mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Κατανοητο το "οχι σπρει μετα το νερου", αλλα δες τι εγραψα: ΔΕΝ εγινε μετα το πρωτο χερι σπρει. Εγινε μετα το ΤΡΙΤΟ χερι σπρει, και αφου ειχαν περαστει αλλα δυο και ειχαν στεγνωσει, 1-2 μερες το καθενα, χωρις καποιο προβλημα.αυτο μάλλον εγινε αφου στεγνωσε το σπρει η μετα το πρωτο χερι αχρωμο βερνικη
Δεν έχει σημασία μετά από ποσά χέρια έγινε..Αλλά ότι έβαζες πάλι διαλυτικόυ πάνω σε νερού..και έγινε στο τρίτο χέρι γιατί φορτώθηκε αρκετά με στρωσεις απο το χρώμα διαλυτικόυ ώστε να δημιουργήσει το προβλημα...εμ στο τρίτο δεν άντεξε...!!!Κατανοητο το "οχι σπρει μετα το νερου", αλλα δες τι εγραψα: ΔΕΝ εγινε μετα το πρωτο χερι σπρει. Εγινε μετα το ΤΡΙΤΟ χερι σπρει, και αφου ειχαν περαστει αλλα δυο και ειχαν στεγνωσει, 1-2 μερες το καθενα, χωρις καποιο προβλημα.
Το ιδιο το (προηγουμενο χερι) σπρει ειναι που "σηκωθηκε", για αυτο μου κανει εντυπωση.
Μα, αυτο εκανα.απλώς μετά το σπρέι χρωματος θα έπρεπε να το περασεις με σπρει βερνικιου αχρωμο...
Τα νεύρα μου με τα cosmos τώρα τελευταία..Ποιες μαρκες σπρει(Τ) εβαλες?
Μηπως εβαλες Cosmos?
Που τα βρισκεις αυτα τα σπρει(Τ) δεν ξερω!!!!Οχι, και τα δυο ηταν του lidl.
(Τι εχει το Cosmos; )
Edit. Ψεμματα. Το ροζ ειναι αλλη μαρκα, δεν θυμαμαι ποια, θα το δω το απογευμα. Παντως το "Cosmos" δεν μου λεει κατι.
Το απο πανω αχρωμο ειναι lidl.
Ξανα edit: Νομιζω Ambro Sol
AmbroSol - Σπρέι Βαφής - Τεχνικα σπρέι - Δίκτυο Group-On
Ανακαλύψτε τη νέα δύναμη στα σπρέι. Γνωρίστε τα σπρέι Ambro-Sol. Bρείτε μια τεράστια ποικιλία σε σπρέι Βαφής & Τεχνικά σπρέι. Διαθέσιμα στο δίκτυο Group-Onwww.group-on.gr
Ναι αυτό εκανες αλλά εκτός ότι το υπόστρωμα όμως ήταν λάθος δεν ξέρουμε τι ήταν σαν υλικό αυτά που έβαλες...Μα, αυτο εκανα.
Ναι αυτό εκανες αλλά εκτός ότι το υπόστρωμα όμως ήταν λάθος δεν ξέρουμε τι ήταν σαν υλικό αυτά που έβαλες...
Μήπως του lidl είναι πολύ ελαφριά σαν υλικο...;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.