Βάσεις δαπέδου και τοποθέτηση ηχείων Cambridge Audio S20

Re: Βασεις δαπεδου για cambridge audio s20

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τα surround σε 5.1 μπαίνουν πιο πολύ στο πλάι απ' ό,τι πίσω. 110 με 120 μοίρες. Αυτό δεν είναι πίσω αλλά σχεδόν πλάι.

Ποιο δεν ειναι πισω αλλα σχεδον πλαι,σε ποια θεση αναφερεσαι???Που να τα βαλω ρε παιδια τελικα???Θα τα πουλησω μου φαινεται και θα μεινω μονο με τα μπροστινα.

Η θεση που λεω πανω απο τον καναπε???Και προς θεου δεν θελω να σπειρω διχονοιες και διαφωνιες.Εγω απλα ζηταω τη βοηθεια σας για να μπορεσω να κανω το καλυτερο για τον συγκεκριμενο χωρο που εχω.

Οκ ρε παιδια,συγνωμη αν σας εχω πρηξει.Δεν υποχρεωνω κανεναν σας να απαντησει,οποιος θελει και μπορει,απλα πελαγωμενος ειμαι με κατι καινουργιο και ζηταω κατευθυνσεις.Ευχαριστω και τον pleo και τον αντωνη,γιατι μ"εχουνε βοηθησει πολυ,οπως και ολα τα υπολοιπα μελη,αν σας κουρασα και παλι sorry.

Δεν έχει σημασία πως θα τα βάλεις, ούτε η ITU ούτε το YPAO. Βάλτα όπως νάναι. Αφού θα παίξουν... .

Εάν θέλεις ευχαρίστως να έρθω να το σετάρουμε. Εάν έχει χώρο εμπρός από την κολόνα και στον απέναντι τοίχο. Για το ύψος που θα τα τοποθετήσεις, θα κοιτάξεις να έχουν κλίση προς τη θέση ακρόασης.

I'm done with this thread... .

Διαφωνειτε απ"οσο διακρινω παιδια,δεν ειναι και κακο αρκει να μην στραβωνετε μεταξυ σας,αλλα για μενα που βλεπω οτι και οι 2 σας εχετε γνωσεις περι home cinema,η διαφωνια σας με φερνει παλι στο 0.Ποιον να ακουσω και τι να κανω?Πως μπορω να ξερω ποιο ειναι το πιο σωστο?Μαλλον θα μεινω με την απορια....

Άγγελε βάλτα όπως το manual. Και μην ξεχνάς, για ότι στραβό και ανάποδο της τοποθέτησης και του χώρου σου θα το φροντίσει το YPAO και τα DSP.

Αστειεύομαι βρε! :laugh: Βάλτα όπως είπαμε! :smile:

http://www.4pi.gr/hitech/data/pdf/0503.pdf

Άγγελε διάβασε και εδώ το pdf του περιοδικού Hitech και θα σου λυθούν πολλές απορίες για το τι είναι σωστό και το τι όχι. Κάποτε έγραφαν ωραία εγχειρίδια.

Λοιπον επανερχομαι για να ενημερωσω για το τι εκανα με τα ηχεια.Τελικα μετα απο τοσο ψαξιμο καταφερα να βρω βασεις που με ικανοποιουν και να μεινω στην αρχικη μου σκεψη για την τοποθετηση των ηχειωνπισω απο τον καναπε.Τις πληρωσα λιγο ακριβα,αλλα και σαν ποιοτητα κατασκευης,σαν εμφανιση και σαν τελικη αποδοση των ηχειων αξιζε τον κοπο.Ειναι αυτες εδω :http://www.skroutz.gr/s/2295461/B-Tech-BT10.html ,τωρα μενει να περασω τα καναλια για τα καλωδια,να βρω και λιγο παραπανω τις ρυθμισεις που με ικανοποιουν στον ενισχυτη και ειναι ολα κομπλε. Ειδα και την πρωτη μου ταινια σε 5.1 το snowpiercer και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο την αποδοση του συστηματος!!!

Last edited: