Το κερι παστα πρεπει να μπαινει σε πολυ λεπτο στρωμα καθε φορα για να μπορει να στεγνωνει γρηγορα και να τριβεται στο διωρο η οσο λεει ο κατασκευαστης και να μπαινει το επομενο χερι. 2 χερια ειναι τα απαραιτητα.
Οταν μπαινει πολυ κερι, δεν προλαβαινει να στεγνωσει και δεν γυαλιζει οσο πρεπει.
Βαμμένο το αγόρασα πριν 10 χρόνια. Νομίζω ότι από πάνω είχε κερί, μύριζε για καιρό περίεργα το γραφείο όταν το έβαλα καινούργιο στο δωμάτιο. Το καλοκαίρι που ιδρώνουν τα χέρια μου, κολλάνε πάνω στο γραφείο και δεν μου άρεσε σαν αίσθηση. Αν μπορεί να γίνει πιο "σκληρό" το τελικό αποτέλεσμα για να μην κολλάει το χρώμα από τη ζέστη και λιγότερο ευαίσθητο στο νερό, θα το προτιμούσα.Στέλιο, είναι χρώματα που συγχωρούν, αυτό σημαίνει πως εύκολα βάφεις απο πάνω, μετά από ένα ελαφρύ γυαλοχάρτισμα. Εσύ το είχες βάψει και πριν; Από πάνω τι είχε, βερνίκι ή κερί; Βάλε καμιά φωτό, θα βοηθήσει να σου πούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα.
Το μεγαλο προβλημα των χρωματων κιμωλιας ειναι οτι προσφερει στα χαρτια,το γραφουν και οι εταιριες,μια ευκολια περασματος χωρις τριψιμο ειδικα σε λειες επιφανειες που στην πραξη και στο χρονο δεν ειναι αποτελεσματικη....και πολυς κοσμος επαναπαυεται και δεν το κανει αλλα το αποτελεσμα λεει αλλα...
Οτι και να βαλεις απο πανω αμα το υλικο δεν κανει προσφυση στην επιφανια δεν εχει αποτελεσμα...
Με ενδιαφέρει να εξακολουθήσουν να φαίνονται τα νερά του ξύλου...
Θα το κάνω το Σ/Κ αν έχει καλό καιρό. Αν δεν βγει καλό, υπάρχει επιστροφή ή θα ποτίσει το ξύλο από το λούστρο?Στέλιο, κάτσε γιατί θα μπερδευτούμε. Χρώμα κιμωλίας γιοκ νερά, εκτός αν το αραιώσεις εξαιρετικά πολύ, που το έχω δει και δε μου άρεσε. Αν θες να διατηρήσεις το ίδιο λουκ γυαλοχάρτισέ το λίγο ίσα να αγριέψει και μετά που θα το σκουπίσεις καλά, απλά πέρασέ το με σατινέ λούστρο νερού.
Θα το κάνω το Σ/Κ αν έχει καλό καιρό. Αν δεν βγει καλό, υπάρχει επιστροφή ή θα ποτίσει το ξύλο από το λούστρο?
Το σενάριο χρώμα κιμωλίας κι από πάνω κάποιο καλό κερι που δεν θα τριβεται παίζει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.