Βαρκούλες....

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ευχαριστώ πολύ Πανο.
Πως και δε στην έπεσαν οι securitαδες; Εγώ όποτε πήγαινα με την DSLR μόνο ξύλο δεν έπαιζα. ..
Με την G5 μόνο κατάφερνα να βγάλω καμιά στα μουλωχτά. .. Μάλλον τους αγριεύει η φάτσα μου :flipout: και το γεγονός ότι γυρνάω μόνος ...

Ευχαριστώ πολύ Πανο.
Πως και δε στην έπεσαν οι securitαδες; Εγώ όποτε πήγαινα με την DSLR μόνο ξύλο δεν έπαιζα. ..
Με την G5 μόνο κατάφερνα να βγάλω καμιά στα μουλωχτά. .. Μάλλον τους αγριεύει η φάτσα μου :flipout: και το γεγονός ότι γυρνάω μόνος ...

:flipout:

Μου την έπεσαν! Μου είπαν ότι απαγορεύεται η φωτογράφηση και η λήψη βίντεο τους απάντησα ένα ειρωνικό ναι και έφυγα. Με πέτυχαν στο τέλος. Είχα τραβήξει καμιά 30αριά φωτογραφίες. Σε λίγο έρχονται και τα HDR!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Yachts (HDR) by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Yachts under the cloudy sky by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Ξέρω... Το παράκανα πάλι!:flipout:

Η αλήθεια είναι ότι θέλει πιο λίγο strength όπως λες. Σε σχέση με πιο παλιά πάντως έχω ηρεμήσει. Οι πρώτες μου HDR βγάζουν μάτι.

That's what Nikons are for ... :drummer:

Βρήκες άνθρωπο να το πεις.:flipout: Νικονάκιας από τότε που θυμάμαι τον κόσμο! Χωρίς βέβαια να απορρίπτω και όλες τις άλλες θαυμάσιες μηχανές.

Έχουμε τις αδυναμίες μας. Nikoλάκηδες!

Καλές, προτιμώ την πρώτη - καθώς και τις τρείς κυρίες που χαζεύουν τις... βαρκούλες!

Πολύ ωραία η τελευταία, πραγματικά!

Gracias Πανο

Πολύ ωραία με χαλάνε μόνο τα συννεφα που είναι τόσο βαριά.

Απλα εδυε ο ηλιος εκεινη την ωρα και εμοιαζαν σκιερα...

Gracias Πανο

Απλα εδυε ο ηλιος εκεινη την ωρα και εμοιαζαν σκιερα...

Εμένα πάλι αρέσει γιατί υπάρχουν αυτά τα σύννεφα. Κάνει την εικόνα πιο δραματική.