καλησπέρα.....πραγματικά σε πολλές ίντσες και με τα γυαλιά να κόβουν τόσο φως δε νομίζω οποιοδήποτε άλλο χρώμα από το ολόλευκο...ποιων εταιριών λευκά έχετε δοκιμάσει;;
Πλάκα κάνεις?????και πως γίνεται αυτό?
Θα το κοιτάξω Γιάννη (και θα το μετρήσω) και θα ενημερώσω...
θα σου πρότεινα αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι απο το group της ici και κυρίως τη σειρά της dulux αλλά και της crown ...δεν πιστεύω οτι υπάρχει καλύτερο λευκό .....και σε ματ και σε σατινέ και σε γκλος....
ναι υπάρχουν ....επειδή είχα κάνει κάποτε εξαντλητικά τεστ δεν βρήκα ειλικρινά κάτι καλύτερο από το brilliant white της dulux ....και είχα δοκιμάσει αρκετές αν όχι όλες...τώρα το ματ, το σατινέ ή eggshel και το gloss είναι προσωπικό γούστο αν και σε ένα dlp με πολλά lumens σίγουρα το gloss είναι κάτι παραπάνω από ''υπερβολή''....
την καλύτερη απόδοση σε φωτεινό προβολέα την είχα με το ματ της dulux ...το πρόβλημα μου ήταν επειδή έπρεπε να βάψω το σπίτι ολόκληρο δεν το έκανα τελική επιλογή μου...παρομοια αποτελέσματα είχα και με της titan μιας πολύ καλής ισπανικής εταιρίας....το λευκό της benjamin ήταν κατάτι ''σπασμένο'' σε σχέση με το όλολευκο της dulux...είχα δοκιμάσει και αμιγώς ελληνικά....πάντως ένα πολύ μεγάλο μέρος της τελικής ''εικόνας'' αφορά την προεργασία....είχα φτάσει σε 400άρι γυαλόχαρτο αφού είχα σπατουλάρει πρώτα... ίσως και παραπάνω αν και απο εκεί και πέρα οι διαφορές είναι απειροελάχιστες....
ναι υπάρχουν ....επειδή είχα κάνει κάποτε εξαντλητικά τεστ δεν βρήκα ειλικρινά κάτι καλύτερο από το brilliant white της dulux ....και είχα δοκιμάσει αρκετές αν όχι όλες...τώρα το ματ, το σατινέ ή eggshel και το gloss είναι προσωπικό γούστο αν και σε ένα dlp με πολλά lumens σίγουρα το gloss είναι κάτι παραπάνω από ''υπερβολή''....
http://www.wilko.com/wall+ceiling-paint/dulux-matt-emulsion-pure-brilliant-white-10ltr/invt/0278527 αυτό είναι το ''αστραφτερό λευκό'' που κάνει τα ρούχ...επ συγγνώμη τους τοιχους ήθελα να πω να ξεχωρίζουν....χεχε..
http://www.wilko.com/wall+ceiling-paint/dulux-matt-emulsion-pure-brilliant-white-10ltr/invt/0278527 αυτό είναι το ''αστραφτερό λευκό'' που κάνει τα ρούχ...επ συγγνώμη τους τοιχους ήθελα να πω να ξεχωρίζουν....χεχε..
Βεβαίως, βεβαίως!!
Για το φίλο Aragorn που θέλει κάτι πιο φωτεινό λόγω ιντσών, προτείνω το tundra 2133-70 της B.M.
Τα νουμεράκια του είναι αυτά και κόβει 25% φωτός.
rgb(223, 224, 223)
x: 0.313, y: 0.330, Y: 74.327
L: 89.077, a: -0.512, b: 0.36
Ο Franky είναι στις 126'' μόνο που για προσωπικούς λόγους δεν παίζω σε αυτόν (και μάλλον πάει για ακύρωση-μετακόμιση) και τώρα συμβιβάζομαι με τις 106'' (τηλεόραση :smash: και ας λέει ο Γιάννης ότι έχω ξεφύγει)
Από ότι είδα η πιο ιδανική λύση είναι η διπλή οθόνη και δεν αναφέρομαι σε τρελά κόστη,αλλά όπως είπες ένα πανί (βλ. blackout) με το μόνο πρόβλημα την εξτρά τοποθέτηση αλλά είναι η καλύτερη λύση για να πετύχεις στο 2d την ουδετερότητα και τα μαύρα.
Όσο για τις τιμές ας περιμένουμε τον Γιάννη.
Βεβαίως, βεβαίως!!
Για το φίλο Aragorn που θέλει κάτι πιο φωτεινό λόγω ιντσών, προτείνω το tundra 2133-70 της B.M.
rgb(223, 224, 223)
Και θα παει ετσι ο franky κριμα :S . Ναι 106 ειναι τηλεοραση πραγματικα. Κωστα να σε ρωτησω εχεις κανεις καμια μετρηση στον franky να δουμε ποσο φως εχει κτλ ;
Σε ευχαριστω πολυ! Οποτε γιαννη λες να παω σε αυτο ε; Απο νουμερα μου φαινεται παρα πολυ καλο. Μηπως εχουμε καμια μετρηση απο w1070 ποσο φως δινει σε αυτες τις ιντσες για να ξερω ποσο θα κατεβω. Μηπως εχει περιθωριο να το κατεβασουμε κι αλλο![]()
Ο Franky είναι στις 126'' μόνο που για προσωπικούς λόγους δεν παίζω σε αυτόν (και μάλλον πάει για ακύρωση-μετακόμιση) και τώρα συμβιβάζομαι με τις 106'' (τηλεόραση :smash: και ας λέει ο Γιάννης ότι έχω ξεφύγει)
Από ότι είδα η πιο ιδανική λύση είναι η διπλή οθόνη και δεν αναφέρομαι σε τρελά κόστη,αλλά όπως είπες ένα πανί (βλ. blackout) με το μόνο πρόβλημα την εξτρά τοποθέτηση αλλά είναι η καλύτερη λύση για να πετύχεις στο 2d την ουδετερότητα και τα μαύρα.
Όσο για τις τιμές ας περιμένουμε τον Γιάννη.
Βεβαίως, βεβαίως!!
rgb(223, 224, 223)
Φίλε μου (πες μας και το όνομα σου) δυστυχώς δεν έγινε καμία μέτρηση στον Franky αλλά έχει κάνει ο Γιάννης οπότε είμαστε ok!!!
Οι 106'' ναι μου φαίνονται τηλεόραση ,κυριολεκτικά,όσο και αν ακούγεται κάπως..
Φιλική συμβουλή,επέλεξε το tundra 2133-70 της B.M. το οποίο κόβει 25% φως έτσι ώστε στις πολλές σου ίντσες θα έχεις και τα μαύρα που θέλεις αλλά και να μην χάσεις την λαμπρότητα που σου δίνει το φως το οποίο μην ξεχνάμε είναι αυτό που "κερδίζει" τα μάτια..σε πολλές εκθέσεις-καταστήματα κλπ όταν θέλουν να πουλήσουν ένα προϊόν το τσιτώνουν σε φως και αμέσως το μάτι "πάει" εκεί.
Φυσικά θα μπορείς να κάνεις και μισή μισή την οθόνη με αυτό και τον Franky και να επιλέξεις,άλλωστε τα κόστη είναι μηδαμινά..
άλλο ένα όφελος των DIY να αλλάζεις οθόνη σε μία ώρα..:Banane0:
Πολύ καλό Γιάννη...το αντίFranky θα έλεγα για ίντσες πάνω από 120...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.