Batman vs Superman: Dawn of Justice

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 7 9.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 14 19.4%
  • Καλή

Votes: 22 30.6%
  • Μέτρια

Votes: 20 27.8%
  • Κακή

Votes: 10 13.9%

• Total voters
    72
Re: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

Το πρωτο kickass κατι ελεγε.

Το δευτερο με το ζορι το ειδα. Εχουμε εντελως διαφορετικες προσμονες απο μια ταινια με ηρωες λοιπον.

Και το watchmen για μενα ηταν ο Πολιτης Κειν των ταινιων με σουπερ ηρωες. Θα μπορουσε να ειναι ακομα καλυτερη αν ηταν μεγαλυτερη σε διαρκεια βεβαια και να ειχε ενσωματωσει και το Tales of the Black Freighter.

Το πρωτο kickass κατι ελεγε.

Το δευτερο με το ζορι το ειδα. Εχουμε εντελως διαφορετικες προσμονες απο μια ταινια με ηρωες λοιπον.

Και το watchmen για μενα ηταν ο Πολιτης Κειν των ταινιων με σουπερ ηρωες. Θα μπορουσε να ειναι ακομα καλυτερη αν ηταν μεγαλυτερη σε διαρκεια βεβαια και να ειχε ενσωματωσει και το Tales of the Black Freighter.

Eλπιζω να ξερεις οτι υπαρχει και σε Long Version
Kατα τ'αλλα συμφωνω οτι το watchmen ειναι σπουδαιο φιλμ.

Αλλα επισης οτι οι κριτικες και οι αφορισμοι του Λακη για τιειναι ς ταινιες το best of το Must του φορουμ. Δεν θελω να χανω κανενα :BDGBDGB53: ;)

Μου θυμίσατε ότι δεν το έχω δει και κανόνισα παρέα για να το δω σύντομα.
Ε ρε γλέντια αν είναι καμία μούφα! :flipout:

Θα το δεις χωρις διακοπες και συζητηση χαβαλε ομως . Τι κολαν φοραει ο ταδε και αν του παει του δεινα η μασκα του.

Ειναι ταινια να την δεις μονος σου με καθαρο ηχο και χωρις πολλα πολλα.

Αλλιως βαλε superman vs batman :D

Τη συζήτηση και τον χαβαλέ συνήθως τα προκαλεί η ίδια η ταινία.
Θα φορέσω τη σοβαρή φάτσα μου. I promise.
Βέβαια το comic δεν το έχω διαβάσει. :p

Απάντηση: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

μη ξεχασεις να πιεις μπολικο καφε,να μη πιεις αλκοολουχα,να εισαι μονος σου,να μην εχει περασει το ρολοι τις 9 το βραδυ,μη κατσεις στο καναπε αλλα σε ξυλινη καρεκλα και προπαντως να εχεις κοψει τα νυχια σου.
Αν τα προσεξεις ολα αυτα και παλι δεν σου αρεσει,πρεπει να κοψεις και τα χαπια για το ζαχαρο.

τσαι και ησυχια μονο .

Μην ακους τον προβοκατορα.:BDBDG54:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βέβαια το comic δεν το έχω διαβάσει. :p

Και εγω μετα την ταινια το διαβασα.Την επομενη φορα που θα βρεθουμε θα στο φερω να το διαβασεις .

Καλά ρε είδες τον Πολίτη Κέιν, και λες ότι ήταν καλή ταινία το Kickass 2;
Θα μας τρελάνεις;
Τι χάπια παίρνεις;
Να δεις και το Samurai Cop και στα καπάκια το The Room (2003)!
Ταινιάρες είναι, αν σου αρέσουν τα σκατά φυσικά!

Καλά, θα το παλέψω αύριο μόνος μου.
clockwork-orange-still3.jpg

Αν θες παρέα, άνετα το ξαναβλέπω, αλλά αύριο παίζει Star Trek Beyond... :p

Re: Απάντηση: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

μη ξεχασεις να πιεις μπολικο καφε,να μη πιεις αλκοολουχα,να εισαι μονος σου,να μην εχει περασει το ρολοι τις 9 το βραδυ,μη κατσεις στο καναπε αλλα σε ξυλινη καρεκλα και προπαντως να εχεις κοψει τα νυχια σου.
Αν τα προσεξεις ολα αυτα και παλι δεν σου αρεσει,πρεπει να κοψεις και τα χαπια για το ζαχαρο.

:flipout:
Αυτο ρεπει να μπει σε ανθολογία !!!

Παντως τελευταια αυτο το μην κατσεις στον καναπε αλλα σε ξυλινη καρεκλα πρεπει πλεον να το προσεξω και γω αλλα για ολα τα φιλμ...

Απάντηση: Re: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

Καλά ρε είδες τον Πολίτη Κέιν, και λες ότι ήταν καλή ταινία το Kickass 2;
Θα μας τρελάνεις;
Τι χάπια παίρνεις;
Να δεις και το Samurai Cop και στα καπάκια το The Room (2003)!
Ταινιάρες είναι, αν σου αρέσουν τα σκατά φυσικά!

αν δεν προσεχεις αυτα που γραφω εδω,φανταζομαι οταν βλεπεις ταινιες με γρηγορη δραση τι γινεται!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

:flipout:
Αυτο ρεπει να μπει σε ανθολογία !!!

Παντως τελευταια αυτο το μην κατσεις στον καναπε αλλα σε ξυλινη καρεκλα πρεπει πλεον να το προσεξω και γω αλλα για ολα τα φιλμ...

ξεχασα και το βασικοτερο,να εχεις φαει ελαφρα,καμια σαλατιτσα ας πουμε.

Αλλιως βαλε superman vs batman :D

Αν θα έπρεπε να είμαι επιφυλακτικός και να βάλω ένα 8 στο watchmen, μάλλον το batman vs superman θα έπρεπε να παίζει κάπου στο 4... Άντε 5 για να μη βάλω κάτω από 2 στο Man of steel. :p
Εύκολα στο top 5 των comic movies που έχω δει.

Όπως κι εσυ που προσέχεις, καταλαβες τον Flash, μες την ταινιά, ε;
Μαλλον κατι δεν κάνεις καλά φίλε.

Απολαύστε τον Φλας στο trailer της JLA και οι αμφισβητίες ας σωπάσουν τώρα.
Για τον Φλας τα έγραφα δύο-τρεις σελίδες πιο πίσω, αλλά όλοι κολλήσανε με την εμφάνιση στο Dawn of justice.
Καλά έκανε ο Snyder και τον εμφανισε στην Comicon!

Έκατσα και είδα το Ultimate edition λόγω Atmos. Το πως άντεξα, δεν το ξέρω, μάλλον ήμουν ενθουσιασμένος με το καινούριο μου setup. Το Atmos τελικά, μαμάει. Η ταινία είναι πραγματικά για τον ...... 3 ώρες άνευ λόγου και αιτίας. Και σκέψου ότι υποτίθεται, οι επιπλέον σκηνές την δένουν καλύτερα. Θα έλεγα τι κάνουν, αλλά θα φάω κάνα μπαν.
Τραγική, τραγική, τραγική. Καλύτερα να ξαναδώ το Green Lantern.

Γι αυτό προτιμαω την Theatrical. Η Ultimate δεν προσφέρει κάτι περισσότερο ώστε να την κάνει καλύτερη ταινία, απλά εξηγεί ένα δύο πράγματα που σχεδόν είχαμε καταλάβει ή υποπτευθεί σχετικά με το Theatrical σενάριο, κι από κει και πέρα απλά προσθέτει άλλη μισή ώρα ανευ λόγου και αιτίας. Καλύτερα να δείτε την Theatrical. Τουλάχιστον στην Theatrical θα δείτε την γαμάτη αφιξη του Superman σπάζοντας το φραγμα του ήχου (πρεπει να λεει πολύ σε Atmos!), στην μεση ανατολή, και όχι τα ξενερωτα Drones.

Φίλε μου, υπάρχουν οι ταινίες που "προσέχεις" και οι pizza movies που τις βλέπεις για χαβαλέ και αν χάσεις και κάτι (επειδή τρως την pizza σου) δεν έγινε και τίποτα.
Το Dawn of justice είναι αδιαμφισβήτητα μία pizza movie και ακόμη και για τέτοιου είδους, προσωπικά με απογοήτευσε.
Όχι όπως το Man of Steel που θα μπορούσε να λείπει τουλάχιστον ένα μισάωρο από το τέλος του, αλλά και πάλι...

Αυτό φυσικά είναι προσωπική μου γνώμη, όπως ακριβώς εκφράζει τη δική του γνώμη (και βάζει την ψήφο του) ο Λάκης και όπως φυσικά έχεις και εσύ το δικαίωμα να πεις τη δική σου (και να βάλεις τη δική σου ψήφο).

Βέβαια σαν fan των comic, πλέον είμαι πιο πολύ από την πλευρά Matrix, V for Vendetta, Watchmen παρά Superman, Batman κλπ που διάβαζα μικρός.
Τουλάχιστον σε αυτά δύσκολα θα βρεις χαρακτήρες του στυλ Jazz ή Choir. :p

Είδα κι εγώ την extended version. Ψήφισα "καλή", λίαν επιεικώς για επί μέρους στοιχεία: Ο Ben Aflek είναι πολύ καλός Batman (δεν το περίμενα), Ο Jeremy Irons ως Alfred είναι πολύ πιο δυναμικός από τον Alfred του Michael Kane, η Batcave έχει απίστευτο design και γενικά η μισή ταινία, αυτή που αφορά το Batman είναι πολύ καλή. Επίσης η Gal Gadot ως Wonder Woman είναι χάρμα οφθαλμών , ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι έχει και δεν αρέσει στον SR71B. Τώρα, το μισό της ταινίας που αφορά το Superman με άφησε παγερά αδιάφορο, ακόμα και η συνήθως εξαιρετική Amy Adams ήταν μέτρια εδώ. Ο Λεξ Λουθορ ήταν χαζοχαρούμενος και μας μένει η απορία, γιατί τέλος πάντων τα έχει βάλει με το Σούπερμαν και θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Πάντως η τελική μάχη δεν ήταν παρατραβηγμένη, την περίμενα καμια μισή ώρα μεγαλύτερη, όπως στο Man of Steal. Γενικά, μια περιττή ταινία.

Απάντηση: Re: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

ναι για μια φορα εχεις δικιο,αυτο που δε κανω καλα,ειναι οτι ασχολουμαι μαζι σου.