Τελικα εχει σημασια ο βιος του καλλιτεχνη, ετσι?
Κοίτα, για να σοβαρευτούμε, νομίζω πως έχει να κάνει με το προσωπικό κώδικα αξιών καθενός από εμάς. Για μένα -το τονίζω- το να είσαι αρσενοκοίτης για παράδειγμα, δεν είναι τόσο κακό, όσο τα κωλο-μελο-γλειφάτα με φονιάδες.
Αλλοι, έχουν διαφορετική άποψη.
Δεκτή. Δημοκρατία έχουμε.![]()
Δηλαδη, δεν μπορεις να κρινεις ενα εργο αποστασιοποιημενα απο τον καλλιτεχνη? Π.χ. πας σε μια εκθεση ζωγραφικης και βλεπεις τον πινακα ενος ζωγραφου για τον οποιο δεν γνωριζεις απολυτως τιποτα. Δεν κρινεις τον πινακα πριν μαθεις αν ο καλλιτεχνης ειναι φασιστας ή οχι?
Δηλαδη, δεν μπορεις να κρινεις ενα εργο αποστασιοποιημενα απο τον καλλιτεχνη? Π.χ. πας σε μια εκθεση ζωγραφικης και βλεπεις τον πινακα ενος ζωγραφου για τον οποιο δεν γνωριζεις απολυτως τιποτα. Δεν κρινεις τον πινακα πριν μαθεις αν ο καλλιτεχνης ειναι φασιστας ή οχι?
ΥΓ Το καλύτερο U2 είναι το Zooropa
Πέτρος Μακρής;330141 [I said:Ο Bono, μιλώντας για την προετοιμασία του νέου άλμπουμ της μπάντας του,
Αυτός ο κύριος, ποιός αλήθεια νομίζει ότι είναι; 27 χρόνια γκρούπ;
Μήπως περνιέται για ...Μπετόβεν;
Ποιός νομίζει ότι είναι; Κοτζάμ Beatles και η ζωή τους διήρκεσε 7-8 χρόνια. Οι Stones, ίσως λίγο παραπάνω - ο Ντοκ διαφωνεί και μάλλον αρχίζω να συμφωνώ μαζί του.
Εμένα το κομμάτι που μου άρεσε απο U2 ήταν η extended live version του when love comes town το οποίο και αγόρασα πρόσφατα σε maxi single.Είναι και το μόνο που έχω απο αυτούς.
Ο δικος σου, ο Scott Walker, απο ποτε βγαζει δισκους?
Mερος 2ο
U2 - The Joshua tree 7/10
Sex Pistols - Nevermind the bullocks 1/10
Nirvana - Unplugged in NY 2/10
soul II soul - Club classics Vol 1 -/10
white stripes - elephant -/10
dr dre - the chronic 1/10
χε χε
πας να μου βάλεις ταμπέλα και να με αρχειοθετήσεις
Δεν είσαι ο πρώτος![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.