η ταινία ήταν απ τις λίγες που μου έσφιξαν το στομάχι κάνοντας με να νιώθω άβολα . Δυνατές ερμηνείες όπως είπε και ο Σπύρος και ιδιαίτερα της Μεξικάνας νταντάς . Καθ όλη την διάρκεια της ταινίας βρίσκεσαι σε υπερένταση περιμένοντας από στιγμή σε στιγμή να συμβεί το κακό. Χθες το βράδυ που την ξαναείδα πρόσεξα ακόμα περισσότερα πράγματα όπως η εκπληκτική σκηνοθεσία και το εξαιρετικό μοντάζ , τις σκηνές μέσα στο club και τον ηχο να χάνετε κάθε φορά που η κάμερα ταυτίζονταν με το βλέμμα της μικρής κωφάλαλης γιαπωνέζας . Αυτό και κάποια άλλα ευρηματικά τεχνουργήματα κάνουν τη διαφορά επιβεβαιώνοντας περίτρανα το τεράστιο κινηματογραφικό ταλέντο του σκηνοθέτη. Ναι ήταν η καλύτερη ταινία φέτος ασχέτως αν δεν πείρε το OSCAR . Βλέπετε ήταν και ο Μάρτιν που του το χρωστούσαν και έπρεπε κάποτε να του το δώσουν . Σαφώς ανώτερη απ το CRASH και τώρα που το σκέφτομαι ίσος και καλύτερη απ το 21 γραμμάρια.
[Δημήτρης ΙωάννουΕμείς που έχουμε πληρώσει και φτιάξει ένα καλό Home Cinemaflipout
έχουμε απαιτήσεις και αξιώσεις από κάποια DVD τις οποίες οφείλουμε να αναφέρουμε σαν κριτήριο σε κάθε ταινία.quote]
Ρε μπας και έχεις μάπα τηλεόραση ( το πιο πιθανό) γι αυτό συνεχώς γκρινιάζεις για την εικόνα?Η ταινία είναι σε μένα που έχω πλέων καλό προβολέα είχε πολύ καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος της. Απλά είχε και κάποια σημεία που ήταν για τα σιχτίρια . :slapface:
στο σινεμα παντως ειχε καλη εικονα και τελειο ηχο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.