Βάλτε ένα τέλος...σας παρακαλώ...

Re: Απάντηση: Βάλτε ένα τέλος...σας παρακαλώ...

Να ήταν άλλη η φύση του πολέμου να πώ OK αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει ένα παιχνίδι που να κυκλοφορεί σε Blue ray ´h σε HD dvd όλα τα άλλα είναι ιστορία.

Γράψτε λάθος στο νόημα των παραπάνω ....απλά εννοούσα ότι δεν εκμεταλλεύονται το πλήθος των δυνατοτήτων των HD δίσκων

Για την σονυ δεν στραβωσε πουθενα το εγχειρημα της. Εβγαλε το καλυτερο Blu-ray player μεχρι στιγμης, και προσπαθει να κερδισει τον "πολεμο". Εκει υπαρχουν τα χοντρα λεφτα. Τα παιχνιδια φτιαχνονται, να καταλαβαινεις τι εννοω. Για σημερα μιλωντας, 360 και ξερο ψωμι. Για του χρονου, μαζευε και κανα λεφτο, μπορει να αλλαξει η κατασταση.

Συμφωνω σε ολα ειδικα στο θεμα του blue ray. Παντου ειναι μηχανημα αναφορας.Οσον αφορα τα παιχνιδια σιγουρα δεν εχουμε δει τον κραχτη (gears of war η Halo που βγηκαν στο χbox) αλλα και οταν πρωτοβγηκε το xbox360 δεν ηταν τα SUPER παιχνιδια το βημα παραπανω που μαλλον δωσανε τα παιχνιδια που αναφερω. Απλα εγω συνιστω στον φιλο μας εδω υπομονη να κυλισει λιγο ακομα το πραγμα σε αναμονη Grand turismo kai MSG. Και για να μην παρεξηγηθω το δικο μου το ps3 ηταν δωρο. Αν ημουν στην κατασταση του παιδιου θα περιμενα να δω κανα παιχνιδι της προκοπης (και πιο πολυ αν εβγαινε τροπος να παιζεις αντιγραφες)

Γεια σας παιδια καινουριος στο κλαμπ!Εχω μπει και εγω σε τροχια αγορας λογο εορτων για μια απο τις 2 κονσολες(μαλλον για ps3 με βλεπω).Το θεμα ειναι οτι στο τραπεζακι της τηλεορασης αναπαυεται εδω και 10 περιπου χρονια μια sony crt,26" αν δεν κανω λαθος.Θα μπορεσω να δω κατι απο τα γραφικα που βγαζουν τα νεα θηρια της sony κ microsoft ή να περιμενω μεχρι την αγορα μιας flat tv???????????

Γεια σας παιδια καινουριος στο κλαμπ!Εχω μπει και εγω σε τροχια αγορας λογο εορτων για μια απο τις 2 κονσολες(μαλλον για ps3 με βλεπω).Το θεμα ειναι οτι στο τραπεζακι της τηλεορασης αναπαυεται εδω και 10 περιπου χρονια μια sony crt,26" αν δεν κανω λαθος.Θα μπορεσω να δω κατι απο τα γραφικα που βγαζουν τα νεα θηρια της sony κ microsoft ή να περιμενω μεχρι την αγορα μιας flat tv???????????

Δεν προκειται να δεις γραφικα επομενης γενιας με την CRT οποτε καλυτερα περιμενε να παρεις και την τηλεοραση. Αλλιως δεν αξιζει τον κοπο.

Το περιμενα κατι τετοιο:frusty:.Σε ευχαριστω πολυ παντος φιλε μου!Που θα παει δεν θα τα φτυσει η ρουφιανα....(μαμο τη sony μου μαμο!!!):twoguns:

Το περιμενα κατι τετοιο:frusty:.Σε ευχαριστω πολυ παντος φιλε μου!Που θα παει δεν θα τα φτυσει η ρουφιανα....(μαμο τη sony μου μαμο!!!):twoguns:

Οπότε σε βλέπω να γίνεσαι θαμώνας της κατηγορίας "τηλεοράσεις" πολύ σύντομα!

Φιλε Evanl δεν μπορεις να φανταστεις ποσες ωρες εχω "λιωσει" διαβαζοντας μεσα στο forum απο τοτε που το ανακαληψα....!!!!!!!Απλα δεν εχει τυχει να γραψω.Κανω τρελη υπομονη:frown:

Απάντηση: Re: Βάλτε ένα τέλος...σας παρακαλώ...

Το θεμα ειναι οτι στο τραπεζακι της τηλεορασης αναπαυεται εδω και 10 περιπου χρονια μια sony crt,26" αν δεν κανω λαθος.??

ροκανισε σιγα-σιγα το ποδι απο το τραπεζακι κατα λαθος βεβαια :D

Φιλε Evanl δεν μπορεις να φανταστεις ποσες ωρες εχω "λιωσει" διαβαζοντας μεσα στο forum απο τοτε που το ανακαληψα....!!!!!!!Απλα δεν εχει τυχει να γραψω.Κανω τρελη υπομονη:frown:

Ξέρω...ξέρω... οι πιο πολλοί έτσι ξεκινήσαμε!!

Hδη οι επωνυμες 32" LCD εχουν πεσει στα 450 ευρω (βλεπε LG 32LC41) , υπομονη μερικους μηνες ακομη και θα παιρνεις 32αρα LCD με 300-350 ευρω.

Hδη οι επωνυμες 32" LCD εχουν πεσει στα 450 ευρω (βλεπε LG 32LC41) , υπομονη μερικους μηνες ακομη και θα παιρνεις 32αρα LCD με 300-350 ευρω.

Που κάνει 450 να πάρω δυο ?? Μήπως και χαλάσει η μία :music-smiley-005:

A και ξέχασα να σας πω, καθώς ήμουν στο Mall λέω δεν πάω να δω μια plaisio.

Λοιπόν τα είδα και τα δυο τα μηχανήματα, διαφορά στα γραφικά να πω την αμαρτία μου δεν είδα. Η άποψη μου για τα χειριστήρια παραμένει ίδια.

Αλλά καθώς θα ξέρετε τρέχει ένας διαγωνισμός Pro και είχε καμιά 10καριά 360 με evolution 2008 και το δοκίμασα.

Απογοητεύτηκα φυσικά όπως και με κάθε πρώτη εμπειρία σε κάθε καινούργιο pro που έβγαινε (φυσικά μέχρι να συνηθίσω -μετά νόμιζα οτι αυτό που στην αρχή έβριζα είναι καλύτερο ) Αλλά ρε παιδιά σαν να μην μου τα έσκασε καλά αυτό ...κάτι ότι η κάμερα μου φάνηκε πολύ κοντά κάτι οι παίκτες μεγάλοι ...κάτι η πάσα που δεν γινόταν με το πράσινο ...

Τι να πω μην μου δίνεται σημασία...παραληρώ..:)

Φιλε τρυποκαρυδε επαιξα το pro σε ps3 σε ενα φιλο χθες και μαλιστα σε προβολεα!!!!!!!!!Οντως ψιλοπεριεργο στην αρχη το gameplay του αλλα στα επομενα 10 λεπτα το συνηθησα.Τα κουμπια του στο ps3 ειναι οπως και στις προηγουμενες εκδοσεις του και τα γραφικα του φοβερα.Δεν μπορω να συγκρινω με 360 γιατι δεν εχω δει

Και κατι αλλο.Τελικα παιδες δεν την παλευω αλλο και τα χριστουγεννα που ερχονται με εχουν τρελανει:BDGBGDB55:!!!!Γιαυτο και εγω θα τσιμπησω μια 26Τ3000 θα την βαλω στο δωματιο μου αντικαθηστοντας το κατα τα αλλα υπεροχο και αψεγαδιαστο 17" μονιτορ G220 της sony,και για το τελος τι αλλο απο ενα ps3!!!!!Ετσι θα μπορω πιστευω να απολαμβανω pc,ps3,ταινιες χωρις καμια ενοχληση!!!!Σωστοςςςςςςςςςςςςςς???!!!!!!Αν εχετε καλυτερη προταση απο αυτη την tv πειτε μου.:grinning-smiley-043

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168557&ref=pathfinder

εαν θα μπορουσες να κανεις μια βολτα στην Αθηνα θα την εβρισκες πολυ χαμηλοτερα(ολο και καποια προσφορα σε χαμηλοτερη τιμη θα εβρισκες στα μεγαλα μαγαζια).

μην βιαζεσαι και κερδισμενος θα βγεις στην μετα περιοδο γιορτων εκτος και δεις κατι προσφορα,οποτε κτυπα την.