οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για βαση βιντεοπροβολεα επιτοιχη οχι οροφης ο προβολεας ειναι ο OPTOMA HD25e
και θα ηθελα μερικες προτασεις και φτηνες και ακριβες
οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για βαση βιντεοπροβολεα επιτοιχη οχι οροφης ο προβολεας ειναι ο OPTOMA HD25e
Αυτό με προβληματισε και εμένα, πως βάζεις όμως ράφι και τον κρεμας και ανάποδα? Το δικό μου πρόβλημα ήταν να τον στηρίζω απο κάτω και να τον έχω και ανάποδα
Γιατί να τον έχεις ανάποδα;
Σ´αυτή τη μεταλική κολώνα θα έπρεπε να πείς στο σεδερά να σου κάνει και δύο ανοίγματα, ένα πάνω κι ένα κάτω, για να περνάς τα κάλωδια. Θα ήταν πολύ πιό όμορφα και συμμαζεμένα.
ναι, τα καλώδια δεν τα έχω μαζέψει ακόμη, my bad...
αλλά πως θα παίξει αν δεν είναι ανάποδα ώστε να κάνει προβολή το κάδρο απο κάτω και να έχω την μέση του κάδρου στο ύψος των ματιών? μάλον κάτι μου διαφέυγει και γίνεται χωρίς να είναι ανάποδα?
btw και εγώ το optoma hd25e έχω
η καλυτερη του ειναι αναποδα μιας και αν το βαλεις κανονικα χτυπαει πολυ ψυλα και οσο και θα ρυθμισεις δεν κατεβαινει εκει που θελεις τουλαχιστον σε εμενα
Δεν καταλαβαινω γιατι απορριπτεις τη βαση οροφης.
Ειναι πολυ πιο ομορφη λυση.
Αν το προβλημα σου ειναι το ''τρεξιμο'' των καλωδιων, γινεται μια χαρα με ενα καναλάκι πχ (και σίγουρα με καλύτερο αποτελεσμα από την κολώνα)
Για το υψος μιλας, αρα για το offset του προβολεα προφανως - οχι για το μεγεθος του καδρου (το οποιο εχει να κανει μονο με την αποσταση απο την οθόνη)
Υπαρχουν βασεις οροφος σε πολλα μηκη και πολλες μαλιστα ρυθιζόμενες.
τωρα το ειδα το τηλεσκοπικό
σε καθε περιπτωση, αυτα μπορεις να τα υπολογισεις με μεγαλη ακριβεια και μετα να παρεις τη βαση που θες
στο μεγεθος, σιγουρα θα εισαι οκ (λογω zoom)
τωρα, στο αριστερα δεξια, αν δεν εχει lens shift ο pj (δεν κοιταξα για τον συγκεκριμενο), ναι ειναι βολική η λυση σου
σε καθε περιπτωση παντως, ξαναλεω, με πολυ προσοχη και μετρησεις τον ταβανώνεις μια χαρα
(στη χειρότερη, φωναξε τον Γκαλη, θα σου κανει δουλια τζαμι και θα σε πληρωσει κιολας)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.