Αν εννοείς τις δικές μου, είναι το χωριό Ηλια 12χλμ πριν την Αιδηψο Ευβοίας.Ποιό είναι αυτό το μέρος ρε παίδιά;
Αν εννοείς τις δικές μου, είναι το χωριό Ηλια 12χλμ πριν την Αιδηψο Ευβοίας.
Καράβια έρχονται και φεύγουν.
Επισκέπτες της ημέρας,του τριημέρου,της εβδομάδας.
Και οι εποχές αλλάζουν και εμείς ακόμη εδώ στο χειμώνα του νησιού με τις ίδιες αγωνίες.
Αγάπη μου μην φας φιστίκια και σε πιάσει η κοιλιά σου γιατί δεν έχει καράβι.Δεν πέφτει ο πυρετός στο παιδί και τα ελικόπτερα δεν προσγειώνονται το βράδυ.Και αν χτυπήσω στο μπάσκετ θα βρούμε ακτινολόγο?Μα γιατί τα πλοία έρχονται άδεια?Η γειτονιά μυρίζει ξύλο αν και μειώθηκε η τιμή στο πετρέλαιο.Με 50 ευρώ πάμε παρέα στη Ραφήνα με άλλα 50 γυρνάμε ή καλύτερα με 20 να πάμε στο Μιλάνο, ναι αλλά στη Στενή έχει γήπεδο και όχι αεροδρόμιο που θα προσγειωθεί το αεροπλάνο.Έκανα κορνίζα και τον ΕΝΦΙΑ σαν να πήγα διακοπές πλήρωσα, ας μου μείνει η φωτογραφία για ανάμνηση.Καλό χειμώνα όσο και αν πάλεψε το καλοκαίρι για άλλη μια φορά νικήθηκε έστω και προσωρινά γιατί σε λίγους μήνες πάλι θα βγουν τα κοντομάνικα και τα σορτσάκια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.