Γειά σας παιδιά και Γιάννη που με έκανες να διαβάσω 59 σελίδες και βλέπω ότι είσαι master επί του θέματος. Λοιπόν τα φώώώτα σου. Εχω τον Optoma HD 142x 3000 Ansi Lumens ( βέβαια θέλω να αλλάξω και να πάρω τον Optoma HD 144X ποιό καινούριος και 3200 Ansi Lumens ) Τον έχω στο δωμάτιο μου σε μία απόσταση γύρο στα 2.80 και μου βγάζει 85 inches με ζούμ. Θέλω να κάνω Diy πάνω σε τοίχο. Τώρα επειδή η απόσταση είναι μικρή και τα lumens αρκετά σκέφτομαι να παω σε grey χρώμα. από την Εμπειρία σου ποιός συνδυασμός είναι ο καλύτερος και ποιά μάρκα γιά να έχω το καλύτερο χρώμα και μαύρα? θέλω αν γίνεται να μου τα πείς αναλυτικά αν γίνεται για να πάω να τα αγοράσω.
Ευχαριστώ
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά από απελπιστικό ψάξιμο δεν βρήκα κάτι αξιόλογο στην περιοχή μου (βρήκα ένα του 2000 και είχε και απόκλιση οπότε το παράγγειλα online). Ηρθε σήμερα και έκανα την μέτρηση σε lux, το έβαλα σε white pattern.
https://imgur.com/a/kBkRN![]()
Kαθαρισα το πανι με απιονισμενο νερο και λιγο απορυπαντικο,εγινε καλυτερο αλλα οχι τοσο ωστε να αποφυγω το βαψιμο,ισως βελτιωθει και το κοντραστ λιγο με το γκριζακι,τελικα επελεξα να το βαψω με ρολο,τοποθετωντας το στο πατωμα και με καποιο τροπο που θα βρω να ειναι τεντωμενο,επελεξα το caparol grau 20 καθ υποδειξη του Γιαννη,αυριο κατεβαζω πανι ,βαφω 2-3 χερια και το αφηνω ετσι μια βδομαδα και βλεπουμε....εαν και εχει λιγες ζαρες στα πλαγια ,μια που το κατεβασα λεω να αντιγραψω αυτην την diy λυση για tab tension, ειναι φθηνη και σχετικα ευκολη να υλοποιηθει,ας ελπισουμε οτι θα γινει δουλεια..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.