xlemp21
Senior Member
Οκ τέλος πάντων γύρω γύρω εννοείς αλλά δεν μπορω να το φέρω στο μυαλό μου πως θα γίνει
.....πρέπει οπωσδήποτε να μπει γύρω γύρω μαύρο πλαίσιο ;
.....πρέπει οπωσδήποτε να μπει γύρω γύρω μαύρο πλαίσιο ;
Ναι, ναι...
Πας για Benjamin Moore και ζητάς να σου φτιάξουν 1,5 κιλό (τόσο περίπου βγαίνει) το Metro Gray 1459. Μόλις το φτιάξουν τους ζητάς να ρίξουν μέσα στο χρώμα μόνο τις χρωστικές ουσίες του Sidewalk Gray 2133-60. Το νέο χρώμα το ονομάζω Frankenstein και γράφει απλά τέλεια!!!
View attachment 87438
Γιάννη,για explain..τι είναι αυτό το χρώμα και όταν λες μόνο τις χρωστικές από το Sidewalk Gray 2133-60 εννοείς θα κάνει μίξη δύο χρωμάτων σε 1.5 κιλό?
και γιατί δεν μου το είπες πιο μπροστά να έπαιρνα και εγώ το Frankestain?:Banane0:
Εντάξει Γιάννη...και εγώ έβαψα το προηγούμενο Σάββατο σε metro gray!!
Δεν θα είναι τελειοποιημένο τώρα :bigcry:
φιλε γιαννη εισαι φοβερος.αμα μπορεις βοηθα και εμενα.εχω τον epson tw3600 αρυθμιστο (ασχετος) αποσταση 4μ απο τοιχο βαμμενο με απλο λευκο ματ λιγο σπασμενο με μαυρο στη τυχη, και μαυρο πλαισιο.πεσμου σε παρακαλω ενα κωδικο χρωματος να παρω,χωρις πολλα πολλα για να μην σε ζαλιζω,και εγω να μην μπερδευομαι δεν θελω να χασω σε φωτεινοτητα γιατι βλεπω πολλες φορες και μερα και ο χωρος δεν σκοτεινιαζει απολυτα. και ποσο κοστιζει,(οσο ποιο οικονομοικο γινεται)και κατι ακομα.ακουω εντονα την ιριδα,μπορω να κανω κατι;αν την βγαλω πειραζει; ευχαριστω.
καλημερα και ευχαριστω.μιλαμε για 120 ιντες,για 286 ωρες λαμπα,αρυθμιστος(δεν ξερω και να τον ρυθμισω)παιζει στο color mode δυναμικη,το default? δεν ξερω τι ειναι,το παταγα τωρα και δεν εβγαζε τιποτα.τωρα ποιο mode προτιμαω δεν εχω ιδεα οτι πεις εσυ.
φιλε μου εισαι αρχηγος.αμα μπορουσες να μου πεις (ρωτησα σε 2και δεν το ειχαν)που να το αγορασω και περιπου ποσο κανει;και με την ιριδα τι να κανω; πατρα ειμαι.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το mode δυναμικό είναι μεν το πιο φωτεινό, αλλά, λαμβάνεις την πιο ακατάλληλη εικόνα σε όλους τους τομείς. Καλύτερα να διαλέξεις ένα Cinema mode που θα παίρνεις μεν λιγότερο φως, αλλά, θα έχεις καλύτερη συνολική συμπεριφορά.
Όσο για το χρώμα:
Ζήτησε το 879 White Opulence της Benjamin Moore. Φινίρισμα ματ ασφαλώς.
να εισαι καλα φιλε μου να βοηθας κατι ασχετους σαν και εμενα χα χα χα.ευχαριστω πολυ.
Γιάννη έγινε και το δεύτερο χέρι αστάρι χθες και Δευτέρα θα πάω το Metro Gray και θα βάλω τις χρωστικες απο το Sidewalk Gray και ο frakneatain θα ειναι ετοιμος..:a0210:
Λογικά αν ολα πανε καλα και πρώτα ο θεός απόγευμα Δευτέρας θα εφαρμοσω το πρώτο χέρι της βαφής,στην νεα μου οθονη 120" 235:1,η οποία (βαφή) δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απο τις πανάκριβες οθόνες (για να μην πω και χειρότερα)
...τρεμε Stewart...:violent-smiley-030:
Γιάννηηηηηηηηηηη το Munki τι εγινεεεεεεεεεε????????? :ADFAD2:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.