Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Τελικα εχει σημασια ο βιος του καλλιτεχνη, ετσι?

Κοίτα, για να σοβαρευτούμε, νομίζω πως έχει να κάνει με το προσωπικό κώδικα αξιών καθενός από εμάς. Για μένα -το τονίζω- το να είσαι αρσενοκοίτης για παράδειγμα, δεν είναι τόσο κακό, όσο τα κωλο-μελο-γλειφάτα με φονιάδες.
Αλλοι, έχουν διαφορετική άποψη.
Δεκτή. Δημοκρατία έχουμε. :rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Κοίτα, για να σοβαρευτούμε, νομίζω πως έχει να κάνει με το προσωπικό κώδικα αξιών καθενός από εμάς. Για μένα -το τονίζω- το να είσαι αρσενοκοίτης για παράδειγμα, δεν είναι τόσο κακό, όσο τα κωλο-μελο-γλειφάτα με φονιάδες.
Αλλοι, έχουν διαφορετική άποψη.
Δεκτή. Δημοκρατία έχουμε. :rolleyes:

Δηλαδη, δεν μπορεις να κρινεις ενα εργο αποστασιοποιημενα απο τον καλλιτεχνη? Π.χ. πας σε μια εκθεση ζωγραφικης και βλεπεις τον πινακα ενος ζωγραφου για τον οποιο δεν γνωριζεις απολυτως τιποτα. Δεν κρινεις τον πινακα πριν μαθεις αν ο καλλιτεχνης ειναι φασιστας ή οχι?

U2 - The Joshua tree ***
Sex Pistols - Nevermind the bullocks *
Nirvana - Unplugged in NY ?
soul II soul - Club classics Vol 1 ?
white stripes - elephant ?
dr dre - the chronic ?

νάμαι κι εγώ , πετάγομαι ως....
Το ερωτηματικό σημαίνει ότι δεν έχω τους συγκεκριμένους δίσκους , έχω μόνον περιστασιακά ακούσματα από τους καλλιτέχνες εν γένει και δεν με ενδιαφέρουν - στην ηλικία μου - να αποκτήσω δίσκο τους .

ΥΓ Το καλύτερο U2 είναι το Zooropa

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Δηλαδη, δεν μπορεις να κρινεις ενα εργο αποστασιοποιημενα απο τον καλλιτεχνη? Π.χ. πας σε μια εκθεση ζωγραφικης και βλεπεις τον πινακα ενος ζωγραφου για τον οποιο δεν γνωριζεις απολυτως τιποτα. Δεν κρινεις τον πινακα πριν μαθεις αν ο καλλιτεχνης ειναι φασιστας ή οχι?

Μα ...λατρεύω τον Πάουντ.
Και τον Ντε Κίρικο.
Και κάθε καλλιτέχνη συνεπή στην τρέλλα του.
Με τους υποκριτές έχω πρόβλημα. Οπως κι εσύ άλλως τε, νομίζω.
Ρόκερ που τρώει με τον Μπούς;:speechless-smiley-0
Αφήτε με να γελάσω σας παρακαλώ. Αφού δεν γελάει κανένας άλλος εδώ, ας γελάσω, τουλάχιστον, εγώ :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Μπορείς να το κρίνεις και αποστασιοποιημένα καλύτερα όμως είναι να μην γνωρίζεις τίποτα για αυτόν.Προσωπική μου παρατήρηση όσες δημιουργίες μου κάθονται στραβά απο την αρχή όταν το όλο σκηνικό συμπληρώνεται απο μια αδιάφορη ή αποκρουστική παρουσία του ίδιου του δημιουργού, συχνά απαξιώνεται.Αν μου αρέσει εξ αρχής το έργο το πιθανοτερο είναι να παραβλέψω την προσωπικότητα του δημιουργού.

By the way...

Ο Bono, μιλώντας για την προετοιμασία του νέου άλμπουμ της μπάντας του, εξήγησε ότι βρίσκονται όλοι αυτή την περίοδο στη Νότια Γαλλία συνεχίζοντας τις ηχογραφήσεις.

Με την προσθήκη των sessions από την Αφρική (που έγιναν νωρίτερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε), ο τραγουδιστής των U2 πιστεύει ότι ο νέος δίσκος θα εκπλήξει τον κόσμο. «Κάναμε μερικές ηχογραφήσεις στο Μαρόκο. Μια μέρα πήγαμε σε ένα θρησκευτικό μουσικό φεστιβάλ όπου ακούσαμε μερικούς καταπληκτικούς sufi τραγουδιστές. Ήταν κάτι το πολύ ταπεινό για ροκ καλλιτέχνες να ακούμε αυτούς τους ανθρώπους που απλά κλείνουν τα μάτια τους για 40 λεπτά τραγουδώντας τις πιο σοφιστικέ μελωδίες» είπε σε συνέντευξη στην Independent. Μαζί τους στο Μαρόκο είχαν και τους παραγωγούς Brian Eno και Daniel Lanois.

Ο Bono στη συνέχεια εξήγησε ότι αν και ο νέος δίσκος δεν χαρακτηρίζεται... world μουσική, υπόσχεται ότι οι fans θα ‛νιώσουν τη διαφορά’. «Υπάρχουν μερικές trance επηρροές. Όμως υπάρχουν και στιγμές που ο Edge παίζει δυνατή, hardcore κιθάρα. Δεν μοιάζει με τίποτα απ’όσα έχουμε κάνει στο παρελθόν και νομίζουμε ούτε κανείς άλλος έχει κάνει κάτι παρόμοιο!» είπε.

Re: Απάντηση: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Πέτρος Μακρής;330141 [I said:
Ο Bono, μιλώντας για την προετοιμασία του νέου άλμπουμ της μπάντας του,

στολίζει τη νύφη για να την πουλήσει σε καλή τιμή.
Ποιός νομίζει ότι είναι; Κοτζάμ Beatles και η ζωή τους διήρκεσε 7-8 χρόνια. Οι Stones, ίσως λίγο παραπάνω - ο Ντοκ διαφωνεί και μάλλον αρχίζω να συμφωνώ μαζί του.

Αυτός ο κύριος, ποιός αλήθεια νομίζει ότι είναι; 27 χρόνια γκρούπ;
Μήπως περνιέται για ...Μπετόβεν;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Αυτός ο κύριος, ποιός αλήθεια νομίζει ότι είναι; 27 χρόνια γκρούπ;
Μήπως περνιέται για ...Μπετόβεν;

Κι αυτο δε σου τη σπαει?????????????? Ο δικος σου, ο Scott Walker, απο ποτε βγαζει δισκους? Εμενα μου αρεσει που συνεχιζουν κανονικα ως μπαντα και μπορουν να διεισδύουν και στα πιο νεανικα κοινα. Γενικα πιστευω πως εχουν κανει μεγαλο καλο σε μεγαλο μερος της νεολαιας. Το γεγονος πως ειναι σουπερ εμπορικοι τους κανει να ακουγονται και απο τα mainstream ραδιοφωνα και ετσι καποιοι περνουν και σε αλλα ακουσματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Ποιός νομίζει ότι είναι; Κοτζάμ Beatles και η ζωή τους διήρκεσε 7-8 χρόνια. Οι Stones, ίσως λίγο παραπάνω - ο Ντοκ διαφωνεί και μάλλον αρχίζω να συμφωνώ μαζί του.

Οχι , όχι . 9 χρόνια από τον πρωτο τους δίσκο . Αρα μέσα είσαι . :ernaehrung004:

Εμένα το κομμάτι που μου άρεσε απο U2 ήταν η extended live version του when love comes town το οποίο και αγόρασα πρόσφατα σε maxi single.Είναι και το μόνο που έχω απο αυτούς.

Απάντηση: Re: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Εμένα το κομμάτι που μου άρεσε απο U2 ήταν η extended live version του when love comes town το οποίο και αγόρασα πρόσφατα σε maxi single.Είναι και το μόνο που έχω απο αυτούς.

απο το Rattle and Hum:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Ο δικος σου, ο Scott Walker, απο ποτε βγαζει δισκους?

o Scott είναι 60-φεύγα. Εχει 5 προσωπικά άλμπουμ. Δεν τον κυνηγάνε συμβόλαια και βγάζει άλμπουμ μόνο όταν πιστεύει πως έχει κάτι καινούργιο να πεί.
να σου πω τι θα γίνει με τους U2; έγραψαν 1-2 χιτάκια, θα τα πλαισιώσουν με 2-3 "δεύτερα" και κάμποση σαβούρα και θα τα πουλήσουν.

Δεν υπάρχουν οραματιστές πιά - τους πάτησε το τραίνο: Αλμπουμ με την έννοια του concept που να έχει μιά κεντρική ιδέα, κάτι να πεί και να το στηρίζει αυτό το κάτι με καλές ιδέες που να διαρκούν περί τα 60 λεπτά, δεν βγαίνει πιά στις μέρες μας.
ακούς ακόμα το Red Hot Chilly Peppers; άν ναί, άκου το κι άλλο γιατί πολύ σύντομα δεν θα σου λέει τίποτα. όπως σε βλέπω και με βλέπεις.:grandpa:

Πώς φτάσαμε ως εδώ ?

Υπήρχε μια πρόσφατη συζήτηση με αφορμή την απόρριψη ή όχι του έργου ενός καλλιτέχνη με βάση την προσωπική ζωή του(ερωτικές αποκλίσεις,ιδιαιτερότητες κλπ..)

Θυμάμαι πόσο σθεναρά (και σωστά κατ εμέ) είχε υποστηρίξει ο Λύμπε τον γνωστό "έγχρωμο" πιανίστα με τις περίεργες ερωτικές επιλογές του λέγοντας πως το Εργο πρέπει να αποστασιοποιήται από την "προσωπικότητα" του δημιουργού.

Και τώρα βλέπω πάλι τον Λύμπε να απορρίπτει έναν καλλιτέχνη λόγω εμπορικότητας και τραπεζώματος με το ζεύγος Μπούς..

Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ή τελικά η προκατάλειψη νικάει την Μουσική ?

Προσωπικά μου είναι αδιάφορος έως αντιπαθής ο Μπόνο-πάει-με-όλα.

Αλλά το έργο των U2 έχει να δείξει πολλά διαμάντια στο σύνολό του. (προσωπικά μ αρέσουν τα " Rattle and Hum" & "Achtung Baby")

Τεσπα και εγώ άνθρωπος είμαι και έχω τις προσωπικές μου αντιπάθειες σε σημείο αν ακούσω κάτι ωραίο από έναν /μία καταγεγραμμένους "αντιπαθείς", να χτυπάω την κεφάλα μου με απελπισία τραγουδώντας το κομμάτι και συνεχίζοντας να τους αντιπαθώ ταυτοχρόνως !!!:flipout:

Re: Απάντηση: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Mερος 2ο

U2 - The Joshua tree 7/10
Sex Pistols - Nevermind the bullocks 1/10
Nirvana - Unplugged in NY 2/10
soul II soul - Club classics Vol 1 -/10
white stripes - elephant -/10
dr dre - the chronic 1/10

έχουμε συνέχεια ?

- σημαίνει δεν έχω άποψη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

χε χε :D
πας να μου βάλεις ταμπέλα και να με αρχειοθετήσεις ;)
Δεν είσαι ο πρώτος :rolleyes:

Επρεπε νά είσαι μέ τον αγαπημένο τής χούντας τον Κυρ Αντώνη τόν Μανζεβελάκη και σύ μωρέ...