Βάλτε ένα τέλος...σας παρακαλώ...

Τα ανεκδοτα της ημερας. Προτεινω να μεταφερθουν στην καταλληλη κατηγορια.

Μακαρι να ειχες 360 να δεις, γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι δεν εχεις ουτε ps3 (καποιος το ειχε γραψει-δεν θυμαμαι που). Ισχυει?
Γενικά μην πιστεύεις ότι κουταμάρα διαβάζεις στα internet βρε φίλε... για δικό σου καλό.

ΥΓ
Και Ok αν θές για το halo ...είναι δείγμα των δυνατοτήτων του 360 στα γραφικά . 2 χρόνια δουλειάς σε ένα εύκολο σύστημα και τόσα λεφτά έφεραν αυτό το τρομερό αποτέλεσμα στα 600p!!! :)
(που πέρα από την πλάκα, δείχνει ότι δεν μπορεί να πάει πολύ παραπάνω το 360 και ας το σκεφτεί αυτό όποιος θέλει να το αγοράσει)

Καποιος αλλος πιστευει οτι κουταμαρα διαβαζει στο ιντερνετ. Εσυ, που ξεφουρνιζεις οτι διαβαζεις χωρις να εχεις την δυνατοτητα να συγκρινεις αμεσα τα δυο μηχανακια.
Εγω βλεπω με τα ιδια μου τα ματια, την διαφορα μεταξυ 360 και ps3.

Anyway, δεν θελω να σε πεισω, μια προταση εκανα. Να μεταφερθει το θεμα.

Re: Απάντηση: Re: Βάλτε ένα τέλος...σας παρακαλώ...

Τα ανεκδοτα της ημερας. Προτεινω να μεταφερθουν στην καταλληλη κατηγορια.

Μακαρι να ειχες 360 να δεις, γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι δεν εχεις ουτε ps3 (καποιος το ειχε γραψει-δεν θυμαμαι που). Ισχυει?

OYTE PS3 OYTE 360 έχει ο άνθρωπος...... Έφτιαξε αυτό το thread για να του λύσουμε το δίλλημα ΤΙ να πάρει..... :slapface:

Αλλά μάλλον από ότι φαίνεται φίλε μου, χειρότερα σε μπερδεύουμε εμείς όλοι εδώ, παρά σε ξεμπερδεύομε....:grandpa:

Βρες όποιο μηχάνημα από τα δύο σου αρέσει καλύτερα και πάρτο.... Έτσι κι αλλιώς οι απόψεις δυίστανται συνεχώς! Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για 2 εξαίρετες κονσόλες Next Gen με αρκετά χρόνια υποστήριξης από τις εταιρίες μπροστά τους, ΟΠΟΤΕ, όποια και να πάρεις θα μείνεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ! -bye-

Εγώ μετά από παρόμοιο δίλημα, (αλλά και πολύ υπομονή μέχρι να πέσουν οι τιμές) αποφάσισα να πάρω το PS3.... (μην ρωτήσεις ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ)!
Απλά θεωρώ ότι μου ταιριάζει περισσότερο σαν μηχάνημα!

Η τελική επιλογή δική σου! :grandpa:

Last edited:
Απάντηση: Re: Βάλτε ένα τέλος...σας παρακαλώ...

To ΧΒΟΧ 360 ειναι καλυτερο σαν κονσολα. Εχει περισσοτερα και καλυτερα παιχνιδια (Mass Effect, Bioshock , Halo 3 κτλ.) , εχει καλυτερη υπηρεσια online (ΧΒΟΧ Live) , ενω ακομη και το χειριστηριο για εμενα ειναι πολυ πιο βολικο ενω το PS3 εχει κολησει στο ιδιο χειριστηριο (βασικος σχεδιασμος) που ειχε το PS One! Aσε που και σε σχεδιασμο το PS3 μοιαζει με μπαουλο η τοστιερα!

Απο την αλλη ομως το PS3 παιζει Blu Ray ενω μπορεις να τρεχεις και Linux και γενικοτερα να το χρησιμοποιησεις σαν media center.

αμαν ρε Γιαννη,ωρες-ωρες εισαι πολυ καυστικος :flipout:

αλλα οπως τα λες ειναι!!!

υ.γ τωρα το ειδα το ποστ σου

OYTE PS3 OYTE 360 έχει ο άνθρωπος
Οπως είπα , ακόμα και αν η κουταμάρα αναπαράγετε από 2 nick, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να της δίνει σημασία... όση ιδέα έχει το παιδί τι έχω εγώ σπίτι μου, έχει και για όσα λέει.

ΥΓ
Αφού ήταν xbox fan ο φίλος (και δεν το έκανε γιατι είναι όμορφος ο bill gates) πιο λογικό είναι να πάει στο ps3 τώρα ... αυτό είναι που έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες και το καλύτερο hardware στην καλύτερη τιμή, το 360 προσπαθεί όσο μπορεί να αντιγράψει το ps2, κυρίως στα αρνητικά σημεία του όμως.

Αφού ήταν xbox fan ο φίλος (και δεν το έκανε γιατι είναι όμορφος ο bill gates) πιο λογικό είναι να πάει στο ps3 τώρα ... αυτό είναι που έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες και το καλύτερο hardware στην καλύτερη τιμή, το 360 προσπαθεί όσο μπορεί να αντιγράψει το ps2, κυρίως στα αρνητικά σημεία του όμως.

Ποιο καλυτερο hardware εχει? Τον "υπερεπεξεργαστη" cell που δεν ξερουν ακομα τι κανει και πως προγραμματιζεται η την αρχαια καρτα γραφικων?

Επισης απο ποτε τα 450 ευρω ειναι καλυτερη τιμη απο τα 350 ευρω?

Μαλον εκει στη Sony στα σεμιναρια που σου εχουν κανει δεν στα εχουν πει καλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βάλτε ένα τέλος...σας παρακαλώ...

Ποιο καλυτερο hardware εχει? Τον "υπερεπεξεργαστη" cell που δεν ξερουν ακομα τι κανει και πως προγραμματιζεται η την αρχαια καρτα γραφικων?

Επισης απο ποτε τα 450 ευρω ειναι καλυτερη τιμη απο τα 350 ευρω?

Μαλον εκει στη Sony στα σεμιναρια που σου εχουν κανει δεν στα εχουν πει καλα.

Για τον cell συμφωνώ κ επαυξάνω...
Για τα 450 ευρώ έχω άλλη άποψη...γιατί αγοράζεις κ bluray μαζί. Ενώ στα 350 του xbox πρέπει να βάλεις κ άλλα 150-180 για να έχεις hd-dvd. Βέβαια αυτά είναι για όσους κοιτούν κ τις ταινίες υψηλής ευκρίνειας.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βάλτε ένα τέλος...σας παρακαλώ...

Για τον cell συμφωνώ κ επαυξάνω...
Για τα 450 ευρώ έχω άλλη άποψη...γιατί αγοράζεις κ bluray μαζί. Ενώ στα 350 του xbox πρέπει να βάλεις κ άλλα 150-180 για να έχεις hd-dvd. Βέβαια αυτά είναι για όσους κοιτούν κ τις ταινίες υψηλής ευκρίνειας.:ernaehrung004:

Κανεις δεν ειπε οτι το PS3 δεν ειναι καλο σαν Blu Ray player η σαν media center. Απλως τα εχω παρει με τον Blizard και τις αφελεις απαντησεις που δινει σε ολα τα θεματα που εχουν να κανουν με το PS3 και το Blu Ray.-bye-

το PS3 νικά λόγω παράδοσης, και λόγω του ότι για την ώρα μπορεί να ΜΗΝ έχει πολλούς τίτλους, αλλά ΔΕΝ έχουν ανακαλυφθεί ακόμα ΟΛΕΣ οι δυνατότητες προγραμματισμού του CELL , οπότε έχουμε ΠΟΛΥ μέλλον ακόμα.... ( στα συν ότι αναβαθμίζεται και παίζει και blu-ray) :grandpa:

Από την άλλη , το 360 έχει πιο μεγάλη και καλύτερη γκάμα γραφικών και παιχνιδιών ΑΥΤΗ τη στιγμή, αλλά μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται στην αγορά ενάμιση χρόνο πριν από το PS3, οπότε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικό....
Οι δυνατότητές του όμως στα γραφικά, αλλά και στιν επεξεργαστή του, χρησιμοποιούνται ΗΔΗ κατα 95% από τους υπάρχοντες τίτλους του, ΟΠΟΤΕ στο μέλλον δεν αναμένεται σημαντική βελτίωση στα παιχνίδια του σε σχέση με τώρα.... (στα πλην ότι δεν διαθέτει HD drive στο πακέτο, αλλά και το ΑΒΟΛΟ -όπως και να το κάνουμε- και πολύ βαρύ χειριστήριό του....)

Αν πάλι θες προτοτυπία στα παιχνίδια και ΔΕΝ ΣΕ νιάζουν τα HD γραφικά, πάρε ΑΜΕΣΩΣ ένα Wιι και ΞΕΧΝΑ όλα τα υπόλοιπα...... ΘΑ το ευχαριστηθείς ΠΟΛΥ περισσότερο....-bye-

Διάλεξε και πάρε αυτό που σου αρέσει καλύτερα βάση των τίτλων που έχει -και πρόκειται να βγουν- , αλλά και των δυνατοτήτων του γενικότερα........ (και μην ακούς κανεναν μας)! :grandpa:

Ποιο καλυτερο hardware εχει? Τον "υπερεπεξεργαστη" cell που δεν ξερουν ακομα τι κανει και πως προγραμματιζεται
Για αυτό το τερατάκι μιλάω .Μπορεί ακόμα να μην έχουν καταφέρει να βγάλουν ούτε το 30% ,αλλά μικρό το κακό... κάθε μήνας που περνάει θα βελτιώνονται και κάθε χρόνο θα βγαίνουν όλο και καλύτερα παιχνίδια ώστε να μην βαριόμαστε και αγοράζουμε συνεχώς κάρτες γραφικών και νέα xbox.
(από την στιγμή που το hardware είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς συν δωρεάν live, όλα θα είναι οκ και χωρίς μερικά fps του 360)

Για αυτό το τερατάκι μιλάω .Μπορεί ακόμα να μην έχουν καταφέρει να βγάλουν ούτε το 30% ,αλλά μικρό το κακό... κάθε μήνας που περνάει θα βελτιώνονται και κάθε χρόνο θα βγαίνουν όλο και καλύτερα παιχνίδια ώστε να μην βαριόμαστε και αγοράζουμε συνεχώς κάρτες γραφικών και νέα xbox.
(από την στιγμή που το hardware είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς συν δωρεάν live, όλα θα είναι οκ και χωρίς μερικά fps του 360)
+1! :SFGSFGSF:
Και ως γνωστόν, η Sony ΔΕΝ αφήνει ΤΙΠΟΤΑ "ανεκμετάλευτο" με την πάροδο του χρόνου. Σκαλίζει και αναβαθμίζει ΣΥΝΕΧΩΣ τα μηχανήματά της μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει, και αυτό το έχουμε δει ΠΟΛΛΕΣ φορές στο παρελθόν.....
Η διαφορετική αρχιτεκτονική του PS3 είναι αυτή που θα το κάνει να ξεχωρίσει μελοντικά από το 360, και ΟΧΙ η παλιά κάρτα γραφικών του (που όντως είναι παλιά). Αυτή θα παίζει βοηθητικό ρόλο αργότερα, όπως το σχεδίαζαν και απο την αρχή άλλωστε, που έλεγαν να ΜΗΝ βάλουν ΚΑΘΟΛΟΥ! :antlers:

Ενώ η αρχιτεκτονική του 360 ακολουθεί ΑΥΣΤΗΡΑ αυτήν ενός οποιουδήποτε PC, που μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει τέλεια ή σχεδόν τέλεια γραφικά στα παιχνίδια του, αλλά πολύ σύντομα οι δυνατότητες του θα έχουν εξαντληθεί (ήδη τα σύγχρονα παιχνιδια το φτάνουν στο 95%) και θα ξεπεραστεί από το ίδιο του το "στρατόπεδο" , δηλαδή τα PC!

Εϊναι ένα "κονσερβοποιημένο" PC ΟΠΩΣ και να το κάνουμε...

Αν ρωτάς ΤΙ θες να πάρεις τώρα, τότε η απάντηση είναι ΚΑΘΑΡΑ 360!

Αν ΟΜΩΣ θες ένα μηχάνημα με διάρκεια χρόνου, διαχρονικότητα και δυνατότητες εξελίξεων στο μέλον ( + του ότι θα έχεις τον καλύτερο αυτή τη στιγμή blu-Ray player που αναβαθμίζεται) ΤΟΤΕ PS3 ΧΩΡΙΣ αμφιβολία!!! :ernaehrung004:

Καλές αγορές....

Last edited:
Το γεγονος οτι εχει ενα συγχρονο επεξεργαστη που ομως φτιαχτηκε για επεξεργασια προβλεψιμων ροων δεδομενων (encoding-decoding video κτλ),αφενος δεν το κανει ιδανικη λυση για games και αφετερου φυσικα και δεν το κανει αρχιτεκτονικα καλυτερο.
Αντιθετα ειναι crippled.Αρχαια καρτα,λιγη και κατετμημενη διαθεσιμη μνημη.
Σπανε το κεφαλι τους οι προγραμματιστες πως θα χωρεσουν το ντατο στην λιγη μνημη και πως θα κρατησουν τα spu ταισμενα...

Αντιθετα η αρχιτεκτονικη του 360 ειναι ΠΟΛΥ μπροστα.
Δεν εχει εξαρτηματα-τσοντα της τελευταιας στιγμης.Φτιαχτηκε για παιχνιδι.Τα PC θα αργησουν να δουν πολυ EDRAM και τετοια κολπα...

Το PS3 παιζει Blueray,το 360 παιζει παιχνιδια και λοιπα video extensions(divx κτλ)
Το PS3 κυκλοφορει πανω απο ενα χρονο και εχει μονο 1 multiplatform τιτλο ελαχιστα καλυτερο απο το 360...

Τωρα ανα παρει κεφαλι το 2010(που πολυ αμφιβαλω)...ε τοτε θα εχουμε παει γι αλλα :D

Φίλε Pytzamarama, γενικότερα δεν διαφωνώ κάπου ιδαίτερα, αν κ τα λες βλέποντας μόνο τα microsoft γυαλιά, 1-2 πράγματα θα πω...
Στο 360 που λες ότι παίζει αρχεία βίντεο, όπως divx, τα παίζει όπως το ps3, δλδ με streaming. Στο ps3 μάλιστα η divx αναφέρει ότι θα παίζουν κανονικά μέσα από το μηχάνημα χωρίς να κάνει streaming από άλλη πηγή, μέσω νέου firmware που θα βγει πολύ σύντομα...
Τέλος, καταφέρνει να παίζει όπως λες κάποιο παιχνίδι καλύτερα από του 360 παρόλο που έχει όπως λες χειρότερη κάρτα γραφικών, κακή μνήμη κτλ. κάτι που δείχνει ότι κάνει δουλειά ο επεξεργαστής αυτός που έχει...
Καλό λοιπόν θα είναι να προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί, όσο αυτό γίνεται βέβαια...

Στο 360 που λες ότι παίζει αρχεία βίντεο, όπως divx, τα παίζει όπως το ps3, δλδ με streaming

Φιλε Μιχαλη δεν ισχυει αυτο λες.Παιζω απο δισκακι divx και xvid οτι τυπου θες (720p,ac3 κτλ).Eχει κανονικους Codecs μεσα και ετσι γλυτωνει το χαλι του transcoding...

Τέλος, καταφέρνει να παίζει όπως λες κάποιο παιχνίδι καλύτερα από του 360 παρόλο που έχει όπως λες χειρότερη κάρτα γραφικών, κακή μνήμη κτλ. κάτι που δείχνει ότι κάνει δουλειά ο επεξεργαστής αυτός που έχει...

Το ColinMcRae αναπτυχθηκε σε PS3,στα μεσα της αναπτυξης αποφασιστηκε και ενα 360 port το οποιο και τελειωσε μηνες πριν την εκδοση του PS3! :D
Kαι το "καλυτερο" σε αυτο το παιχνιδι ειναι συζητησιμο (ρεει καλυτερα αλλα εχει πιο "φτωχα" περιβαλλοντα)

Αν και εχω ps3 σιγουρα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τα games που εχει μεχρι τωρα. Ομως καλο θαναι να περιμενουμε κυκλοφοριες τυπου Metal gear, Grand turismo για να δουμε και εμεις μια γευση απο τις πραγματικες δυνατοτητες της κονσολας. Σαν multimedia μηχανημα ειμαι ψιλοαπογοητευμενος γιατι θα προτιμουσα να μην κανω streaming απο pc για να δω video αρχεια. Περιμενω με καινουργιο update να υποστηριζει mkv αρχεια μεσα απο την κονσολα.
Και οποσδηποτε (σε σχεση με τις ανακοινωσεις σχετικα με τα bluray) δυνατοτητες pip και υλικο απο ιντερνετ στις ταινιες. Εις αναμονη

Για ηρεμα ρε παιδια: το παλικαρι θελει να παρει κατι εδω και τωρα. Βλεπω να πεφτουν ποσοστα, ποσο εκμεταλευονται την παιχνιδομηχανη, και εχω αρχισει και ανυσηχω. Μηπως δεν βλεπω καλα?
Ενταξει. δεν εχω και το σουπερ ντουπερ προβολικο, ουτε την καλυτερη lcd, αλλα ξεκαθαρα μιλωντας, αν εξαιρεσεις το gt5 demo, κανενα παιχνιδι που μ'αρεσει να παιξω, δεν μου εκανε κλικ (και για μενα παιζει τον μισο ρολο ο ηχος και τα γραφικα).
Εντωμεταξυ, ουτε εχω δει καπου κανενα benchmark για τις δυο "μηχανες", ουτε κατι επισημο οτι το ενα ειναι στο Full utilization και το αλλο στο μηδεν.

Οι μισοι μιλατε, χωρις καν να εχετε και τις δυο κονσολες, θα ηθελα πραγματικα να δω τι λεει ενας που εχει και τις δυο. Εχω αρχισει και ανυσηχω για την υγεια μου. Τοσο fanboyσμο δεν εχω ξαναδει ποτε μου.
Θεωρω ισοδυναμες τις δυο κονσολες, αλλα μεχρι στιγμης το 360 υπερεχει στα παιχνιδια. Απο την αλλη, το Ps3 αντικατεστησε το denon 2910 που εχω. Δεν βλεπω κατι αρνητικο στην σονυ, προσπαθει να διαδωσει το Βlu-ray, και φανταζομαι θα βοηθησει τις εταιριες να αναπτυξουν παιχνιδια αργοτερα. Αλλα μεχρι στιγμης, δεν εχω δει κατι που να πω, τελος το 360 και το Live. Και πιστεψτε με, εχω προσπαθησει πολυ.

Βλεπω ορισμοενους και αρπαζονται με την πρωτη, ή πετιουνται να πουν την εξυπναδα τους, χωρις καν να εχουν ασχοληθει και με τις δυο κονσολες.

Σορυ ρε μαγκες, αλλα το νημα τραβαει αλλου, σε αλλα μονοπατια, που δυστυχως δεν μπορω να ακολουθησω.

Οι μισοι μιλατε, χωρις καν να εχετε και τις δυο κονσολες, θα ηθελα πραγματικα να δω τι λεει ενας που εχει και τις δυο.

sory φιλε μου,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχουμε και τις δυο κονσολες?

παιχνιδια θελουμε να παιξουμε,παιχνιδομηχανη πηραμε με πολυ καλα παιχνιδια.
τα υπολοιπα για μενα δευτερα.(αφου υπαρχει το pc για αυτον τον σκοπο)
και φυσικα διαλεχα XBOX 360 για τα παραπανω.

Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τέτοια ανταπόκριση, αλλά σίγουρα περίμενα ότι όποια και αν ήταν σίγουρα θα ήταν αντιφατική.

Θα καταθέσω τα εξής έτσι όπως τα αντιλαμβάνομαι. Η Microsoft προσπάθησε να ενσωματώσει στην καινούργια της κονσόλας τα πλεονεκτήματα που είχε η αντίπαλη της Sony στην προηγούμενη γενιά κονσόλων και αυτά δεν είναι άλλα από την Μεγάλη υποστήριξη σε γκάμα παιχνιδιών και γενικότερα της προσέγγιση της κονσόλας με επίκεντρο τον παίκτη.

Από την άλλη η Sony θεωρώντας όλα αυτά δεδομένα έχοντας και την αβάντζα των προγραμματιστών των κατασκευαστριών εταιριών παιχνιδιών, θεώρησε ότι πρέπει να ενσωματώσει τα πλεονεκτήματα που είχε το πρώτο xbox που δεν είναι άλλα από την πολυχρηστικότητα σαν παιχνιδομηχανή αλλά ταυτόχρονα και σαν media center (βάζοντας βασικό το blue ray) δίνοντας την δυνατότητα εγκατάστασης Linux, Region Free κ.τ.λ

Σαφέστατα και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προωθήσει το Format της – Blue Ray

Για την Sony κάπου στράβωσε όλο αυτό το εγχείρημα για τους λόγους ότι τελικά της προέκυψε πολύ ακριβό το μηχάνημα με την μορφή που επέλεξε να το λανσάρει (blue ray embedded ) και ότι οι προγραμματιστές ακόμα δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που έχει το Hardware της μηχανής.

Για την Microsoft με σίγουρα βήματα χωρίς πολύ ρίσκο της βγήκε ένα πολύ καλό μηχανάκι για παιχνίδια αλλά χωρίς την ευχαρίστηση που έδινε το παλιότερο Xbox να το λύνεις και να το φτιάχνεις από την αρχή. (*Μα είναι δυνατόν να μην μπορούσε μέχρι προσφάτως να διαβάζει Divx και ακόμα να μην διαβάζει εξωτερικά .srt ;;).

Σίγουρα έγιναν προσπάθειες και από τις δυο εταιρίες για κάτι καλύτερο, αλλά θεωρώ ότι η Sony πήγε στο step two πολύ νωρίς χωρίς να σκεφτεί αν είναι έτοιμη η βιομηχανία να ενσωματώσει την τεχνολογία της, ενώ η πιο πανούργα Microsoft προτίμησε το Xbox να το πάει μισό βήμα μπρος επιφυλασσόμενη για το μέλλον.

Νομίζω ότι θα καταλήξω στο Xbox 360 γιατί ζω στο σήμερα και θέλω κάτι που να αποδίδει ικανοποιητικά στο τώρα και αργότερα βλέπουμε αλλά και για έναν ακόμα λόγο (ίσως σημαντικότερο) …..το Gamepad του το θεωρώ πιο ξεκούραστο από ότι του playstation.

Σας ευχαριστώ θερμά για την συμμετοχή σας.

Για την σονυ δεν στραβωσε πουθενα το εγχειρημα της. Εβγαλε το καλυτερο Blu-ray player μεχρι στιγμης, και προσπαθει να κερδισει τον "πολεμο". Εκει υπαρχουν τα χοντρα λεφτα. Τα παιχνιδια φτιαχνονται, να καταλαβαινεις τι εννοω. Για σημερα μιλωντας, 360 και ξερο ψωμι. Για του χρονου, μαζευε και κανα λεφτο, μπορει να αλλαξει η κατασταση.

Re: Απάντηση: Βάλτε ένα τέλος...σας παρακαλώ...

Εβγαλε το καλυτερο Blu-ray player μεχρι στιγμης, και προσπαθει να κερδισει τον "πολεμο".

Αυτό έλειπε να μην έβγαζε το καλύτερο Blue ray player από την στιγμή που αυτή το υποστηρίζει στον αγώνα των Format.

Tώρα όσον αφορά τον "πόλεμο" μάλλον πάει να τον κερδίσει με την όπισθεν γιατί αφού δεν κατάφερε να πείσει και εμένα να αλλαξοπιστήσω που είμαι ο υπέρμαχος της ελευθερίας των κινήσεων (Region free + linux) και ταυτόχρονα δεν δίνω μία για το Live της Microsoft τότε μάλλον κάτι κάνει λάθος στα όπλα που χρησιμοποιεί. Το HD player είτε είναι Blue ray είτε ότι άλλο δεν μπορεί να είναι σημαντικό όπλο σε έναν πόλεμο παιχνιδομηχανών.

Να ήταν άλλη η φύση του πολέμου να πώ OK αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει ένα παιχνίδι που να κυκλοφορεί σε Blue ray ´h σε HD dvd όλα τα άλλα είναι ιστορία.

Και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι να όπου να 'ναι θα βγεί γιατί μέχρι τότε θα έχω πάρει αύξηση (λέμε τώρα ) και θα πάρω καινούργια κονσόλα...

Υ.Γ :Ελπίζω το μήνυμα να μην βγάζει επιθετικότητα, άλλωστε δεν είναι τέτοιος ο σκοπός μου.

Ευχαριστώ