Batman vs Superman: Dawn of Justice

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 7 9.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 14 19.4%
  • Καλή

Votes: 22 30.6%
  • Μέτρια

Votes: 20 27.8%
  • Κακή

Votes: 10 13.9%

• Total voters
    72
Απάντηση: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

Γουστα ειναι αυτα, αλλα κι εσυ εισαι υπερβολικος.
Μπορει να μην σου αρεσε, αλλα οχι οτι ειναι και για να τιμωρησεις καποιον.
Για blockbuster, μια χαρα ταινια ηταν.

εχω δει τις πρωτες 2 ωρες κι εχω χαλαστει απιστευτα,πρεπει να συγκεντρωσω ψυχικα αποθεματα για να δω τη συνεχεια.
Ανουσιο εντελως,χωρις νοημα η ιστορια,πολυ μπλα μπλα.

Re: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

Μα όπως και να το πάρεις, είτε είσαι fan του Superman ή το Batman, είτε απλά πας να δεις μία ταινία για να περάσει η ώρα, είναι μία μεγάλη φόλα!
Κάπου ο Batman πήγε να σώσει την κατάσταση, αλλά με κακό τέτοιον Lex απορείς γιατί ασχολήθηκε μαζί του o Superman!
Αυτός έβγαζε την αύρα ενός πανίβλακα.
Σκέφτηκα να μην της έβαζα "κακή" για να άφηνα χώρο για το Man of steel, αλλά και πάλι δεν μου πήγαινε η καρδιά να της δώσω καλύτερη βαθμολογία.
Μάλλον θα έπρεπε να υπάρχει και κάτι ανάμεσα στο "Κακή" και "Μέτρια" για να συμβεί αυτό.

Oυτε πολυ καλη ουτε πατατα.

Υπερβολικες και οι δυο κριτικες.

Μια 3ωρη ταινια (αυτην να δειτε οχι την theatrical) η οποια λειτουργει ως προπαρασκευη της Justice League. Ουτε καμια σχεση ειχε με το Dark Knight returns ουτε τιποτα.

Απλα δανειστηκαν το σχεδιο συγκρουσης των δυο ηρωων, κρατησαν τον Γουειν ως μεσηλικα (οχι ως χουφταλο που ηταν στο κομικ), εμπλεξαν και τον Λουθορ και τον Doomsday και το επακολουθο του (death of Superman) και εστησαν μια καλοκουρδισμενη ταινια που σιγουρα παρολη την μεγαλη της διαρκεια δεν σε αφηνει να βαρεθεις.

Συστηνεται με τα χιλια αν και δεν ειναι Watchmen φυσικα.

υγ

Περιεργως μου αρεσε το κοριτσι στο ρολο της WW, o Φλας πολυ κακομοιρης ρε γμτ.....θα αναπολησουμε τον τηλεοπτικο μου φαινεται (τεραστιο σφαλμα να αλλαξει ηθοποιους στους χαρακτηρες) και ο Aquaman εμοιαζε σαν τον ....Namor :flipout:(δηλαδη μελαχροινος αντι καταξανθος και με επιθετικη μανια εναντι των ανθρωπων της επιφανειας οπως και ο Namor....ημαρτον.)
Οσον αφορα τον Αφλεκ ο ρολος του παει ΓΑΝΤΙ.. Επιτελους Μπατμαν με σοβαρο πηγουνι :D και σκοτεινος, αδυσωπητος και φουστης οπως πρεπει.

Γουστα ειναι αυτα, αλλα κι εσυ εισαι υπερβολικος.
Μπορει να μην σου αρεσε, αλλα οχι οτι ειναι και για να τιμωρησεις καποιον.
Για blockbuster, μια χαρα ταινια ηταν.

Μα οχι, αυτο ειπε ο ανθρωπος οτι ΔΕΝ ειναι για να τιμωρησεις καποιον.
Ποσο να μισεις καποιον για να του κανεις τετοιο πραμα?

Παντως, οντως υπερβαλλουμε λιγο.
Η ταινια βλεπεται μια χαρα υπο τις καταλληλες συνθηκες...
Clockwork%2771.jpg

Για να ειμαι ειλικρινης παντως δεν περασα ασχημα.
Σε κανα δυο σκηνες μαλιστα γελασα παρα πολυ. (Με τη Μαρθα και με την πρωτη εμφανιση της WW ως WW)

Re: Απάντηση: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

Στην extended εκδοση , ποιος ειναι αυτος που μιλάει στον Bruce μετά το οραμα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

Στην extended εκδοση , ποιος ειναι αυτος που μιλάει στον Bruce μετά το οραμα ?

Aν ειναι η σκηνη που νομιζω, την εχει και στο theatrical...
και ειναι ο Φλας
Βεβαια, ετσι οπως τον εχουν καταντησει το φουκαρα, δε σε αδικω που δεν τον γνωρισες.

Last edited:

H WW με μαύρη στολή επειδή είναι πιο sexy.
Ο Aquaman από ξανθός με πράσινη και πορτοκαλί στολή τους βγήκε Kal Drogo με πηρούνα.
Ο Flash μάλλον τους έπεσε στο δρόμο για το στούντιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάντησε έτσι. Έπρεπε να το ψάξω για να καταλάβω ποιος είναι.
O Superman είχε τη στολή του στα άπλυτα και βρήκε πρόχειρη του Daredevil.
Τον Doomsday τον πέρασαν με γυαλόχαρτο.
Ο Lex πιο ηλίθιος από ποτέ.

WTF! Γιατί καταστρέφουν την παιδική μας ηλικία;

Απάντηση: Re: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

Ο Aquaman από ξανθός με πράσινη και πορτοκαλί στολή τους βγήκε Kal Drogo με πηρούνα.

:grinning-smiley-043

Ο Flash μάλλον τους έπεσε στο δρόμο για το στούντιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάντησε έτσι. Έπρεπε να το ψάξω για να καταλάβω ποιος είναι.

H αλήθεια ειναι οτι στο justice , ολοι αυτοι θα φανε επικο ρετους στην εμφανιση τους.
Λογικά ολα θα ταιριάξουν ...
Με το σενάριο δεν ξέρω τι θα παιξει :p

Για τον Aquaman συμφωνω απολυτα. Κακή επιλογη από πλευρας εμφανισης αρχικα.
Δεν το ειδαμε να λεει τιποτα οποτε σαν ηθοποιος δεν ξερω, αν και δεν ειναι και απο τους καλυτερους.
Μαλλον θα ειχε κανενα κονε με την παραγωγη, κανενα θειο, ξαδερφο ή τιποτα τετοιο γιατι δεν εξηγειται
αλλιως ο λογος που δεν εβαλαν στην θεση του τον Nikolaj Coster-Waldau. Και αντε τωρα να δεις τον Momoa
να ειναι ζευγαρι με την Amber που θα ενσαρκωσει την Μερα (γκομενα του aquamna). Αταιριαστοι.
Οσο για τον Flash μου αρεσε σαν φατσα, και σαν ηθοποιος είναι πολύ καλος. Η στολη δεν ειναι η κανονική,
και το ειχε πει και ο ιδιος οτι θα φοραει post-apocalyptic στολη λόγο του timeline που βρίσκεται.
Λογικα στην justice θα εχει την κανονικη.
Οσο για τους αλλους σιγουρα θα τους φτιαξουν στο Justice. Άλλους λιγότερο άλλους περισσοτερο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λεγατε για τις ηλιθιες ιδεες του Snyder.
Παω στοιχημα οτι θα τον βαλει στην Justice League!

2734481-aquadog.gif

Μουλειψες απο τις απλες κριτικες :D

Η WW εχω κι εγω γραψει οτι ειναι εντελως αποτυχημενη ως χαρακτηρας. Απορω που της βγαζουν και ταινια. ΟΜΩΣ το δειγμα της ταινιας ειναι ακρως εντυπωσιακο. Την καναν πιο σκοτεινη και ισως αυτο την σωσει καπως. ΑΝ και αν ξαναδω λασο.....θα ξερασω επιτοπου.
Ο Αquaman oντως ηταν τραγικος. Καμια μα καμια σχεση με το κομικ. Ενα κακεκτυπο του Ναμορ....της Marvel και του Καλ Ντρογκο. Ειναι δε τοσο ταμαμ ο ηθοποιος αυτος για τον ρολο του Ναμορ που απορω πως τους προλαβε η DC εστω και αλλαζοντας 100% την εμφανιση του χαρακτηρα.
Ο Flash δειχνει εξισου τραγικος. Ημαρτον δηλαδη τι σχεση εχει με τον τηλεοπτικο χαρακτηρα που οι ιδιοι ενεκριναν, στηριξαν και προωθησαν ? Επρεπε να ειναι ο ιδιος ηθοποιος και να μην προκαλει συγχυση στο κοινο που ηδη εχει μαθει εναν χαρακτηρα και τον παρακολουθει.
Η στολη του Σουπερμαν τωρα οσο παει και σκουραινει. Ειναι γεγονος και το ειδαμε απο τον πρωτο daredevil οτι τα φωτεινα χρωματα των κοστουμιων των ηρωων στα κομικ δεν γραφουν καλα στο πανι. Δειχνουν χαζα και παιδικα αφαιρωντας καθε προσπαθεια σοβαροφανειας και σκοταδιου που θελουν πιθανον να περασουν. Επομενως ολα τα κοστουμια πλεον απλα ειναι πολυ σκουρες παραλλαγες των κομικ. Του συγκεκριμενου παντως καλα εκαναν και του αφαιρεσαν το .....βρακι που φορουσε πανω απο την στολη απο την προηγουμενη ταινια κι ολας....πιο χαζη παραλλαγη δεν θα μπορουσε να υπαρχει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τον Aquaman συμφωνω απολυτα. δεν εξηγειται
αλλιως ο λογος που δεν εβαλαν στην θεση του τον Nikolaj Coster-Waldau.

Αυτος θαταν πολυ καλη επιλογη οντως.

Eχω δει την πρωτη ωρα στο σπιτι extended edition atmos και γουσταρω τα 9 + 2 καναλια του συστηματος μου οπως επισης και την εικονα με τον απαραιτητο κινηματογραφικο κοκο ......
απλα απολαυση .Μολις βρω χρονο θα το ολοκληρωσω!!!

Εντελώς διχασμένες οι απόψεις! :cool:

Λοιπόν.. προετοιμάστηκα με βάση τα όσα είχα διαβάσει.. να φτιάξω την κατάλληλη διάθεση.. :p
και είδα την μισή ταινία για αρχή.. :cool:

Σίγουρα είναι κάτι ιδιαίτερο.. ναι έχει κάμποσο μπλά-μπλά..
Μας πετάει και κάτι περιορισμένες σκηνές δράσης στο πρώτο μισό.. νομίζω στην συνέχεια θα έχει πιο πολλές..

Οι βασικοί χαρακτήρες καλοί μου φάνηκαν όσο είδα..
Αλλά πωπω ο Flash ήταν αυτός.. ?? όντως χάλια φάνηκε..
ο ηθοποιός όντως δεν λέει όπως είδα και άλλες φωτογραφίες του..

Θα δω και το υπόλοιπο να δω καλύτερα την WW.. και το πως θα τελειώσει η "σύγκρουση"..

Γενικά απλά καλή θα την έλεγα ως τώρα.. ως κάτι διαφορετικό όπως είπα..

Για να ξεκαθαριστούν τα πραγματα οσον αφορα τον Flash.
Ο Φλας της σειράς δεν έχει καμια σχεση με τον κινηματογραφικο.
Ο κινηματογραφικος ταιριαζει περισσοτερο εμφανισιακα στον ηρωα (δειτε μια φωτογραφια απο το κομικ και βαλτε το πηγουνι του Ezra Miller στην κοκκινη στολη και θα δειτε)
Η DC σε αντιθεση με την Marvel ξεχωρισε το τηλεοπτικο της Universe απο το κινηματογραφικο. Και αυτο ειναι καλο διοτι δεν συμβαινει συγγραφικο μπλεξιμο!
Ο ηθοποιος που κανει τον Φλας ειναι πολύ καλος σε αντιθεση με πολλούς που θα παιξουν στην Justice League (δες Jason Momoa).
Απο εκει και περα, στο Dawn of justice (προτιμω την Theatrical Version, πιστευω οτι βαλανε πολλες αχρειστες σκηνες στην Ultimate μονο και μονο επειδη της γυρισαν και δεν ειχαν τι να τις κανουν, και κουρασε πολύ) ο Φλας εκανε μια απλη εμφανιση. Ειπε τρια λογια και τα ειπε μια χαρα. Η στολη του δεν ειναι η κανονικη διοτι ειναι απο post-apocalyptic timeline, και αυτο το ειπε ο ιδιος ο ηθοποιος που κανει τον Φλας (δειτε μια αποψη της κανονικης εδω http://www.imdb.com/title/tt0974015/mediaviewer/rm1545278464). Μην απογοητευεστε απο ενα ονειρο. Ακομη και τα γενια που σε πολλους δεν αρεσαν, σκεφτειτε οτι ερχεται απο ενα μελλον τυπου Mad Max. Λογικο ειναι να εχει λιγα γενια και μια πανοπλια. Αν δεν ηταν έτσι θα λεγανε τα αντιθετα : γιατι δεν φοραει στολη αφου ερχεται απο αποκαλυπτικο μελλον και πως διατηρειται καθαρος αφου ολα εχουν καταστραφει, κ.α. Οποτε λιγο υπομονη για την Justice League. Αλλου ειναι τα προβληματα της ταινιας. Οχι στον Φλας.

Λοιπόν.. είδα και την υπόλοιπη ταινία και ψήφισα τελικά καλή!

Το 2ο μισό μου άρεσε περισσότερο γενικά..
Το να δεις την extended version μονομιάς όντως μπορεί να κουράσει..

Την αναμέτρηση των 2 την βρήκα κάπως αρκετά δραματική..
Ενώ ο Superman πάει να του μιλήσει..

τον αρχίζει στις ψιλές.. :cool:
μέχρι να τα βρουν..

To τελευταίο μέρος με τον Doomsday δεν το βρήκα ξεκάρφωτο.. είχε την λογική του..
και είδαμε και την WW σε δράση!

Δεν χαλάει το μακιγιάζ.. δεν λερώνει.. πολύ καλή!! :p :laugh:
Αναμένουμε την ταινιούλα της! :cool:

Δεν ξέρω γιατί δεν άρεσε ο Aquaman.. εγώ τον Momoa τον βρίσκω εντυπωσιακό για τον ρόλο!
Ήθελα να τον δω σε μία σειρά.. αλλά δεν την άρχισα..

Δεν έχω διαβάσει ta comic οπότε συγκρίσεις δεν κάνω με αυτά..

Θα τους δούμε όλους καλύτερα στην συνέχεια..

Πρώτα θα δούμε.. Wonder Woman
μετά.. Justice League
μετά.. The Flash
και μετά.. Aquaman

ενώ θα βγει και Cyborg κάποια στιγμή..

Του συγκεκριμενου παντως καλα εκαναν και του αφαιρεσαν το .....βρακι που φορουσε πανω απο την στολη απο την προηγουμενη ταινια κι ολας....πιο χαζη παραλλαγη δεν θα μπορουσε να υπαρχει.

Όχι ρε φίλε!
Το βρακί πάνω από το παντελόνι είναι must!
Δίνει μία πιο ανθρώπινη υπόσταση στον Superman.
Σκέψου να πρέπει να αλλάξεις ρούχα σε 5 δευτερόλεπτα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο!
Όχι το βρακί θα βάλεις πάνω από το παντελόνι, με την κάπα για σαλιάρα και με το ένα πόδι να φοράει σκαρπίνι και το άλλο τη γαλότσα θα βγεις!
BTW που στο διάολο έκρυβε τις γαλότσες του σαν Clark Kent;

Όχι ρε φίλε!
Το βρακί πάνω από το παντελόνι είναι must!
Δίνει μία πιο ανθρώπινη υπόσταση στον Superman.
Σκέψου να πρέπει να αλλάξεις ρούχα σε 5 δευτερόλεπτα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο!
Όχι το βρακί θα βάλεις πάνω από το παντελόνι, με την κάπα για σαλιάρα και με το ένα πόδι να φοράει σκαρπίνι και το άλλο τη γαλότσα θα βγεις!
BTW που στο διάολο έκρυβε τις γαλότσες του σαν Clark Kent;

Στο κομικ νομιζω οτι μαζι του ειχε μια βαλιτσα και αλλαζε στο αψε σβήσε ...