Βαρκούλες....

Απάντηση: Re: Βαρκούλες....

Αν εννοείς τις δικές μου, είναι το χωριό Ηλια 12χλμ πριν την Αιδηψο Ευβοίας.

Ναί, τις δικές σου εννούσα, σ´ Ευχαριστώ πολύ. :a0210:

Μιας που μετράνε κάθε είδους βαρκούλες, ιδού και 2-3 φωτό από Σκιάθο (χωρίς επεξεργασία-στο αυτόματο):

ΥΓ. Η πρωτη από Lumix LX-7, η δεύτερη iphone 5s, η τριτη από sony nex-5 (50mm).

Attachments

• P1070926.jpg
    P1070926.jpg
    119.7 KB · Views: 240
  • IMG_3501.jpg
    IMG_3501.jpg
    216.8 KB · Views: 237
  • DSC09966.jpg
    DSC09966.jpg
    197.3 KB · Views: 236
Last edited:
Καράβια έρχονται και φεύγουν.
Επισκέπτες της ημέρας,του τριημέρου,της εβδομάδας.
Και οι εποχές αλλάζουν και εμείς ακόμη εδώ στο χειμώνα του νησιού με τις ίδιες αγωνίες.
Αγάπη μου μην φας φιστίκια και σε πιάσει η κοιλιά σου γιατί δεν έχει καράβι.Δεν πέφτει ο πυρετός στο παιδί και τα ελικόπτερα δεν προσγειώνονται το βράδυ.Και αν χτυπήσω στο μπάσκετ θα βρούμε ακτινολόγο?Μα γιατί τα πλοία έρχονται άδεια?Η γειτονιά μυρίζει ξύλο αν και μειώθηκε η τιμή στο πετρέλαιο.Με 50 ευρώ πάμε παρέα στη Ραφήνα με άλλα 50 γυρνάμε ή καλύτερα με 20 να πάμε στο Μιλάνο, ναι αλλά στη Στενή έχει γήπεδο και όχι αεροδρόμιο που θα προσγειωθεί το αεροπλάνο.Έκανα κορνίζα και τον ΕΝΦΙΑ σαν να πήγα διακοπές πλήρωσα, ας μου μείνει η φωτογραφία για ανάμνηση.Καλό χειμώνα όσο και αν πάλεψε το καλοκαίρι για άλλη μια φορά νικήθηκε έστω και προσωρινά γιατί σε λίγους μήνες πάλι θα βγουν τα κοντομάνικα και τα σορτσάκια.
Superferry II by Panos Tiniakos, on Flickr

Εχεις τουλάχιστον τη θάλασσα Πανο, μπορεί να είναι πιο δύσκολη τον χειμώνα αλλά εστω και όταν την βλέπεις ανοιγει το ματι σου (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μένα)

Κατά τα άλλα ο Ηλίας στα Ηλια :p ωραίες. Του χρόνου αν σε βγάλει ο δρόμος δοκίμασε καμμιά βραδυνή, το λιμανάκι είναι απίστευτα ήσυχο ενώ το φεγγάρι όταν προβάλει από το βουνό απίστευτο. Προσοχή στα ούζα μόνο γιατί αντε μετά να βγάλεις φωτο

Last edited:
2η μου χρονιά φέτος στα Ηλια. Πρώτα ο Θεός, μπορεί και 3η του χρόνου. Αρκεί να μη με βρει με καμιά mirrorless οπότε τσάμπα θα πάει η ευχή σου. .. :flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μόνο εννοώ. ..

Καράβια έρχονται και φεύγουν.
Επισκέπτες της ημέρας,του τριημέρου,της εβδομάδας.
Και οι εποχές αλλάζουν και εμείς ακόμη εδώ στο χειμώνα του νησιού με τις ίδιες αγωνίες.
Αγάπη μου μην φας φιστίκια και σε πιάσει η κοιλιά σου γιατί δεν έχει καράβι.Δεν πέφτει ο πυρετός στο παιδί και τα ελικόπτερα δεν προσγειώνονται το βράδυ.Και αν χτυπήσω στο μπάσκετ θα βρούμε ακτινολόγο?Μα γιατί τα πλοία έρχονται άδεια?Η γειτονιά μυρίζει ξύλο αν και μειώθηκε η τιμή στο πετρέλαιο.Με 50 ευρώ πάμε παρέα στη Ραφήνα με άλλα 50 γυρνάμε ή καλύτερα με 20 να πάμε στο Μιλάνο, ναι αλλά στη Στενή έχει γήπεδο και όχι αεροδρόμιο που θα προσγειωθεί το αεροπλάνο.Έκανα κορνίζα και τον ΕΝΦΙΑ σαν να πήγα διακοπές πλήρωσα, ας μου μείνει η φωτογραφία για ανάμνηση.Καλό χειμώνα όσο και αν πάλεψε το καλοκαίρι για άλλη μια φορά νικήθηκε έστω και προσωρινά γιατί σε λίγους μήνες πάλι θα βγουν τα κοντομάνικα και τα σορτσάκια.

αδερφε αισθανομαι λίγο μλκς με αυτά που έγραψα στο άλλο thread (περι διακοπών κτλ). Η ζήλια μας (με την καλή έννοια) για την καθημερινή επαφή με την ομορφιά της φύσης μας κάνει να μην συνειδητοποιούμε τα αρνητικά της επαρχίας, παρά να γρινιάζουμε μόνο για τα αρνητικά της πόλης..

Οτι σε βγαζει απο την ρουτινα...

Θα ερθει κανεις να παμε να μαζεψουμε καμια ελια φετος ? :flipout: