Βαρκούλες....

Πω πω τοπίο! Παράδεισος για φωτογραφίσεις.
ΑΜ όμως βρε Βλάση, φωνάζει -bye- (γούστα είναι αυτά βεβαίως)

Λοιπόν, δεν κανονίζουμε καμιά σοβαρή εξόρμηση;
Εντάξει για μένα και άλλους από Αθήνα ίσως είναι δύσκολο αλλά υπο προυποθέσεις και αν κανονιστεί λίγο διάστημα πριν θα μπορούσα να έρθω

You can 't even imagine... τα θέματα. Σου έρχεται να μετακομίσεις εκεί κοντά.

αλλά φυσικά είχα μαζί μου και μια φιλμάτη φορτωμένη με TMAX 100. Τράβηξα καμιά 20αριά καρέ, αλλά σκεφτόμουν το 6Χ6. Την άλλη φορά.

Μαύρες σημαίες

attachment.php

Attachments

• DSC_5150.jpg
    DSC_5150.jpg
    74.7 KB · Views: 130
4281375268_58dac831d7_b.jpg

Εχθες το βραδυ πηγαινοντας προς Λουτρακι, ειδα ενα ιστιοφορο, "παρκαρισμενο" αναμεσα στο λιμανι και την εισοδο της Διωρυγας.
Ειχα μαζι την τσαντα με τα φωτογραφικα, αλλα οχι το τριποδο (ειναι στο σαλονι για τη φωτογραφιση των πραγματων στο lightbox...).

Ακουμπησα τη μηχανη με τον 70-200 πανω στο αυτοκινητο και βγηκε αυτη.

Καλη ειναι,αλλη θα επρεπε να μην ειναι τοσο μαυρη,η ωρα που την εβγαλες δεν ειναι η καλητερη.

Στις νυχτερινες ληψεις καλητερα να επιδιωκεις το φωτισμο πριν νυχτωσει εντελως,οπου ο ουρανος εχει ακομα χρωμα,ωστε να γραφει λιγο το χρωμα αυτο,και να μην βγαινει ετσι μαυρη.

Δεν εχει καλλιτεχνικο ενδιαφερον, αλλα ειναι μερακληδικη.

Μοιαζει με DIY, πλαστικη καρεκλα, χειροποιητη μπαρα που προστατευει το πηδαλιο. Και φυσικα πορτα απο σουπερμαρκετ (με σημα "Απαγορευεται").

4292229487_179ac2b80d_b.jpg

Η εκθεση,το κοντραστ και τα χρωματα ειναι πολυ καλα παντως σε αυτη τη ληψη.

Ειναι απο raw το αρχειο?

Παντως σε γενικες γραμμες και σε αλλες σου φωτο που εχω δει ανα καιρους,μου αρεσει η αποψη του τελικου αποτελεσματος σε χρωμα,κοντραστ,επεξεργασια κτλ.

Τι εξοπλισμο εχεις μπορεις να επαναλαβεις γιατι εχω αγνοια...

Ειναι απο raw το αρχειο?

Παντως σε γενικες γραμμες και σε αλλες σου φωτο που εχω δει ανα καιρους,μου αρεσει η αποψη του τελικου αποτελεσματος σε χρωμα,κοντραστ,επεξεργασια κτλ.

Τι εξοπλισμο εχεις μπορεις να επαναλαβεις γιατι εχω αγνοια...

Παντα τραβαω raw ακομα και οταν ξερω οτι θα τραβηξω καθημερινες/αδιαφορες. Η επεξεργασια γινεται με το προγραμμα της Canon. Με Photoshop δεν εχω ασχοληθει.

Η συγκεκριμενη ειναι με batch μετατροπη, το πολυ να εχω τσιμπησει λιγο το χρωμα, αν και με το φακο αυτο (Canon70-200/4Lis) δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.

Κατα τα αλλα εχω και αυτα:
Canon 450, Tamron 17-50, Canon 28/1.8

Α ευχαριστω.

Θελω και εγω να μαθω καποια στιγμη περισσοτερα για την επεξεργασια,raw κτλ.Ειμαι σχεδον σιγουρος πως οταν με το καλο γυρισω απο φανταρος και πιασω δουλεια,και παρω υπολογιστη δικο μου,θα ασχοληθω και εγω περισσοτερο.

Μια βαρκούλα και απο εμένα.. Το καλοκαίρι που μας πέρασε Λουτράκι...

Attachments

• IMG_0906a.jpg
    IMG_0906a.jpg
    92.6 KB · Views: 29
Διωρυγα Ισθμου.
Μολις ειχα παρει τον Ταμρον και βγηκα μια βολτα.

Ετυχε να περναει αυτη η "βαρκουλα" του ΠΝ.

4292972218_f2f55fc900_b.jpg

Αξιοσημειωτο οτι το πληρωμα ηταν κατα τη διελευση στο καταστρωμα.

Περίεργα πράγματα, με Firefox και Chrome ανοίγει κανονικά, με ΙΕ8 όχι!
Τέλος πάντων η φωτογραφία του φίλου μας του Κωνσταντίνου είναι αυτή:

attachment.php

Attachments

• konstantinos.jpg
    konstantinos.jpg
    134.2 KB · Views: 90
Last edited: