BALI, κανεις?

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,326
Παλλήνη
Αποφασισα επιτελους αυτο το καλοκαιρακι (Ιουλιο) να παρω την καλη μου και να παμε Μπαλι.:BDGBGDB55:
Εχω κλεισει στο Ayodya Resort (Πρωην Hilton) αλλα θα ηθελα τα φωτα καποιου που εχει παει, μηπως κανω καμια "πατατια"!
Θα παρω λοιπον την βοηθεια του κοινου!
icon10.gif

Φίλε Τάκη, φοβερός προορισμός, νομίζω οτι η εποχή που επέλεξες είναι κομματάκι δύσκολη, με τους ανέμους στην περιοχή.
Παραλίγο να είχα βρεθεί εκεί την περίοδο με το τσουνάμι, ευτυχώς όμως μια η αδιαθεσία της συμβίας, μια η ανευθυνότητα του πράκτορα με έκαναν και άλλαξα την τελευταία στιγμή ταξίδι.

Βρε φιλε, τελευταια στιγμη ρωτας.
(και τι να σου πουμε τωρα, αφου το εχεις κλεισει).

Ποσες μερες?
Πακετο ή individual?
Κοστος?

To εκλεισα απλα, δεν εχω πληρωσει ευρω ακομα! ;)
Περιλαμβανει
- THAI TICKETS
- 8 NIGHTS AT HOTEL AYODYA RESORT 5* ON BB ROOM TPE DELUXE SEA VIEW
- ROUND TRIP TRANSFERS TO HOTELS
- UBUD TOUR

Τιμη περιπου 1300 το ατομο

Ωραιος, και τι δεν σου αρεσει?

Θα περασετε σουπερ !!!!

Μπανιο στην θαλασσα ΔΕΝ θα κανετε βεβαια, αλλα τι περιμενες?
Αφησατε την καλυτερη θαλασσα του πλανητη (βλ. Αιγαιο) καλοκαιριατικα για να τρεχετε στα ... πιθικια

Απάντηση: Re: BALI, κανεις?

Αφησατε την καλυτερη θαλασσα του πλανητη (βλ. Αιγαιο) καλοκαιριατικα για να τρεχετε στα ... πιθικια

Συμφωνώ (εγώ πήγα samui).

Άσε που προσπάθησα να φάω ψάρι και παραλίγο να ξεράσω.

Ωραιος, και τι δεν σου αρεσει?

Θα περασετε σουπερ !!!!

+1.000.000.000

Ολο λεω να παω χειμωνα και δεν παω, οποτε το πηρα αποφαση.. Αλλωστε, οταν γυρισω το Αιγαιο ειναι στα ποδια μας!
Ενιγουει, κανενα tip?

Ωχ! παει, θα τον μαραζωσουμε....

Όχι ρε συ, βέβαια και ζηλεύω το ταξίδι και θα πήγαινα με τρέλα, αλλα καλοκαίρι δεν ξαναφεύγω απο Ελλαδάρα ποτέ για πουθενά. Μια δυτική Κρήτη, όλος ο υπόλοιπος πλανήτης. Ένας καφές στον βράχο της Σαντορίνης απογευματάκι (τι του λέω τωρα ..... ) , όλη η διασκέδασή τους για 500 χρόνια. Thats me anyway .......

Re: Απάντηση: BALI, κανεις?

Ολο λεω να παω χειμωνα και δεν παω, οποτε το πηρα αποφαση.. Αλλωστε, οταν γυρισω το Αιγαιο ειναι στα ποδια μας!
Ενιγουει, κανενα tip?

Takatack, την Παρασκευή φεύγει για εκεί ένας φίλος και μαθητής μου, και γυρνάει σε 10 μέρες. Θα σε φτιάξω δύναμη απο τίπς. Θα πάει ''αναγνωριστική αποστολή'' , μείνε ήσυχος. -bye-

...τι θελω και τα διαβαζω αυτα τα θεματακια...:slapface:

γμτ δουλεια μου γμτ!!!

Από τους πλέον υπερτιμημένους, και μάλιστα αδικαιολόγητα, Ασιατικούς προορισμούς κατά την ταπεινή μου γνώμη..

Στην προκειμένη περίπτωση, το θέρετρο αφορά στην περιοχή της Nusa Dua, έναν τεχνητό "παράδεισο" all-inclusive resorts, που δημιουργήθηκε πρόσφατα με επιχωματώσεις..

Αν ντε και καλά πρέπει κάποιος να μείνει σ' αυτό το κατασκεύασμα, το Bali Hyatt είναι καλή επιλογή..

Αρκετά καλή επιλογή για όσους ασχολούνται με surf (στο νότιο ακρωτήρι Ulu Watu μερικά από τα καλύτερα κύματα του Ειρηνικού).

Για μπάνιο ούτε λόγος, παρά μόνο σε πισίνα (όχι, δεν είναι γυαλί η θάλασσα στα μέρη του Μπαλί).

Σαφώς και πλέον αυθεντική επιλογή το Ubud (το 4 Seasons εκεί εξαιρετικό) ή ακόμα καλύτερα το γειτονικό νησι Lombok.

Μακριά από την τουριστική παγίδα της Kuta, προσοχή στην οδήγηση (οι δρόμοι που είναι διπλής κατεύθυνσης το πρωί μονοδρομούνται το απόγευμα με σήμανση μη διακριτή για το δυτικό τουρίστα).

Έλεγχος της πολιτικής κατάστασης στην περιοχή της Ινδονησίας πριν την αναχώρηση κρίνεται σκόπιμος.

Με καλή παρέα καλά θα περάσεις..

Η πλέον αξιόπιστη και up to date ενημέρωση εδώ:

http://www.balitravelforum.com/

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: BALI, κανεις?

Takatack, την Παρασκευή φεύγει για εκεί ένας φίλος και μαθητής μου, και γυρνάει σε 10 μέρες. Θα σε φτιάξω δύναμη απο τίπς. Θα πάει ''αναγνωριστική αποστολή'' , μείνε ήσυχος. -bye-

:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: BALI, κανεις?

Από τους πλέον υπερτιμημένους, και μάλιστα αδικαιολόγητα, Ασιατικούς προορισμούς κατά την ταπεινή μου γνώμη..

Στην προκειμένη περίπτωση, το θέρετρο αφορά στην περιοχή της Nusa Dua, έναν τεχνητό "παράδεισο" all-inclusive resorts, που δημιουργήθηκε πρόσφατα με επιχωματώσεις..

Αν ντε και καλά πρέπει κάποιος να μείνει σ' αυτό το κατασκεύασμα, το Bali Hyatt είναι καλή επιλογή..

Αρκετά καλή επιλογή για όσους ασχολούνται με surf (στο νότιο ακρωτήρι Ulu Watu μερικά από τα καλύτερα κύματα του Ειρηνικού).

Για μπάνιο ούτε λόγος, παρά μόνο σε πισίνα (όχι, δεν είναι γυαλί η θάλασσα στα μέρη του Μπαλί).

Σαφώς και πλέον αυθεντική επιλογή το Ubud (το 4 Seasons εκεί εξαιρετικό) ή ακόμα καλύτερα το γειτονικό νησι Lombok.

Μακριά από την τουριστική παγίδα της Kuta, προσοχή στην οδήγηση (οι δρόμοι που είναι διπλής κατεύθυνσης το πρωί μονοδρομούνται το απόγευμα με σήμανση μη διακριτή για το δυτικό τουρίστα).

Έλεγχος της πολιτικής κατάστασης στην περιοχή της Ινδονησίας πριν την αναχώρηση κρίνεται σκόπιμος.

Με καλή παρέα καλά θα περάσεις..

Η πλέον αξιόπιστη και up to date ενημέρωση εδώ:

http://www.balitravelforum.com/

Φιλε Monsoon, σε αυτου του ειδους την ενημερωση ηλπιζα οταν ανοιξα το thread! Ευχαριστω πολυ!
ΥΓ Για το hilton τι εχεις ακουσει?

Νομίζω ότι το Hyatt είναι το πλέον καινούργιο και καλόγουστο στη Nusa Dua, το Sheraton θα πρέπει να αποφευχθεί ενώ για τα Ηilton είμαι επιφυλακτικός γενικά..

Δε θυμάμαι για το συγκεκριμένο στη Nusa Dua, αλλά ένα search στο forum που σου έδωσα θα σου δώσει αρκετές πληροφορίες. Γενικά τα travel fora είναι οι πλέον αξιόπιστοι οδηγοί για ξενοδοχεία και υπηρεσίες, με προσοχή στην ανάγνωση βέβαια (αξιολογούνται κυρίως οι αρνητικές κριτικές), γιατί δε λείπουν και οι περιπτώσεις που αρθογραφούν οι ίδιοι οι ξενοδόχοι/ιδιοκτήτες...

Καλό ταξίδι αν πας, διάβασε τα fora πριν ξεκινήσεις γιατί η περιοχή έχει ιδιαιτερότητες..