Και θα παει ετσι ο franky κριμα :S . Ναι 106 ειναι τηλεοραση πραγματικα. Κωστα να σε ρωτησω εχεις κανεις καμια μετρηση στον franky να δουμε ποσο φως εχει κτλ ;
Σε ευχαριστω πολυ! Οποτε γιαννη λες να παω σε αυτο ε; Απο νουμερα μου φαινεται παρα πολυ καλο. Μηπως εχουμε καμια μετρηση απο w1070 ποσο φως δινει σε αυτες τις ιντσες για να ξερω ποσο θα κατεβω. Μηπως εχει περιθωριο να το κατεβασουμε κι αλλο![]()
Φραγκενσταιν, περιστερες....
Oταν βρεις χρωμα με ισοποσο r-g-b ξερεις πως θα το ονομασεις προς...τιμην μου. !![]()
Ναι σωστά είχαμε ξανασυστηθεί :ernaehrung004:Κωστας και εδω(ειχαμε ξανασυστηθει μια φορα haha). Οχι δεν ακουγεται καπως το μεγεθος μετραει σε αυτον τον τομεα
Μαλλον αυτο θα κανω θα παω στο tundra θα στησω κτλ και βλεπω τοτε πως θα ειναι κτλ.
DIY και τα μυαλα στα καγκελα![]()
Θεωρητικά Κώστα!! Μέσα στη βδομάδα, το δοκιμάζω στην πράξη και αναφέρω...![]()
Frankenstein
View attachment 92076
Και εδώ, το λευκότερο λευκό που έχω μετρήσει από μπογιά. Δεν είναι τελείως ουδέτερο, αλλά, τα νούμερά του είναι όμοια με την αναφορά του gain 1. Είναι το λευκό της Caparol.
View attachment 92077
Επομένως, ο Φρανκ κόβει 45% φως. Πρακτικά, κάνει την ίδια δουλειά με το ND2 φίλτρο.
Μόλις μετρήσω την Tundra θα ανεβάσω τα διαγράμματα.
Γιάννη κάνε μας μία "μετάφραση" σε fl για τις 138" του Κώστα με Franky και αντίFranky..
Όχι που θα σ´άφηνα..![]()
Το Franky μιλαμε για "ξυραφι" θερμοκρασια. Ανυπομονω να δω γραφημα και απο tundra! Γιαννη να σε ρωτησω τα rgb του tundra τα μετρησες εσυ ε? (ρωταω για να δω διαφορες απο αυτα που δινει η benjamin σαν νουμερα)
Να διορθωσω κατι 130'' μακαρι να ηταν Κωστα 138'' αλλα βλεπεις δεν εχει αλλο ο τοιχος
Βαση των μετρησεων που ειχες κανει Κωστα και απο το πινακακι με τα lumens που ειχε βγαλει ο Γιαννης.
Εβγαλα τα εξης αποτελεσματα για 130'' (αν κανω κατι λαθος διορθωστε με)
Σε standar normal με b.c. off 18,63fl στον φρανκυ 10,25fl στο tundra 13,98fl.
Σε standar normal με b.c. on 23,65fl στον φρανκυ 13fl στο tundra 17,74fl.
Σε standar eco με b.c. off 12,48fl στον φρανκυ 7,03fl στο tundra 9,36fl.
Σε standar eco με b.c. on 15,82fl στον φρανκυ 8,7fl στο tundra 11,86fl.
Σε standar smarteco με b.c. off 19fl στον φρανκυ 10,45fl στο tundra 14,25fl.
Σε standar smarteco με b.c. on 24,4fl στον φρανκυ 13,42fl στο tundra 18,3fl.
Επιτέλους!! Ο άνθρωπός μου!!
Κώστα, ο Φρανκενστάιν είναι μετρημένος από δείγμα χρώματος. Δηλαδή, ό,τι βλέπεις είναι πραγματικό! Από τις μετρήσεις στα χρώματα της Μπέντζαμιν που έχω κάνει, υπάρχουν αποκλίσεις σε σχέση με τα νούμερα που δίνει. Όχι μεγάλες, αλλά, υπάρχουν. Μέσα στην εβδομάδα θα δοκιμάσω την Tundra και θα ανεβάσω το γράφημα!!
Τέλος, πολύ σωστοί οι υπολογισμοί σου, όμως, πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και τη θέση του προβολέα. Δεν έχει μεγάλο ζουμ ο 1070, αλλά, όσο πιο κοντά τον στήσεις στην οθόνη σου τόσο πιο πολύ φως θα σου δώσει. Αν μπορείς, πήγαινέ τον κοντά όχι με το ζουμ τερματισμένο αλλά κατά τα 4/5 ανοιχτό. Αν μπορούσες να δανειζόσουν ή να αγόραζες και ένα φωτόμετρο, θα σου έλεγα ακριβώς πόσο φως παίρνεις μιας και η ανακλαστικότητα καθώς και το χρώμα των βαφών είναι μετρημένα ήδη!!:smile:
Επιτέλους!! Ο άνθρωπός μου!!
Κώστα, ο Φρανκενστάιν είναι μετρημένος από δείγμα χρώματος. Δηλαδή, ό,τι βλέπεις είναι πραγματικό! Από τις μετρήσεις στα χρώματα της Μπέντζαμιν που έχω κάνει, υπάρχουν αποκλίσεις σε σχέση με τα νούμερα που δίνει. Όχι μεγάλες, αλλά, υπάρχουν. Μέσα στην εβδομάδα θα δοκιμάσω την Tundra και θα ανεβάσω το γράφημα!!
Τέλος, πολύ σωστοί οι υπολογισμοί σου, όμως, πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και τη θέση του προβολέα. Δεν έχει μεγάλο ζουμ ο 1070, αλλά, όσο πιο κοντά τον στήσεις στην οθόνη σου τόσο πιο πολύ φως θα σου δώσει. Αν μπορείς, πήγαινέ τον κοντά όχι με το ζουμ τερματισμένο αλλά κατά τα 4/5 ανοιχτό. Αν μπορούσες να δανειζόσουν ή να αγόραζες και ένα φωτόμετρο, θα σου έλεγα ακριβώς πόσο φως παίρνεις μιας και η ανακλαστικότητα καθώς και το χρώμα των βαφών είναι μετρημένα ήδη!!:smile:
Κώσταααααααα μην τον ακούς για τα φωτόμετρα..θα σε καταστρέψει....:devil-smiley-029:
άκου εμένα ..πάρε χρωματόμετρο...αφού είμαι ο λογικός...:stupid:
το καλοκαιρι λογικα θα τσιμπησω το i1Display Pro.
Ετσι.
Περιμενω την δοκιμη και κατα 99% φευγω για αυτο. Σε ρωτησα για το tundra γιατι στο site τους το βλεπω να εχεις rgb 227 229 228 για να δω ποιες ειναι οι πραγματικες αποκλισεις του.
:a0210:
Έτσι..να μεγαλώνει το club!!!
Μέχρι αύριο θα σου έχω ανεβάσει τα γραφήματα!!
Θενκς για τις πληροφορίες με τα Dulux, Κώστα!!![]()
Ετσι με τρελα
Σε ευχαριστω παρα πολυ Γιαννη![]()
Σιγα το πραγμα μακαρι να ηξερα περισσοτερο που υπαρχουν κτλ για να βοηθουσα.
Πραγματικα δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω![]()
![]()
Βρε Χατζηγεωργιου να ερθω να ανοιξω ενα χρωματοπωλειο στη γειτονια σου να χορτασω ταληρο. ?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.