Βαλτε τη βαθμολογια σας!!!

Joshua Tree 6 (Προτιμώ τό Unforgetable Fire καί τό Zooropa)
Sex Pistols 9/10.Γιά χιλιάδες λόγους.Κυρίως γιατί αποδόμησαν όλους τούς προγκρεσιβάδες μέ τρείς νότες (καμιά αιχμή,παλιά δεδηλωμένη θέση μου)
Νirvana unpl...7/10...O πιό ειλικρινής δίσκος τους. Καί ο μόνος πού έχω κρατήσει...Μονον γιά τό :Where did you sleep last night...τό 7...
Ο τρόπος πού τό τραγουδάει ο Curt είναι σάν να προλογίζει τό φινάλε του...
White Stripes...4/10...Σάν νά βλέπω αναπαράσταση παλαιοτέρων δεκαετιών...Προσπάθησα αλλά τόχω ξαναδεί τό έργο και πολύ καλύτερο...
Γι´αυτούς τούς 4 έχω γνώμη.

Πώς φτάσαμε ως εδώ ?

Υπήρχε μια πρόσφατη συζήτηση με αφορμή την απόρριψη ή όχι του έργου ενός καλλιτέχνη με βάση την προσωπική ζωή του(ερωτικές αποκλίσεις,ιδιαιτερότητες κλπ..)

Θυμάμαι πόσο σθεναρά (και σωστά κατ εμέ) είχε υποστηρίξει ο Λύμπε τον γνωστό "έγχρωμο" πιανίστα με τις περίεργες ερωτικές επιλογές του λέγοντας πως το Εργο πρέπει να αποστασιοποιήται από την "προσωπικότητα" του δημιουργού.

Και τώρα βλέπω πάλι τον Λύμπε να απορρίπτει έναν καλλιτέχνη λόγω εμπορικότητας και τραπεζώματος με το ζεύγος Μπούς..

Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ή τελικά η προκατάλειψη νικάει την Μουσική ?

Προσωπικά μου είναι αδιάφορος έως αντιπαθής ο Μπόνο-πάει-με-όλα.

Αλλά το έργο των U2 έχει να δείξει πολλά διαμάντια στο σύνολό του. (προσωπικά μ αρέσουν τα " Rattle and Hum" & "Achtung Baby")

Τεσπα και εγώ άνθρωπος είμαι και έχω τις προσωπικές μου αντιπάθειες σε σημείο αν ακούσω κάτι ωραίο από έναν /μία καταγεγραμμένους "αντιπαθείς", να χτυπάω την κεφάλα μου με απελπισία τραγουδώντας το κομμάτι και συνεχίζοντας να τους αντιπαθώ ταυτοχρόνως !!!:flipout:

Εχει διαφορά η προσωπική ερωτική επιλογή πού δέν διατυμπανίζεται και δέν γίνεται ιδεολογική σημαία από τήν κοινωνική επίδειξη ´ευαισθησίας´.

Συγχωρήστε με αλλά
War
Unforgetable Fire
Joshua Tree
Rattle & Hum
Achtung Baby

βγήκανε προτού ο Bono φάει μαζί με τον πρόεδρο, οπότε **** έως ***** είναι μια χαρά :award:

Συγχωρήστε με αλλά
War
Unforgetable Fire
Joshua Tree
Rattle & Hum
Achtung Baby

βγήκανε προτού ο Bono φάει μαζί με τον πρόεδρο, οπότε **** έως ***** είναι μια χαρά :award:

Eμένα μέ ήρεσαν George μου οι 2....
Μέ χαλάγανε οι συνεργασίες μέ Domingo και άλλους ,αλλά μέ έχουν συντροφέψει αρκετά...
Καί ξέχασα να βάλω το Achtung ως τό τρίτο άλμπουμ τους πού άκουγα μέ ενδιαφέρον..

Εδώ είναι το κλειδί Σπύρο, οπότε μου είναι και δύσκολο να το ξεχάσω..

Ναί ρέ σύ..Στό αμάξι έχω ένα διπλό best τους και τό ακούω ακόμα...
Και δέν αναφέρομαι σε αυτούς υποτιμητικά επειδή τούς ακούω στό αμάξι πιά.
Δέν τούς κατατάσσω πλέον στά ´μεγάλα συγκροτήματα´πάντως..
Ομως είχαν τό κάτι τίς τους...