Βαρκούλες....

Ευχαριστώ πολύ Πανο.
Πως και δε στην έπεσαν οι securitαδες; Εγώ όποτε πήγαινα με την DSLR μόνο ξύλο δεν έπαιζα. ..
Με την G5 μόνο κατάφερνα να βγάλω καμιά στα μουλωχτά. .. Μάλλον τους αγριεύει η φάτσα μου :flipout: και το γεγονός ότι γυρνάω μόνος ...

Ευχαριστώ πολύ Πανο.
Πως και δε στην έπεσαν οι securitαδες; Εγώ όποτε πήγαινα με την DSLR μόνο ξύλο δεν έπαιζα. ..
Με την G5 μόνο κατάφερνα να βγάλω καμιά στα μουλωχτά. .. Μάλλον τους αγριεύει η φάτσα μου :flipout: και το γεγονός ότι γυρνάω μόνος ...

:flipout:

Μου την έπεσαν! Μου είπαν ότι απαγορεύεται η φωτογράφηση και η λήψη βίντεο τους απάντησα ένα ειρωνικό ναι και έφυγα. Με πέτυχαν στο τέλος. Είχα τραβήξει καμιά 30αριά φωτογραφίες. Σε λίγο έρχονται και τα HDR!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Yachts (HDR) by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Yachts under the cloudy sky by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Ξέρω... Το παράκανα πάλι!:flipout:

Η αλήθεια είναι ότι θέλει πιο λίγο strength όπως λες. Σε σχέση με πιο παλιά πάντως έχω ηρεμήσει. Οι πρώτες μου HDR βγάζουν μάτι.

That's what Nikons are for ... :drummer:

Βρήκες άνθρωπο να το πεις.:flipout: Νικονάκιας από τότε που θυμάμαι τον κόσμο! Χωρίς βέβαια να απορρίπτω και όλες τις άλλες θαυμάσιες μηχανές.

Έχουμε τις αδυναμίες μας. Nikoλάκηδες!

Καλές, προτιμώ την πρώτη - καθώς και τις τρείς κυρίες που χαζεύουν τις... βαρκούλες!

Πολύ ωραία η τελευταία, πραγματικά!

Gracias Πανο

Πολύ ωραία με χαλάνε μόνο τα συννεφα που είναι τόσο βαριά.

Απλα εδυε ο ηλιος εκεινη την ωρα και εμοιαζαν σκιερα...

Gracias Πανο

Απλα εδυε ο ηλιος εκεινη την ωρα και εμοιαζαν σκιερα...

Εμένα πάλι αρέσει γιατί υπάρχουν αυτά τα σύννεφα. Κάνει την εικόνα πιο δραματική.