Σε ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια![]()
ενώ για τα αντίστοιχα του 360 θέλεις 350(player) +160(Ηd DVD) +40(δεύτερο χειριστήριο +60(pro evolution) = 610
Σαν ποιοτητα εικονας δηλαδη ειναι καλυτερη απο τη sony?????
Kαλα.Ειδικα για το 4ο που αναφερεις, ειναι τουλαχιστον αστειο. Δεν νομιζω να εχει υπαρξει ηλεκτρονικη συσκευη με τοσα πολλα προβληματα.
Και τώρα απλά είναι βρε φίλε, το ps3 είναι πολύ αξιόπιστο και φτηνό, ενώ πιθανόν έχουν λυθεί σε μεγάλο βαθμό τα τεράστια προβλήματα του 360... όταν διαβάζεις κάτι προσπάθησε να μην σε μπερδεύει τι μπορεί να γράφει ο καθένας και να μην γενικεύεις.Μου φαίνεται τελικά δεν είναι καλή περίοδος για παιχνιδομηχανή...Κρίμα παλιότερα ήταν πιο απλά τα πράγματα ...
(το ps3 40gb έχει και αυτό 65nm όπως το 360)
ΥΓ
Το Pes μετά το update είναι μια χαρά, αλλά στο online έχει ακόμα προβλήματα σε όλες τις εκδόσεις που θα λυθούν λογικά κάποια στιγμή.
Φίλε μου το 40άρι ps3 έχει μέσα ήδη κάποια ολοκληρωμένα στα 65nm κ κάποια στα 90 nm. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της θερμότητας.Δεν υπήρξε παρανόηση απλά ρώτησα αν το Ps3 είναι σε κάποια μεταβατική περίοδο όπως είναι το 360 που από 90 πάει σε 65 nm.
Ας ελπίσουμε ότι το το φτιάξανε μετά το update, αν και κατά γενική ομολογία ο Seabass έκανε &$%#δουλεία φέτος με το PES αλλά δεν βαριέσαι έτσι έχει η ζωή..
Τέσπα το Ps3 παραμένει ότι πιο έντιμο για τα λεφτά που σκέφτομαι να δώσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.