Βαρκούλες....

@Afam
Ο ψαράς ωραίος! Αν κόψεις και μία απο την μέση της μεσαίας βαρκούλας και δεξια γίνεται διαφορετική τελείως. Θα δώσει πιο έμφαση στον ψαρά απο ότι στις βαρκούλες. Έχεις μια δύο σε ένα φωτογραφία εδω! :award::award::award:

νομίζω ότι έχεις δίκιο, καλύτερα τώρα???:grinning-smiley-043

attachment.php

Attachments

• P7080164_a.JPG
    P7080164_a.JPG
    62.7 KB · Views: 180
ωραιο το panning σου ncups. Δοκιμασε κι αλλες. Σταθερο χερι και χαμηλες ταχυτητες. (πειραματισου γυρω στο 1/30).

Afam ο Αlex ειχε δικιο. Η 2η ειναι καλυτερη. Μπραβο!

Σύγχρονη βαρκούλα και φρέσκια, μόλις απογευματινή.:blush:
Με φόντο την ήλιο πριν φύγει πίσω από το βουνό

attachment.php

Attachments

• iliovasilema.jpg
    iliovasilema.jpg
    141.1 KB · Views: 146
πολύ ωραιά και του Ηλία και του Jim..

τριποδάκι Jim?! ετσι βγήκε απο την μανούλα της ή έπεσε και PS?

Ας το πούμε τριποδάκι (της κακιάς ώρας)!

Unsharp Mask έκανα μόνο, μετά από crop (το οποίο παρεπιπτόντως το χρησιμοποίησα πρώτη φορά σε φώτο και με εντυπωσίασε).

Τip του send.

Ωραία είναι Jim, πραγματικά ωραία.
Όσο για το κροπ έχε υπόψη σου ότι μερικές φορές είναι παγίδα.:grandpa:
Παγίδα από την άποψη ότι έχοντας στο μυαλό σου ότι μπορέις να κροπάρεις μετά αφήνεις το καδράρισμα την ώρα που τραβάς στο περίπου.
Μεγάλο λάθος γιατί το καδράρισμα είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες στη φωτογραφία.
Μην ακούς τι λέει ό sent.;)
O sent είναι μάστορας και ξέρει πάνω από όλα να καδράρει για αυτό βγάζει ωραίες φωτογραφίες.:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Βαρκούλες....

ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ....
ΦΕΤΟΣ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ"!!
ΕΤΣΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΖΙΚ-ΖΑΚ ΟΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ.
ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗ D50 ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΛΟΓΩ ISO 1600!!
ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΓΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ BΑΡΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(?????? ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ)

έχω κάπου τις ίδιες τραβηγμένες 25 χρόνια πριν...
γιά να δώ αν τις σκανάρισα...

Re: Απάντηση: Βαρκούλες....

έχω κάπου τις ίδιες τραβηγμένες 25 χρόνια πριν...
γιά να δώ αν τις σκανάρισα...

Η "βαρκαρόλα" είναι θεσμός σε όλα τα επτάνησα χρόνια τώρα, και προσφέρεται για φωτογράφηση (με τον κατάλληλο εξοπλισμό)!:grandpa: