Βαρκούλες....

"Xάνεται" το θέμα Νάσο....
Το έντονο κοντράστ και το λευκό -σχεδόν τρύπα- πρώτο πλάνο αποτρέπουν το μάτι.
Για δοκίμασέ την με πιό ήπια επεξεργασία.

Βασίλη, σ'ευχαριστώ πολύ για το σχολιασμό, θα την ξαναδουλέψω!

1. Βαρκαρης,Χιος D7000, Nikkor 55-300mm VR στα 165μμ
2. Βαρκα,Χιος Lumix LX3

attachment.php

attachment.php

Attachments

• boat.jpg
    boat.jpg
    92.9 KB · Views: 147
  • barca2.jpg
    barca2.jpg
    104.6 KB · Views: 104
Η Αγια Κυριακη (..εκεινο το καικι που στη σκλαβια στη κατοχη.. Ρενα Κουμιωτη αθανατη..)

attachment.php

attachment.php

Attachments

• ship1.jpg
    ship1.jpg
    117.6 KB · Views: 82
  • ship.jpg
    ship.jpg
    125 KB · Views: 82
Σου έφυγε αρκετά το φίλτρο...-bye-

E..ναι, πραγματι εφυγε λιγακι τωρα που το βλεπω ευχαριστω Jim :) Το διορθωσα λιγο τωρα.
Δεν ειναι ακριβως φιλτρο ειναι το brightness του προγραμματος επεξεργασιας των windows του picture viewer. Εχω και μια ελαφρια δυσχρωματοψια και καταλαβαινεις. Παντως ηταν νταλα μεσημερι η φωτο και χρειαζοταν χαμηλοτερη εκθεση σαν διορθωση.

attachment.php

Attachments

• boat.jpg
    boat.jpg
    93.1 KB · Views: 111
Δεν ειναι ακριβως φιλτρο ειναι το brightness του προγραμματος επεξεργασιας των windows του picture viewer.

Απόφυγε το αυτό.

Υπάρχουν αρκετά προγράμματα επεξεργασίας. Κάνει τρελά και παλαβά πράγματα το viewer.

Για παράδειγμα εμένα κάθε φορά που έσωζα μια φωτογραφία, την έκανε ένα τόνο πιο φωτεινή...:damnyou:

Απόφυγε το αυτό.

Υπάρχουν αρκετά προγράμματα επεξεργασίας. Κάνει τρελά και παλαβά πράγματα το viewer.

Για παράδειγμα εμένα κάθε φορά που έσωζα μια φωτογραφία, την έκανε ένα τόνο πιο φωτεινή...:damnyou:

Ευχαριστω Jim, το προβλημα ειναι εμφανες. Σιγουρα φταιω εγω και οχι τοσο το viewer. Δυστυχως το λαπτοπ που εχω δεν σηκωνει κανενα σοβαροτερο προγραμμα και αν περιμενω το Σεπτεβρη να σηκωσω φρεσκιες καλοκαιρινες φωτογραφιες θα ειναι κριμα. Παει ο ενθουσιασμος:) Θα δω, το καλο ειναι οτι τωρα γνωριζω το προβλημα.
Καλο καλοκαιρι-bye-

Μαλλον κατι λαθος κανω εγω, συγνωμη. Δεν χανετε και τιποτε βεβαια... :))
Η οχληση ειναι μονο, με τα αδεια posts. Anyway, τις ξανα ανεβαζω.
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• container1.jpg
    container1.jpg
    135.7 KB · Views: 94
  • cruise.jpg
    cruise.jpg
    112.8 KB · Views: 95
  • bob.jpg
    bob.jpg