Με κατατοπισες πλήρως.θα ξεκινήσω τρίψιμο και ταυτόχρονα θα δοκιμάσω σε κάποιο σημείο του τραπεζιού που δε φαίνεται πολύ το εμποτισμού για να δω την απόχρωση.θα δείξει στην πορεία βέβαια τι ακριβώς θα κάνω αλλά το βασικό είναι ότι άρχισα να ξεδιαλυνω κάπως καλύτερα την όλη διαδικασία.θα επανέλθω με τα αποτελεσματα
Σας ευχαριστώ για την αμεσότητα κι εδώ είμαστε γιατί σίγουρα οι απορίες δε σταματούν εδω
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λάδι τικ με απόχρωση τικ που θα το σκουρήνει λίγο ακόμα.
Δες το Bondex Exotic teak oil με απόχρωση το οποίο έχω δοκιμάσει με πολύ καλά αποτελέσματα.
Έχω δοκιμάσει και Vivechrom teak oil αλλά ήταν η μέρα με την νύχτα με το Bondex ενώ και η τιμή ήταν σχεδόν ίδια!
εχει ενδιαφερον η συγκριση
δηλαδη τι διαφορα ειδες μεταξυ των 2, γιατι εγω χωρις να εχω δοκιμασει το Bondex εχω καταληξει στο Vivechrom
τα Vivechrom που έχω δοκιμάσει εγώ είναι λίγο καλύτερα από του lidl και φυσικά καμία σχέση με τα bondex...όπως τα λέει ο διαβολίκ είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.