Battlefield 6

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Battlefield 6 Official Launch Trailer | Gaming in Dolby​

Dolby

Οτι και να πεις ειναι λιγο για το παιχνιδι.

Με λιγα bugs για αρχη που θα φτιαξουν συντομα με νεο update. Εκει που θα σταθω ειναι στο θεμα του ηχου .

Μιλαμε οτι θαπρεπε να λαβει οσκαρ......τετοιο πραγμα προσωπικα δεν εχω ξανανιωσει απο τον περιβαλλοντα χωρο και την αλληλεπιδραση του ηχου.

Για να δούμε τί θα δούμε..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα γίνει και αυτό ένα αποκριάτικο πάρτυ... ;; :ROFLMAO:

Το παίζω κάποιες μέρες τώρα με ένα φιλό και είναι ωραίο.

Μονο από το trailer φαίνεται ότι έχει κορυφαία γραφικά και ήχο. Αναμφίβολα.
Αλλά τώρα σας ενθουσιάζει σαν παιχνίδι κάθε δευτερόλεπτο έκρηξη και πύραυλος και πυροβολισμος εναλλάξ; Έχει κάνα στορυ ή ότι κουνιέται το βαράς σαν το Doom;
Πολύ φοβάμαι ότι είναι σαν το Doom φάση , από τα οποία γενικα έχω μπουχτισει και το θεωρώ ανιαρό αυτό το στυλ (όταν ξεπεράσεις τον αρχικό εντυπωσιασμό των γραφικών/ήχου).

fps παιχνιδι ειναι εχει και campaign μετα απο χρονια αλλα το κυριο μενου ειναι το multiplayer.

Oταν παιξεις μια φορα Τασο (με ακουστικα προτεινω οπωσδηποτε !!!) η αισθηση που θα αποκομισεις απο τον ηχο θα σε στειλει σε σημειο που θα νομιζεις οτι ολα τα παιχνιδια που ηξερες εως τωρα ηταν μονοφωνικα.

Μιλαμε για ηχητικο και οπτικο αριστουργημα.

• Like
Reactions: pathfinder
προσπαθησα κι εγω να το παιξω (την free εκδοση) ... με φαγανε στα 5 πρωτα δευτερολεπτα :p

Δεν ειναι για μας αυτα τα παιχνιδια, εγω εχω μεινει στα παλια battlefield που ειχαν campaign, τα multiplayer δεν τ αγγιζω ποτε.

προσπαθησα κι εγω να το παιξω (την free εκδοση) ... με φαγανε στα 5 πρωτα δευτερολεπτα :p

Δεν ειναι για μας αυτα τα παιχνιδια, εγω εχω μεινει στα παλια battlefield που ειχαν campaign, τα multiplayer δεν τ αγγιζω ποτε.
Ποτέ και σε τίποτα Multiplayer, την θέλω την ζωή μου, μόνο και αυστηρά Campaign σε όλα τα παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο δεν αξίζει για το campaign, είναι πολύ μικρό και κοστίζει 70 ευρώ.

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk
Προφανώς, θα το παίξουμε ότι βγει σε καμία προσφορά στο μέλλον ή μπει στο Game pass....70 ευρώ για ένα campaign που δύσκολα θα είναι πάνω από 4-5 ώερες διάρκεια δεν αξίζει με τίποτα.